oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

hadi cumartesi gecesi evde mi pinekliycez.. kalkın çıkalım çok darlandım ben evde.. çarşamba akşamından beri balkona bile çıkmadım..

ooooohhhhhhhhh sen çık gez kuşum ben evde pinekliyom hep dışarsı buz gibi e montumda kapanmıyo artık göğüs ve göbekten napalım donucamıza evde yatış :))))))))))) zaten kardeşlerim yiğenim felan bende

Dışarıda çok soğuk kapalı bir hava biliyorsun değil mi canım?

aman benimki laf zaten nereye çıkıcam.. çarşambadan beri yatıyorum ya tekrar insana benzemem için saatler lazım :))

ben de çıkyorum kızlar sandalye tepesinde totişim incindi..
öptüm sizi.
yarın görüşürüz.. kendisi uzak kalbi yakın dostlarım mutlu kalın..

habersiz bırakma merak ediyorum sonra yerli yersiz arar sapıklık yaparım :)))
ara bebişim ara hayatım senin gibi sapığa can kurban :)))))))))))
aman benimki laf zaten nereye çıkıcam.. çarşambadan beri yatıyorum ya tekrar insana benzemem için saatler lazım :))

bebeğim sen hep s.......... sin aıp ediyosun

nereye yahu millet kaçmış böle muhabbet edecek bi allahın kulu yokmu yaw

ay gülüm ben 15 tatil boyunca kapsama alanı dışında olucam arada girerim gün üçünde ama hep duramam sanıım 15 tatilde kardeşlerim yiğenlerim felan bende kalıp evi kurutuyolar :)))))))))) canım baklava çekmişti aldım sölemesi ayıp sadece 1 tane yedim canım çektikçe yerim diye az önce bi baktım kutu boş ha hay :))))))))) yakında pc yide yerlerse şaşmam :))))))))))

şekerlerrr ben geldimm
yumurtalarım çatlamamaıs sukur
ama bıraz once uzayan akınım oldu
psıkopaa bağladım arttık hee:)))geçmısı okuyup gelıom

canım işte okadar aksılık yasadımkı ne kadar pozııfte olsam o seyan gelıo gırıo aklıma
am ahaklısın nasıl baslarsa oyle gıder ben olumlu dusuneyım oylee olsun demı saol cnm
canımm ben evımde değilim tedavıde olduğum ıcın pek gıremıorum
ama pazaresı donucem ınsallah ozaman yıne baslarız ınsallh:)))

canımm valla benımkıler free takılıo hiiçç bana soramn yok ilaçlara doğru tepkıler vermek yok
kalıtelı olsunda embrıyolarım hayırlıısyşa tranferım olsunda bebeişimide kondursun rabbımın rahmıme ınsallah

ay canım sende ye kız ye şimdi yersin zaten ne kilo derdi ne de kıyafet şişmanlarsın hamileyim der konuyu kapatırsın darısını inşallah umutbizim olsuna ama o baklava yemesin peynirli künefe yesin

canım benımm bende bugun ıkıtane bestseller aldım bırı moskof cariye hurrem ve
ejderha dövmelı kız bakalım cok surukleyıcıymıs ınsallah oyledır onlar bıtınc senın dedıklerınıde okuyayaım cok öptum tatlımm

kıssss kacakk nerdesın öldürüdn hepımızı mmeraktan
bende dualrımı okuorum ama sadece sen bıtırmıssın bende bıtırmek uzereyım
ozloemınde 400unu ben aldım halsız o yazık onuda transfere kadar btıırıım ınsallah

şekerlerrr ben geldimm
yumurtalarım çatlamamaıs sukur
ama bıraz once uzayan akınım oldu
psıkopaa bağladım arttık hee:)))geçmısı okuyup gelıom
ay hayatım hoooooooooooşşşşşşşşşş geeeeeeldiiiiiiiiiiinn yumurtalar çatlamamıış he hadi gözün aydın canım bak gör bebişin bu sefer seninle canım
ay canım sende ye kız ye şimdi yersin zaten ne kilo derdi ne de kıyafet şişmanlarsın hamileyim der konuyu kapatırsın darısını inşallah umutbizim olsuna ama o baklava yemesin peynirli künefe yesin

ay kız milletten kalsa yicem canım istedi diye aldım ama işte i baktım mutfakta bi baktım yok :)))))))) ha ha valla beni bile yer bunlar
ay kız künefe münefe bak istetcen canımı akşam akşam aaaaaaa rahatdur kıs

nefes al ver al ver al ver bağlanma kız piskopata amanın sakin ol canım

nbr gullucum nasılsın
yaa diğer tedfavımde cok aksılık olduya bu defada oyle olucak dıye korkuorum
il dısından gelıorum 3.5 saatlık yol okadar zorkı gel gıt
buun emekler bosa gıdecek dıye korkuo ınsan cok saol cnm duanı eksık etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…