oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

ya nete giremememin sebebi eşim operatörü değiştirmiş modame uymadı bi gitti net 2 gün yok bugün akşam anca halloldu
ekstra sorunlarda var tabi ama burdan yazmıyım şimdi içimiz kararmasın sonra özelden görüşürüz zaten eşine de bişi ler sorduracam sana bölümü değil ama belki bildiği vardır müsait olunca msn ye girersen konuşuruz

ayy cok sukur kusum yaa
valla içimdekı polyanna nerelere pıstı acep
tamda ona ıhtıyacım varken:))))
bakalım cnm progesteron artmamaıs saat 12.30da catlatma iğnemı vurcam
kafayı yedı beynım bı iğne verıolar catlamayı engellesın sonraa bı ıgne daha çatlatsın
valla allak bullak oldu hpormonlar hee:)))tenıs topuna donduk hee
kızz ozlemısım senı yaramaz gıtın oleee

kız bu ne karamsarlık yok bişi olmıcak bukez bebişleri alcan kucağına negüzel yumurtalarınvar çatlamamışlarda geçen çatladılarama bukez sendeler

tuttu tuttu merak etme sentatlım bebişin olunca bunları tek tek anlat ona bak senin için neler ettim de emi bilsin senin nekadar fedakar anne olduğunu hiç bi zaman emek boşa gitmez ne demişler emeksiz bebiş olmaz tabi bu ata sözü bizler için bak atalarımız bile bizi düşünmüş

biyere kaçmadı içinde saklanıyodur biyere çıkar geri onu :)))))))
bende seni özledim hayatım

canımm benım allah razı olsunn cok sağolunn yaa valla ıyı gelıo sızınle konusmak
değilmı popişini ısıırıcam eşek sıpasının bukadar bekletı bızı dıye.)))))

umuuuuut nerlerdesin sen olmayınca bi kasvet bi kasvettt..
hadi dön evine kuşumm..

ayy ben geldımm kusumm ev sahıplerı uyudu bende aldım lap opu elıme
yaa yegenler meraklı meraklı bakıo teyze sperm ne demek dıo bırısı
onlar uyumadan yazamadım artık:)))))
bende cok ozledım yaa ıkı arada bı derede gırıorum
bazılarınıza cvp vermyı unuturum bazılarınkını gormuorum fılan:))

ınsallah cnm neden olmasın anne olmak ıcın dızayn edıldık zaten
mayamızda var:)))))allahım ol desın o ıstesın yeerkı hurremın fragmanını ızledınmı

heralde kız ben eşime diyomki oda yapıcam kızım diyom e orda ağlarsa uyanmazsan diyo olurmu bizimle yatacak diyom ozaman neden oda yapıyon ne garip bu karı millleti diyo :) ha ha
ay canım izleyemedim neti buldum hemen girdim popiğe valla misafirimde var 15 gün ama buldukça girecem napim
:))))) sizsiz kalamıyorum

bende yapamıorum sızsız kusum:)
yap bıtanem okadar beklıoz yap ıcındn ne gelıosa valla

bende yapamıorum sızsız kusum:)
yap bıtanem okadar beklıoz yap ıcındn ne gelıosa valla

dimi kız bi hevesim varki valla görme şimdiden bebek odasındaki oğlumun eşyelerini topladım odaı boşaltıyom tabi onlarda atamıyom kıyamıyorum olumun şelerinede onarıda yatak odama koyacam ierde belki birine verecek kadar güçlü olursam birine veirim :)))))))))
canım ya ayşe nerde yaaaaaaaa gitti daha gelmedi :))))))))

bebeğim ben kaçiyim misafirler var seni çooooooooook öpüyorum Allahım yüzünü güldürsün inşallah bütün dileklerin ve muradın gerçekleşsin :)))))))))) dualarımdasın bizi haberdar et

canlarım bız ıgneyı yapıp yatıcaz eşimde geldı bugun cok sukur
cok öptum hepınızı yazamazsam fılan merak emeyın pazartesı evımden yazarım ınsallah cok opumm

bak gördünmü çatlamamış beklemiş yumoşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…