- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #1.981
ayşe sende başla kız fatihaya bak ceylinle umudumsunn başladı
okunacak tefriciyeler
nurcan 2000
umut 500
yeter 500
ayşe 500
miranda 444
herzaman_seninle 500
okunacak sayılar
iyiyim iyiyim kaç gündür evdeyim ya sıkıldım ben öyle sokak süpürmeden bi toka olsun almadan bir gün geçirdim mi kurtlanıyorum..
ayyy kendime öyel güseel bi netbook aldım ki sizle konuşmak için kırmızı kırmızı.. sırf sizinle konuşmak için öyel kocanın pc si ablanın laptopu bıktım vallaaa..aptal kargocu getiremedi bugün((
iyiyim iyiyim kaç gündür evdeyim ya sıkıldım ben öyle sokak süpürmeden bi toka olsun almadan bir gün geçirdim mi kurtlanıyorum..
ayyy kendime öyel güseel bi netbook aldım ki sizle konuşmak için kırmızı kırmızı.. sırf sizinle konuşmak için öyel kocanın pc si ablanın laptopu bıktım vallaaa..aptal kargocu getiremedi bugün((
Allah kabul etsin canımın içibu umutcuma okuduğumuz mu? eğer oysa okundu benimki..
kızım ben bi abdest alamıyorum ki.. ha bire kanamam var histereskopi yaparken içerden toplar damarımı koparmış galiba adam :)))
ha ha Allahtan benim kendi laptopum rahatım ama bozulmuştu bi ara sinir oluyodum eşim habire kovalıyodu kendi pc sinden :))))))))))))))
teyzesi toka alırken benim kızımada al :)))))))))))))
Hayırlı olsun güle güle kullan. Aslında benimde ihtiyacım var ama bu doktorlar ocağımıza incir ormanı diktiği için kendime parayı kıyıp alamıyorum. Çok iyi yapmışsın ben de alacağım olamayack başka türlü çünkü bu aklı evvel laptop bazen beni atıyor netten. uzun sürede aklı başına gelmiyor.
amaaan para bende de sıfırın altında ama borç yiğidin kamçısı.. kızım zaten bi istediğimiz olmuyor, yemek desen yasak:)) bari beğendiğimi alayım da içim rahatlasın..
ben senin o küçük böceğine ne tokalar ne kıçı fırfırlı çoraplar alıcam hele o bi gelsin...
kızım ben bi abdest alamıyorum ki.. ha bire kanamam var histereskopi yaparken içerden toplar damarımı koparmış galiba adam :)))
Canım bu kanamalar abdestine mani olmuyor. Adet veya hayız kanı yerine geçmiyor yani. Ben öyle biliyorum. Benim de histeroskopiden sonra adetime kadar kanamam devam etti. Ama ben ibadetime devam ettim.
yok benim ikisi birbirine karıştı.. zaten hoca da söyelmişti karışacak diye.. zaten her ay histereskopi oluyorum bi de üstüne adet görünce ayın 25 günü kullanım dışı oluyorum :)))
ya şaka bir yana ilk denemyi yaptıktan sonra çok acayipleşti benim kanamalarım o kadar çok oluyor ki anlatamam.. artık halsiz düşüyorum o derece..
sizde de oldumu böyle bişey..
Benim kanamalrım ilk günden beri az ve zamanında olur. Benim rahim içide yapışıklık vardı önceden ilk histoyu onun için olmuştum ama fazla değişen olmadı hep az olur. Ama histeroskopi sonrası normal kan renginde çok az kanamalarım olmuştu.
umutbizim olsuna okunacak tefriciyeler
nurcan 2000----------okundu
ayşe 500-------------okundu
umut 500
yeter 500
miranda 444
herzaman_seninle 500
okunacak sayılar
ne haber kızlarrrrrrrrrrr
ben o hormonları aldıktan sonra artık hiç bişeyim eskisi gibi değil :))) ama değecek sonunda biliyorum hissediyorum..
kızlar yaaaaaaaaaa
iki tarftada okununca ben karıştırdım yaaaaaaaaaaaa
yoksa umutbizim olsunukini de bitrirdim
ama yarın başlarım en kısa zamandada okurum
kızlar yaaaaaaaaaa
iki tarftada okununca ben karıştırdım yaaaaaaaaaaaa
yoksa umutbizim olsunukini de bitrirdim
ama yarın başlarım en kısa zamandada okurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?