• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oynatmaya az kaldı kayınvalideciğim...

Aslında birazda yapısal birşey biliyor musunuz? Bir kaç gelin biliyorum çatır çatır laflarını söyleyip bi gülüp iki laf koyuyorlar ama gık diyemiyor kayınvalideler.
Keşke sizde onlar sana şunu şunu dediklerinde patır patır cevap verseydin canım,
O zaman yapamadıysan şimdi yap, kendini ezdirme
ne demiş Hz. ALi "Haksılık karşısında susan dilsiz şeytandır"
Saygı çerçevesinde içindekileri biriktirmezsen patlama yaşamazsın
Uykunuda uyursun ilaçlara da gerek olmaz. Sana saygı duyana duy, ama o görümcenlere noluyor onlara da cevap ver.
Eşinin korumasına ihtiyaç duymadığını göster onlara. Başarabilirsin bence
Allah a sığın, O senin yardımcın olacaktır.

Sesini cikar o zaman bu kadar ustune gelemezlerz.. Hepsini iyi bi tersleki bi daha agzini sana acamasin kimse.. Sen kendini savunmazsan ezerler..

Bence telefondada konuşmayın evlerinede gitmeyin size gelirlerse muhabbet bile etmeyin iş güç ayağına yanlarında oturmayın bebek diyin yemek diyin iş diyin temizlik diyin yanyana vakit geçirmeyin gelirlerse.Zaten eşin sana bişey demiyormuş. Boşver onlarada demiyosa demesin sana da laf etmedikten sonra mesele yok bence.

Telefonu açmadıkta her gün aramaya başladı normalde açmıyor diye eşime şikayet ederdi eşimde bişeyden bahsetmedi. Açmıyorum ama bi o kadarda tedirginim niye bu kadar korkak özgüvensiz oldum ki ben bana ne yapabilirki demi

Arayıp durmalarının nedeni belli oldu bize geleceklermiş. galiba eşim sağlık durumumu ciddiye bile almıyor kaç gündür kavga ediyoruz ama elimde değil bir süre görmek istemiyorum sonuç değişmeyecek sanırım o yüzden boşanmaya karar verdim Pazartesi avukatla görüşeceğim

Back