• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öyle çaresizim ki

Yani esinin neden issiz kaldigini bilemedim ama eger feto olayiyla alakaliysa esin biraz hakli. Zaten is vermiyorlar arayip daha da cani sıkılsın istemiyordur. Bu sebepten alinan tum tanidiklarim kendi islerini kurdular. Cunku kimse is vermiyor. Markete bile kasiyer olarak alinmiyorlar. En iyisi maddi olarak imkan varsa kendi isini kurmasi.
Ha eger bu sebepten degilse 2.5 senedir coktan is bulmasi gerekirdi. Biraz tembellik ediyor. Siz de fazla yuz veriyorsunuz.

Güncel olaylardan dolayı işsiz kaldıysa yaşadığı sıkıntı çok zor. Bu durumdan dolayı boşanan çok var. Girişimci ruhu yoksa kimse de iş vermiyor. İnsanların atıp tutması çok kolay ama yaşamayan bilmez. Doktora gitmeyi teklif edin, böyle devam ederse yuvanızın yıkılacağını, onu anladığınızı ve çabaladığınızı, kendisinin de yardım etmezse bu işin sonu olmadığını söyleyin. Binlerce kişinin aynı şeyi ya da daha beterini yaşadığını, daha bir sürü teselli sözcüğü. Bu olaylarla sadece insanların elinden işleri değil, itibarları, çevreleri de alındı. Geçmişinizn yok edildiğini düşünün,herkesin selamı sabahı kestiğini düşünün. Bir nevi tecrit, açık hava hapishanesi. Kolay şeyler değil, ama kendinizi de ezdirmeyin daha fazla. Peşinden koşmadan, yalvarmadan onu anladığınızı belli edin. Ama muhakkak doktora da gidin. Yardımı elbette olur. Ailenizden de onun adına özür dileyin, anlamalarını rica edin. Eşiniz çaba harcamaz ise gerisi sizin bileceğiniz iş. Allah yardımcınız olsun.

Güncel olaylardan dolayı işsiz kaldıysa yaşadığı sıkıntı çok zor. Bu durumdan dolayı boşanan çok var. Girişimci ruhu yoksa kimse de iş vermiyor. İnsanların atıp tutması çok kolay ama yaşamayan bilmez. Doktora gitmeyi teklif edin, böyle devam ederse yuvanızın yıkılacağını, onu anladığınızı ve çabaladığınızı, kendisinin de yardım etmezse bu işin sonu olmadığını söyleyin. Binlerce kişinin aynı şeyi ya da daha beterini yaşadığını, daha bir sürü teselli sözcüğü. Bu olaylarla sadece insanların elinden işleri değil, itibarları, çevreleri de alındı. Geçmişinizn yok edildiğini düşünün,herkesin selamı sabahı kestiğini düşünün. Bir nevi tecrit, açık hava hapishanesi. Kolay şeyler değil, ama kendinizi de ezdirmeyin daha fazla. Peşinden koşmadan, yalvarmadan onu anladığınızı belli edin. Ama muhakkak doktora da gidin. Yardımı elbette olur. Ailenizden de onun adına özür dileyin, anlamalarını rica edin. Eşiniz çaba harcamaz ise gerisi sizin bileceğiniz iş. Allah yardımcınız olsun.
Ne yazık ki yaşamayan bilemez çok doğru söylüyorsunuz .hele ki bir de haksızlığa uğradıysanız çok daha beter .bu süreçte öyle derinden yıprandığını hissediyorum ki .çok sevdiğiniz eşine ulaşamamak ona yardım edememek çok zor birşeymiş.aileme elbette söylüyorum sağolsunlar alttan almaya yutmaya çalışıyorlar her seferınde ama tekrar edince artık özür dilemeye yüzüm kalmadı:( öyle bir psikolojiye girdim ki kendimi suçluyorum.başaramadığımı insanlar arasında bir düzen oturtamadığım konusunda kendimi suçluyorum hep. Eşim de böylesi sıkıntılar yaşarken sabrım tükenince ona haksızlık mı yapıyorum diyorum bir yandan nir yandan kendine haksızlık yapıyorsun sen elinden gelenin fazlasını yapıyorsun diyorum sorular sorular sorunlar malesef ....

Ne yazık ki yaşamayan bilemez çok doğru söylüyorsunuz .hele ki bir de haksızlığa uğradıysanız çok daha beter .bu süreçte öyle derinden yıprandığını hissediyorum ki .çok sevdiğiniz eşine ulaşamamak ona yardım edememek çok zor birşeymiş.aileme elbette söylüyorum sağolsunlar alttan almaya yutmaya çalışıyorlar her seferınde ama tekrar edince artık özür dilemeye yüzüm kalmadı:KK43: öyle bir psikolojiye girdim ki kendimi suçluyorum.başaramadığımı insanlar arasında bir düzen oturtamadığım konusunda kendimi suçluyorum hep. Eşim de böylesi sıkıntılar yaşarken sabrım tükenince ona haksızlık mı yapıyorum diyorum bir yandan nir yandan kendine haksızlık yapıyorsun sen elinden gelenin fazlasını yapıyorsun diyorum sorular sorular sorunlar malesef ....
Kendinizi suçlamayın. Elinizden geleni yapmışsınızdır. Sizin suçunuz yok.eşiniz sizin ve doktorum yardımını kabul ederse bişeyler düzelmeye başlar, morali yerine gelir. İnş kabul eder. Allah zorda kalana yardım etsin

Eşinizin bi şeylerle uğraşmaya ihtiyacı var. Emlakçılar yanlarına alıyor satarsa kar ortaklığı gibi, satamazsa para yok. İnternetten portföy oluşturuyorlar öyle bir iş yapabilir.belli mi olur bi ev satar ciddi para geçer eline. Ev gezdirirken de vücut olarak yorulunca kafaya daha az takar bazı şeyleri. Bu arada emlakçıda ev beklerken de 2. Üniversite okusun açıktan hep okumayı istediği bir bölüm olabilir belki. Mesela bankacılık sigortacılık, iktisat, ilahiyat gibi.... ooo o kadar çok ki.. ben çalışmama rağmen düşünüyorum 2. Üniversite. Yenilenmek çok iyi gelir insana. İnternet başvuruları 23 Ağustos a kadar. Belki okumak ister o da. Bitirince o işi yaparsın deyin hayal kursun biraz. Biliyorsunuz hayal etmekle başlar her şey, başlamak bitirmenin yarısıdır. Eşinize geçmiş olsun der size kolaylıklar dilerim....

Eşinizin bi şeylerle uğraşmaya ihtiyacı var. Emlakçılar yanlarına alıyor satarsa kar ortaklığı gibi, satamazsa para yok. İnternetten portföy oluşturuyorlar öyle bir iş yapabilir.belli mi olur bi ev satar ciddi para geçer eline. Ev gezdirirken de vücut olarak yorulunca kafaya daha az takar bazı şeyleri. Bu arada emlakçıda ev beklerken de 2. Üniversite okusun açıktan hep okumayı istediği bir bölüm olabilir belki. Mesela bankacılık sigortacılık, iktisat, ilahiyat gibi.... ooo o kadar çok ki.. ben çalışmama rağmen düşünüyorum 2. Üniversite. Yenilenmek çok iyi gelir insana. İnternet başvuruları 23 Ağustos a kadar. Belki okumak ister o da. Bitirince o işi yaparsın deyin hayal kursun biraz. Biliyorsunuz hayal etmekle başlar her şey, başlamak bitirmenin yarısıdır. Eşinize geçmiş olsun der size kolaylıklar dilerim....
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

Back