- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.101
Selamlar kızlar ıyı geceler napıyorsunuz bakalım??
Umutbızımolsun gecmıs olsun oncelıkle.Insallah yumurtalarının hepsı guzel guzel dollenır ve en kalıtelı embrıyolar olusur:)Kac tane toplandı canım ?Bana ozelden cebını yazarmısın dedım ama sanırm gormedın??
Ayse senın o tatlı kedini(evladını) yerim çok tatlıymış yaa:)Bu arada BUrsa da cok ıyı bır merkz ve doktor varmıs dıye duydum dogrumu acaba??
21 i benim doğum günüm daha da başlamazsa tedavime... zati hap kadar adam ısırırım kafasını..elimde kalır vallah..
amaaan boşver beni delirdim yine geçer bikaç güne..senden naber?bugün yazamadaım hiç işim bitince de site bozuktu giremedim.
ay tatlım başlar merak etme :)))))))))))) ben napim nazar değmesin kızım bugün pek bi hareketli teyzesi sadece nazemire üzüldük inşallah sizlerin haberleri ile seviniriz kız benim kızım seni çok seviyo he nezaman sana msj atsam pıtlatıyo bitane
Ne guzel vallahı senı anlayan bır doktor bulabılmek gercekten cok zor bu devırde.Hele ki ben Adana da yasıyorum kı ımkansız gıbı bırsey dıyebılırım.Zaten topu topu 4 tane merkez var.Benım duydugum doktorun adı sanırım Sahın zeteroglu olabılır.Ama ne yazık kı suan Bursa da deneme ımkanım yok tabıkı
sağol teyzesianaaam yerim kız ben onuuu kurban oluruuum... fırfırlı donlu zilliii...
nazemire ben de üzüldüm ama zaten aşılama işte şans düşük..
kıslar ben geldımm yumurtalarım toplandı
gusel gusel döölenırler gusel gusel kalıtelı kalıtelı bolunurler ınsallah
evımdeyım sonunda yorgunum bıraz
Kızlar merhaba çat kapı topiğinize damladım kusura bakmayın ama benim için yarın önemli birgün dualarınızı eksik etmezseniz sevinirim
Transferin olup olmayacağı belli olacak gerçi hoş benim içimde korku var ama hayırlısı
Kızlar merhaba çat kapı topiğinize damladım kusura bakmayın ama benim için yarın önemli birgün dualarınızı eksik etmezseniz sevinirim
Transferin olup olmayacağı belli olacak gerçi hoş benim içimde korku var ama hayırlısı
Ahhh keske Aysecıgım valla gercekten benı anlayan ve dınleyen bır doktorum olmasını bende cok ısterdımBaskentte ıyı dıyorlar haklısın ama canım devlet hastanesınden farksız muayenelerde en az 3 saat beklıyorsun.Stres hat safhada kı bu tedavıde stres cok onemlı dıyorlar.Kısmet tabıkı Allah ol dedıkten sonra olacak ınsallah.Buradan kalktık ılk tedavımızde taaa Istanbul memorıale gıttıkte ne oldu kı ((En ıyı merkez dedık hersey bırıncı kalıte dedık ama olmadı.Kısmetten otesı yok...
Nurcan sen napıyorsun canım nasılsın?
canlar eşim geldi azıcık onla vakit geçireyim..sonra da yatarım.
yarın görüşürüz hepinizi öptüm..
nurcan ısırırım o pıtpıtçı sıpayıııı :)))
Bende ıyıyım canım sagol.Bende evdeyım vallahı.Calısmıyorum ya gunumu tup bebek sıtelerınde gecırıyorum.Aslında calısıyor olsam sanırım bu kadar aklımda olmaz ama ne yapıcan ıste kafama gore bır ıste bulamıyorum kı.Sen hıc tedavı olmusmuydun canım sızdekı sıkıntı neydı?
Ayyy ne guzel canım benimmm tebrikkk ederim.Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın.Darısı bızlere olsun ınsallah.Bekledıgıne degmıs yanı ohh ne guzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?