• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün Oynamak...

Ben çok severim oynamayı
nişanda bile oturmadım
Çılgın gelin diyorlar arkadaşlarım bana :1:
düğündede oturmuycam :9:

yaaa bende çok utanıyorum nedense oynayamadğmı düşünüyorum ondan utanıyorum aslında güz<el oynuyosn diyolar ama düğünde olmasada kınada döktürcem nede olsa en azından sevgilim yok ona rezil olmuyayım yeter :8:

ben çok sevrim valla oynamayı gelin çok oynamaz derler bizim buralarda ama ben oynarım valla nişanlıamda söylüyorum sakın bana oynama falan deme diyorum :21:benim düğünle kına arsında 1 gün var bol bol oynarım kınada 1 gün dinlenir düğünde devam ederim oynamaya :21::64::64:

ayy oynamak tam benim işim yaa halaydan nefret ediyorm misket i ve oryanteli çok seviyorum utanmayın kızlar yaa

Allahım bana o günleri göstersin yeter ki...hiç yerimde duracağımı sanmıyorum..
oynamayı çok severim ve çok güzel döktürürüm:66:
benim düğünüm olucak o yaa hiç oturmam vala..:9:

Halay çekmeyi falan bilmem sevmem de hiç. :19::19::19: Ama club tarzı hareketli müzikler olursa coşabilirim. :64::64: Yöresel müzikler işin içine girince ne yaparım bilemiyorum. Tabi bir gün evlenmek nasip olursa. :37:

Oynamayı ben de sevmiyorum beceremem de zaten.Nişanlıma düğünde bol bol dans edelim oynamaya gerek yok diyorum. O pek oralı değil ama ne yapcam bilmiyorum. :5:

bende hiç beceremiyorum yaa ne yapıcam bilmiyorum bende :sm_confused:

kuzenlerin düğününde kına gecelerinde falan zorla oynatmaya çalışıyolarda yani ayıp olmasın diye kalkıyorum bu sefer sallasana biraz bilmem ne, olmuyo yaa ben napimm laelaelaelaelae

evet keşke baştan sona halay çeksek, birde bizim taraflarda damat oyunuvardır, onu ailecek oynamayı severiz, hep onu oynasak keşkee :teytey:

geçen yıl bunu yazmışım başlığa :))) düzeltme yapmaya geldim :)) zorla kalkıp 2 el şaklatıp hemen kaçan beeennn, 13 kasımda nişanlandım veee hiç oturmadım :))))))))))) nişandan önce herkesei tembihledim aman oynayın beni yalnız bırakmayın vs diye, pist sürekli kalabalıktı bende ortada salına salına dolandım durdum oynadım :)

neyse işte kısaca korkmayın başınıza geldimi çok güzel oynuyosunuz, hemde zevkle :)))

düğündede hiç oturmıcam inşallahh :)

bende oynamayı çok severim kendimce beceririmde:33:
ama insanın sözlüsü halk oyuncusu olunca bütün halay horon roman ne varsa hepsini çok iyi bilince ben hiç bişey bilmiyo gibi kalıyorum:26:

valla bende oynamam halay olunca hemen kalkıorum damat halayı ılk basta cok sevıyorum damat halayını nedense halay cekmek hosuma gıdıyor :):66:

ayy kizlar benimde dugunum yakinda.. :61::61: ben oynamayi cokk sevenlerdenim ama nisanlim tam tersi hic bilmiyoo:53: ama beraber prova yapacaz, ve dugunumuzde ikimizde oyanamaya karar verdik:1:

walla dokturmeyi dusunuyorum dugunumde:1::1::nazar:

valla ben de nefret ederim oynamaktan hele yuvarlak olup ortaya birini alıp alkış yaparlar ya oturasım gelir hemen.
amaaa nişanlımın kuzeninin düğününde en son sahnede apaçi dansı yapıyordummm :9::9::9::9:
umarım birileri videoya almamıştır çünkü apaçi dansından sonra zeybek yapmaya niyetlendim yere vurdum böyle efeler gibi sonra da boğazım ağrıyana kadar 10. yıl marşını söyledim :1:
önemli olan şey bence yanınızda rahat olabilececiğiniz kişinin olmasıdır ki bu kişi muhtemelen mütakbel eşiniz olacaktır. oynamayı sevmiyorsa da en yakın arkadaşınız kardeşiniz annenizi oynarken yanınızdan ayırmayın derim ben. zaten herkesin eğlendiğini gördüğünüzde koyuveriosunuz :21: hoppidi hoppidi

ben asla oyanmadan duramam o benim en güzel günüm ayrıca birsürü arkadaşımın düğününü göbek ata ata yaptık valla çokda güzel oldu oynayın bence nişanımda bile okadar çok oynadım ki damat tarafı aylarca konuştu allahtan oynamayı seven memlekettide trakya ordan kurtardım :p

Back