kızlar düğünde oynayamama sorunu olan var mı
kızlar bende oynamaktan nefret ederim.sağolsun düğünde piyanist şantör gelin hanım hadi sahneye oturmayamı geldiniz diyip durdu:))) boğacaktım adamı neredeyse ..sinir etti mdüğün boyunca..halay çekmeyi bilirim ama karşılıklı oynamak hiç bana göre değil bugüne kadarda oynamadım zaten..mecburen zoraki kaltım ..gelinliğin altından kimse görmüyor nasılsa rastgele oynadım gitti :))
of offfff varya sırf şu oynamak yüzünden düğünleri sevmiyorum..ömrümde bir kere bile oynamayan birisiyim..oynayanlara bakıncada hep gülesim gelir saçma geliyor bana... sevgilimmm oynama delisi malesef erkeklere oynamayı hiç yakıştırmıyorum..bikere düğüne gittik oynadı diye ogün sogudum ondan o derece sevmiyorum..bakalım seneye yazın düğün var kısmetse neyapcam hiç bilmiyorumm dikili taş gibi ayakta çakılı kalıp bi saga bi sola tuvaletim gelmiş gibi sallancam artıkkkkkkkkk:):):)
:) ah ahhh bi benim böle düşünen samnıodum meğer ne çok kader arkadşaım varmış :)
bende annemde hiç beceremeyiz oynamayı müzikte içim kaynar ama zorla kaldırdıklarında kasılıp taş gibi kesiliyrm kollarım oynasa ayaklarım oynamıo ikisi bi arada olmuo ve tabi komik duuruma düşüyrm. kayınvaldem görümcem akrabaları hepsi oynamayı çok ssever tam yerine düştüm yani....nişanlımda içipte kafası hoş olmadan oynayamıo ille içmesi lazım :) ya düğünde bende içiçem koyvercem gitcek....
yada tek umudum kabarık gelinliğim altında kimse görmicek ayaklarımı :):):):)
benim gibi oynamayı beceremeyen gelinlere iyi şanslarr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?