oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

sağol canım gerçekten çocuğum gibi oldu :)))
bursada hangi merkezi diyorsun bilmiyorum ama benim gittiğim merkez hem çok yeni o yüzden laboratuvarı falan çok iyi hem de gerçekten inanılmaz iyi bir doktorum var.. yani arkadaşlar bile biliyor çok ilgili hem de mesleğine aşık eğer bursada düşünürsen gözüm kapalı tavsiye ederim.
bak daha demin konuştum saat 10da ne zaman istersen ara hep ulaşabiliyorsun.
demin bana diyorki sen bişey daha soracaksın soramıyorsun hadi sor içinde kalmasın diyor.. sesimden bile anlıyor derdimi..

ay tatlım başlar merak etme :)))))))))))) ben napim nazar değmesin kızım bugün pek bi hareketli teyzesi sadece nazemire üzüldük inşallah sizlerin haberleri ile seviniriz kız benim kızım seni çok seviyo he nezaman sana msj atsam pıtlatıyo bitane

anaaam yerim kız ben onuuu kurban oluruuum... fırfırlı donlu zilliii...
nazemire ben de üzüldüm ama zaten aşılama işte şans düşük..

Ne guzel vallahı senı anlayan bır doktor bulabılmek gercekten cok zor bu devırde.Hele ki ben Adana da yasıyorum kı ımkansız gıbı bırsey dıyebılırım.Zaten topu topu 4 tane merkez var.Benım duydugum doktorun adı sanırım Sahın zeteroglu olabılır.Ama ne yazık kı suan Bursa da deneme ımkanım yok tabıkı

olsun ya adanada da başkent iyiymiş diyorlar.. rabbim verecek olduktan doktorlar vesile işte..
şahin bey için de çok iyi diyorlar acıbademin doktoru o.. benimki prof.osman develioğlu.. canım öyle istiyor ki şurda konuştuğum herkesi kendi doktoruma götüreyim :)) keşke mümkün olsa..

Kızlar merhaba çat kapı topiğinize damladım kusura bakmayın ama benim için yarın önemli birgün dualarınızı eksik etmezseniz sevinirim
Transferin olup olmayacağı belli olacak gerçi hoş benim içimde korku var ama hayırlısı

canım ederiz tabiki ama sitres yapma korkma içini rahat tut huzur herşeyin anahtarı önce senin moralin iyi olsun gerisi çorap söküğü gibi gelir

Canım dualarımız seninle inşallaaaaahhhh güzelhaberi alırsın.Kötü şeyler aklına getirme iyi düşün iyi olsun.Kendıne ıyı bak...

Ahhh keske Aysecıgım valla gercekten benı anlayan ve dınleyen bır doktorum olmasını bende cok ısterdımBaskentte ıyı dıyorlar haklısın ama canım devlet hastanesınden farksız muayenelerde en az 3 saat beklıyorsun.Stres hat safhada kı bu tedavıde stres cok onemlı dıyorlar.Kısmet tabıkı Allah ol dedıkten sonra olacak ınsallah.Buradan kalktık ılk tedavımızde taaa Istanbul memorıale gıttıkte ne oldu kı((En ıyı merkez dedık hersey bırıncı kalıte dedık ama olmadı.Kısmetten otesı yok...

Nurcan sen napıyorsun canım nasılsın?

Herşey gönlüne göre olsun canım.. Allah gönlündekini hakkında hayırlı kılsın innnşallahh..Korkma, ümidini de hiiiiç kırma..
sevgiler

Alahıma şükür günlerimi geçiriyorum canım evde bütün gün pinekliyorum sen nasılsın neler yapıyorsun

Bende ıyıyım canım sagol.Bende evdeyım vallahı.Calısmıyorum ya gunumu tup bebek sıtelerınde gecırıyorum.Aslında calısıyor olsam sanırım bu kadar aklımda olmaz ama ne yapıcan ıste kafama gore bır ıste bulamıyorum kı.Sen hıc tedavı olmusmuydun canım sızdekı sıkıntı neydı?

canlar eşim geldi azıcık onla vakit geçireyim..sonra da yatarım.
yarın görüşürüz hepinizi öptüm..
nurcan ısırırım o pıtpıtçı sıpayıııı :)))

Son düzenleme:
valla kızlar benim tedavim öle karışık döneme denk geldiki yasalara göre gata dışında hiç bir hastane bize nakmıordu ekim 15 de yeni yasa çıkacakti özellerede gidebilecektik ama benim transfer eylül 20 ye denk geldi mecbur devlette yaptırdım heeeeeee gittik geldik bekledik ama şkür sonucum pozitif valla kısmetten ötesi yok sanırım tabiki doktorun ilgiside büyük etken bi z daha çok hemşirelerle muhatap olduk ama hemşirelerimizde bir numaraydı moralimizi hiç düşürmediler hepimizi sanki tek oraya giden sen mişin gibi tanıyorlar ve ilgileniyorlardı

ah canım ilk başta sadece bende polikistik over vardı baktık bebeiş olmuyo doktora gittik bi hap verdi 15 gün sonra gebe kaldım amaaaaaaaaa doğumdan sonra kaybettim hastalandı son hafta oğlum sonra eşim cenazenin peşine afganistana göreve gitti bi geldi bizde gene tık yok ben sanıyom yine bi hapla hamile kalcam doktora gittim bana hap ver hamile kalamıyom dedim oda allah allah her felene öle hapmı vercez dedi ve sil baştan testler yapıldı eğer bi sorun oksa aşılama olcak dendi tam biz aşılama ne onu öğrenecekken doktor eşinin normal yolla bebeği olmaz asla dedi her semen tahlili bir diğerinden kötü dedi ve bana adet olunca gel dedi ben daha napıcaklarını anlamadım zaten eve vardım bi baktım adetim sabah haydaaaaaaa geri elime verdiler bi liste bide reçete bu ilaçları al bu listedekileri getir tüp bebek yapcaz 3 eylülde adet oldum 17 eylülde toplama yapıldı 20 sşndede transfer ben daha tüp bebek nedir onu bile bilmiyodum hala nese annemlerde kaldım tabi ben bişi bilmiyom daha 6. gün idrar testi yaptım negatif tzaten dinlenmiyodum dahada gezmeye başladım hergün negatifi görüyodum 11. gün bi gittim hemşireye dedim negatif ben test yaptım evde oda kızdı biz sana idrar testi yapma demedikmi dedi sonra kanı verdim eve geldim ve hemşiremiz bi haber verdi pozitif şükür ama tabi bizim yine riskimiz var olumdaki gibi kızımında hastalanma ihtimali var diyo doktorlar ama biz artık inanmıyoruz onlara :)))))))))))) 5 aylığız ama heran doğuma almaya hazıız öle dedi doktorlarımız
biraz uzun oldu ama

Ayyy ne guzel canım benimmm tebrikkk ederim.Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın.Darısı bızlere olsun ınsallah.Bekledıgıne degmıs yanı ohh ne guzel.

Ayyy ne guzel canım benimmm tebrikkk ederim.Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın.Darısı bızlere olsun ınsallah.Bekledıgıne degmıs yanı ohh ne guzel.

inşallah demiştir :)))))))))))) sağ sağlim allimda kucağıma ozaman rahatlıcam :) sende bence üzme kendini elbet rabbim bi zaman kılmıştır hepimizin kötü anıları var ama inşallah sonları güzel olacak inanmak çok önemli ben artık böle düünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…