- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.481
günaydın kız sabah şekeri hergün topiği sen açıyon anahtarı sendemigünaydın kızlar iyi pazarlar
günaydın arkadaşlar
iyi pazarlar
günaydın kız sabah şekeri hergün topiği sen açıyon anahtarı sendemitükanın
günaydın canım
evet erkenciyim çünki gece hiç yatmadım
sabaha kadar ağladım bu gün
neden böyle oldu neden birden bire bir patlamam yaşadım bilmiyorum
ama kötüyüm bu gün
hep aklımda eşim vardı sabah olmak bilmedi
erkenden aradımsesini duydum ama kesmedi
hala çok kötüyüm ağlıyorum
allahım yardımını esirgemesin inşşşşşşşşşşşş
canım yapma böle rabbim büyüktür emini şifasını verecektir eşinin hasta olmasına üzülüyosun sen ama bak ciddiyim raabbim bu derdini bitirecek üzüntünü giderecek inşallahhep duaacınız inşallah rabbim aramızdan birinin duasını elbet kabul eder lütfen sende ağlama baaktın canın sıkıldı üzülüyon al eline kuranı otur oku bak bende eşimle kavga ettim dün canım çok sıkkındı aldım kuranı okudum zaten dualarım vardı oturup arkadaşlara yaasin okudum çokta rahatladım sende ölee yap canın sıkıldıımı için daraldımı al kuran oku bak sen böle yaparsan eşinde üzülür şimdi senin güçlü olma zamanın
yeterciim cnm üzme kendini bak herşeyde vardır bi hayır...
belki eşin bu ameliyatı olsun ondan sonra gelecektir kesin bebiş bugünlerini sana unutturacaktır...
nurcanında dediği gibi kimseden fayda yok inanışlı bir insansın al kuranını otur oku eşinin sağlığı için ama kendini lütfen yıpratma bak eşininde sana çook ihtiyacı var...
kızlar sağolun
ama inanın bana hiç duası zaman geçirmiyorum
her an dilimde
allahım yardım etsin
amam kaç gündür içime atıyorum bunun patlaması bu
hayatım tabiki patlıcaksin insan eşinin hasta olduğuna hiç bi tepki vermezmi tabiki vericeksin tepkini ama dediğim gibi kendini güçlü tutki eşinde güçlü olsun nasıl bebek yapmak isterken sen ondan manevi destek bekliyorsan inan oda senden bekler ama sen böle yaparsan o adamda seni düşünmekten seni kafaya takmaktan daha çok üzülür bak ayşecimde bugün yuşa hz. lerinde dua edecek belki o zatın yüzüsuyu hürmetine herşey güzel olur eşin ileşir bebişin gelir yeterki yıpratma kendini bebeğim
selaaaaam ben döndüüüm..
Güzel Allahım mübarek zatın hürmetine kabul etsin hepimizeeee okudum kağıda yazdım isimleri bekleyenlere ayrı gebe olanlara ayrı okudum. Sonra kağıdı ablama verdim o da okudu.. Ya rabbim sen duy sesimizi.. Bizi evlatsızlıka cezalandırma..
yeterim kuzum yalnızsın kurup kurup bunalıyorsun anlıyorum inşallah hayırlara çıksın. pek yalnız kalmamaya çalış canım yalnızken daha çok kurarsın.
canımmmmmmmmm allah razı olsun senden allahım kabul etsin inşşşşş
canım gitin yoruldun emek harcadın allah razı olsun
hakını helal et
rabbim yapılan dualrı kabul uyursun inşşşşşşşşşşşşş
canım haklısınkuruyorum aslında kardeşlerim yalnız bırakmıyorlar
yyaaaa kızlar geçen günde söyledim yaaa sanal alem denir ama herkes destek oluyor buradan ve bir çoğu telefon etti allah razı olsun hepinizde
sağol bebişim yaaaaaaaaaaaaaallah senden de razı olsun canım..hepimiz birbirimiz için duacıyız.
unutma canım şimdi çok sıkılıyorsun üzülüyorsun ama gecenin en karanlık anı tam şafak sökmeden önceymiş.. üzülme güzel günler yakın.
sağol bebişim yaaaaaaaaaaaaa
bana çok iyi geliyorsunuz
hııııııııııııııııh çık dışarı gez tabi sonra gezilmiyo valla adam beni kapadı eve şu güzel havada bi markete bile götürmedi bak çık gözün gönlün açılsın herşey çok güzel olacak inan rabbim büyük kimseye kaldıramıcağı yükü yüklemez rabbim hepimize acısın inşallah abimiz içinde senin içinde herşey çoooooook güzel olacaksağol bebğim
yaaa iyiym biraz dışarıya çıkmak iyi geldi birde siler sağolun
selaaaaam ben döndüüüm..
