- 23 Mayıs 2009
- 14.396
- 15.730
- 823
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Cenaze gibi değil ama çok sıkıcı oluyor bence. Düğün salonlarıda ucuz bişey değil. Ne gerek var o zaman salon tutmaya. Nikah dairesinde nikah kıyılsın bitsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendileri oynamak istemiyorlardir belki ama millet oynardi belkiYa
arka planda belki iki üc pop müzik calar fon olarak ama oynamali erik dali dans vs istemiyorlarmis
120 ye bulmuslar cok uygun zira 250 le baslayan yerler cok duydum.Yemek vermek icin salon tutuldu aslinda daha cok ev de uygun olmayinca tabiCenaze gibi değil ama çok sıkıcı oluyor bence. Düğün salonlarıda ucuz bişey değil. Ne gerek var o zaman salon tutmaya. Nikah dairesinde nikah kıyılsın bitsin.
Sıfır sessizlikte bence de cenaze gibi olur dini hassasiyetse mevlitli yapın değilse oynama sevilmiyorsa bari klasik müzik ya da fonda hafif bir şey çalsın diğer türlü sıfır sessizlikte duyulacak tek şey kuru kalabalık ve yankı sesi gerçekten daha rahatsız ediciKardesim evlenecek yakin zamanda düğün salonu tutuldu oynamali dügün istemediler sadece nikah olacak yemek ikrami olacak taki töreni olacak o kadar.
Kardesim ve nisanlisinin istegi tamamen biz de saygi duyduk.Her duyan cenaze mi yapacaksiniz dügün mü e o zaman kimse gelmez ki caldırın bir seyler kimse durmaz düğünde diyip mod düsürüyorlarmıs hem annemlere hem de kardesime soruyorlarmis neden istemiyorlar/istemiyorsunuz ki diye.Nasil genc onlar insan oynamak ister falan sart mı gercekten oynamali olması sahsen bana sirf ben evleniyorum diye enistemin terli terli canhıraş oynaması insanlarin göbek atması diğerlerinin onu izlemesi falan cok sacma geliyor(benim dügünüm oynamali olmustu o zaman bu kadar sacma gelmiyordu su an evlensem ben de yapmam) kardesimle konustuk da sence cenaze gibi mi oluyor babam millet gelmezse ne yapariz müzikliye cevirelim diye baski yapmaya baslamıs yok dedim ne alakası var sen babama bakma herkes istedigini yapmakta özgür isteyen oynar istemeyen de oynamaz bir mecburiyet yok sonucta.Insanlara sinir oldum sizce de öyle mi ya illa göbek atmak sart mi ? Siz ne düsünüyorsunuz
Nikah salonunda olunca yarim saat icinde olup bitiyor ya cok gelen olmaz diyorlar bir de yemek ikrami icin salonu uygun bulmuslar öyle dedilerNeden sadece nikah yapmiyorlar o zaman? Hem bosuna masraf yapmamis olurlar. Muziksiz isteyenlerin eger ilahilide yapmayacaksa nikah yapmasi en mantiklisi
Sadece dini hassasiyetten degil hoslarina gitmiyormus arka planda illa ki pop slov bir sey calar da oynamali istemiyorlarmis dans etmek falanSıfır sessizlikte bence de cenaze gibi olur dini hassasiyetse mevlitli yapın değilse oynama sevilmiyorsa bari klasik müzik ya da fonda hafif bir şey çalsın diğer türlü sıfır sessizlikte duyulacak tek şey kuru kalabalık ve yankı sesi gerçekten daha rahatsız edici
Insan taki takmak icin gorunmek icin gelir nikaha. Kisa sursun sikilmazlar hic degilseNikah salonunda olunca yarim saat icinde olup bitiyor ya cok gelen olmaz diyorlar bir de yemek ikrami icin salonu uygun bulmuslar öyle dediler
Pop çalarsa eğer davetliyse çoluk çocuk oynaması daha rahatsız edici gelebilir ben pistte çocuk sevmem mesela klasik müzikten devam etsinlerSadece dini hassasiyetten degil hoslarina gitmiyormus arka planda illa ki pop slov bir sey calar da oynamali istemiyorlarmis dans etmek falan
Sadece nikah yapın o zaman niye bu kadar masrafa girdiniz ki? Araya sırf takı töreni de katmak istemişsiniz ama insanlar doğru söylemiş sadece oturmak için niye gelsinler kiKardesim evlenecek yakin zamanda düğün salonu tutuldu oynamali dügün istemediler sadece nikah olacak yemek ikrami olacak taki töreni olacak o kadar.
Kardesim ve nisanlisinin istegi tamamen biz de saygi duyduk.Her duyan cenaze mi yapacaksiniz dügün mü e o zaman kimse gelmez ki caldırın bir seyler kimse durmaz düğünde diyip mod düsürüyorlarmıs hem annemlere hem de kardesime soruyorlarmis neden istemiyorlar/istemiyorsunuz ki diye.Nasil genc onlar insan oynamak ister falan sart mı gercekten oynamali olması sahsen bana sirf ben evleniyorum diye enistemin terli terli canhıraş oynaması insanlarin göbek atması diğerlerinin onu izlemesi falan cok sacma geliyor(benim dügünüm oynamali olmustu o zaman bu kadar sacma gelmiyordu su an evlensem ben de yapmam) kardesimle konustuk da sence cenaze gibi mi oluyor babam millet gelmezse ne yapariz müzikliye cevirelim diye baski yapmaya baslamıs yok dedim ne alakası var sen babama bakma herkes istedigini yapmakta özgür isteyen oynar istemeyen de oynamaz bir mecburiyet yok sonucta.Insanlara sinir oldum sizce de öyle mi ya illa göbek atmak sart mi ? Siz ne düsünüyorsunuz
Genelde okumalı düğünlerde oynama olmuyor o tarz bir şey mi olacak? Kuran felan okunuyor ya da okuma yoksa da bir arkadaşımın düğününde mehter takımı çıkmıştı bir tanıdığım da semazen gösterisi olmuştu o tarz bir şeyler eklenebilir belki. Düğün kardeşinizin düğünü nasıl yapmak istiyorsa öyle yapsın millete neKardesim evlenecek yakin zamanda düğün salonu tutuldu oynamali dügün istemediler sadece nikah olacak yemek ikrami olacak taki töreni olacak o kadar.
Yok kuranli da olmayacak zaten kuranlı dügünlerde kimse dinlemiyor ki sadece oynamak dans etmek sacma geliyormus istemiyorlarmisGenelde okumalı düğünlerde oynama olmuyor o tarz bir şey mi olacak? Kuran felan okunuyor ya da okuma yoksa da bir arkadaşımın düğününde mehter takımı çıkmıştı bir tanıdığım da semazen gösterisi olmuştu o tarz bir şeyler eklenebilir belki. Düğün kardeşinizin düğünü nasıl yapmak istiyorsa öyle yapsın millete ne
Tespitin dibi misin mübarek c.tesi dügün gercekten deYani düğün bizim düğünümüz istediğimizi yaparız diyorlarsa tabi ki kendileri bilir ama ben bu tarz düğünlere katılmıyorum ya. Genelde de cumartesi günü oluyor bi de prime time Yani öyle sıkıcı bi ortamda cumartesiyi geciremem. Hem o kadar para verip, yemek verip hem neden bu kadar saçma ve sıkıcı bir şey yapıyorlar anlamadım. 1 2 saatliğine takı için bi yer tuttular deseniz anlaşılır hadi bütçe falan derdim de.