- 28 Mayıs 2015
- 173
- 135
- 103
Eşimle birbirimizi çok severek evlendik ama sorunlar arasından boğuşarak.ailem onu istemedi mesleğinden ve farklı şehirlerde yaşamamızdan dolayı gel zaman git zaman derken nıkah yaptık ve ailelerde bir şekilde ikna edildi. Sonrasında herşey öyle güzeldi ki . Eşim ailemi sevdi ailem eşimi çok sevdi sadece onlara uzak bir şehirdeydik tek sıkıntımız buydu.Derken bu süreçte eşim işini kaybetti haksızlığa uğrayarak ve psikolojik olarak ikimizde çok yıprandık .ailemin olduğu şehire taşındık orda yaşamaya başladık.ama eşim bu süreçte eskisi gibi olmadı .çabuk sinirlenen çok alıngan ve herşeyi yanlış anlayan bir adam oldu. Ailemin her cümlesinden farklı anlamlar çıkarmaya başladı.hayatta onlara saygısızlık yapmayan adam artık bagırır cagırır oldu onlara. Bense öyle bir haldeyim ki artık bir yandan eşim bir yandan aileme onu savunmaktan bitap düştüm.bu bayram beraber dısarı cıkalım dedı esım aılemı ıkna ettı ve cıktık . Cay sohbet derken eşimin işiyle yaşadığı sıkıntıya geldi konu ve eşim birden parladı annem kinaye için değil bilmediği bir noktayı sorunca bir anda sinirlendi ve ve bizi orda bırakıp gitti .arkasından telefonu kapatmıs.annem babam ve ben napacağımızı sasırdık sokak sokak aradık derken buldum onu saymaya basladı ve sonrasında zar zor eve gitmeye ikna ettim. Ve tartıstık gece boyu beni istemedi aileme saymadıgı laf kalmadı.öyle zoruma gitti ki. Anneme olan hassaslığımı bildiği halde aldırmadı.saydı döktü ve yemin bile ettiğim halde yanlıs anladıgına ıkna edemedım .hep bu sekılde artık hep yanlıs anlıyor benı aılemı hatta bazen kendı aılesını bıle.2,5yıldır hem calısyorum hem evde çalısyrm gecemı gündüzümü calısmya ev gecındırmeye ayırıyorum sırf o üzülmesin diye.git çalış diyemıyorum bile hemen azarlıyor psikolojisi için calıs en azından iyi gelır demem bıle suc oluyor. Ama aılemın yanında cekıp gıtmesı böyle davranması benı tak noktasına getırdı.ayrılmak isteddim ilkkez ondan ama kendı secımım oldugu ıcın aıleme yuzum yok hem de ıcım de ona dayanamayan bı sevgı var . Ama bu sekılde de yapamıyoruz kedı köpek gıbı kavga edıyoruz sürekli. Ne yapacagımı sasırdım .düşünemez oldum yasadıklarımız ayrı bir dert zaten