Güzel Allahım mübarek zatın hürmetine kabul etsin hepimizeeee okudum kağıda yazdım isimleri bekleyenlere ayrı gebe olanlara ayrı okudum. Sonra kağıdı ablama verdim o da okudu.. Ya rabbim sen duy sesimizi.. Bizi evlatsızlıka cezalandırma..
yeterim kuzum yalnızsın kurup kurup bunalıyorsun anlıyorum inşallah hayırlara çıksın. pek yalnız kalmamaya çalış canım yalnızken daha çok kurarsın.
hııııııııııııııııh çık dışarı gez tabi sonra gezilmiyo valla adam beni kapadı eve şu güzel havada bi markete bile götürmedi bak çık gözün gönlün açılsın herşey çok güzel olacak inan rabbim büyük kimseye kaldıramıcağı yükü yüklemez rabbim hepimize acısın inşallah abimiz içinde senin içinde herşey çoooooook güzel olacak
aaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmiiiiiiiiin Ablamında azına sağlık Allah razi olsun teşekkürlerimizi ilet hakkını helal etsin sağolsun
sizler de bana çoook iyi geliyorsunuz.. iyi varsınız
hııııııııııııııııh çık dışarı gez tabi sonra gezilmiyo valla adam beni kapadı eve şu güzel havada bi markete bile götürmedi bak çık gözün gönlün açılsın herşey çok güzel olacak inan rabbim büyük kimseye kaldıramıcağı yükü yüklemez rabbim hepimize acısın inşallah abimiz içinde senin içinde herşey çoooooook güzel olacak
aaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmiiiiiiiiin Ablamında azına sağlık Allah razi olsun teşekkürlerimizi ilet hakkını helal etsin sağolsun
mirandaaaaaaaaaaaaaaaa kız nasılsın bebişten naber gittinmi hiç doktora
umutcum nasıl görüştünmü onla merak tayız
evet kızlar yarın hz.yuşa ya gidiyorum kısmetse
nurcan,özlem,funda,öznur, havva,nazife, ilknur, özlem,elif,asuman,pembe,çiğdem
başkaaaa adı olmayan söylesin bakiim bi kağıda yazcam unutmayayım hepinize okuyayım
Kızlar umut annesinde dinleniyor ve malesef orada internet yok durumu şimdilik gayet iyi hepinizede selamları vardı.inşallah güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin allahım arkadaşımıza 14 şubatta mevlit kandilinde alacağız inşallah güzel haberleri umuttankızlarrrrrrrrrrrrrrrr
umutbizim olsun hiç uğramadı değilmi
nasıl acaba yaaaaaaaaaaaaaa
telefonu olan varsa bir arayıp haber getirsin bize
YEtercim tabiki üzüleceksin ağla rahatlarsın içine atma lütfen rabbim büyük elbet bir bildiği var siz belki bu sorunlarla uğraşırken bebeişi gönderecek size hediye olarak sen bol bol dua et arkadaşım inşallah herşey çok güzel olacakevet erkenciyim çünki gece hiç yatmadım
sabaha kadar ağladım bu gün
neden böyle oldu neden birden bire bir patlamam yaşadım bilmiyorum
ama kötüyüm bu gün
hep aklımda eşim vardı sabah olmak bilmedi
erkenden aradımsesini duydum ama kesmedi
hala çok kötüyüm ağlıyorum
allahım yardımını esirgemesin inşşşşşşşşşşşş
Allah razı olsun ayşecim allah ne muradın varsa tez vakitte versin inşallah.selaaaaam ben döndüüüm..
mirandaaaaaaaaaaaaaaaa kız nasılsın bebişten naber gittinmi hiç doktora
umutcum nasıl görüştünmü onla merak tayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?