öyle bi çıkmazdayım ki ağlamaktan helak oluyorum hergün ama çözüm bulamıyorum

yani senden başta evladı olduğunu gizleyerek sana yalan söyleyen birisi bekarım diye senle beraber olmak istiyor sende üzülüyor musun bu adama bugün evladına sahip çıkmayan bir adam çocuğu yokmuş gibi hareket eden bir adamdan sen ne bekliyorsun yarın öbür gün başka birini bulur o zamanda ondan seni saklar mantıklı düşün evlat bu ya !

Denedim defalarca hemde ama olmuyor her defasında barısıyoruz mutluyum onunla keşke bi kerecik beni kıracak birşey yapsa ama yok kavga çıkaran benim huzursuzluk çıkaran o ise hep alttan alan
Kıracak birşey yapmış. Sizden oğlunu 2 evliliğini saklamış. Adam sizi kandırmış kendine bağlamış yahu. Başka adam yok zannediyorsunuz herhalde?
Ayrılın. Acı çekin. Dönmeyin. Sonra yaşı yaşınıza. yaşantısı yaşantınıza uygun birini bulursunuz. Bir bakmışsınız aaaa mutluluğun esas hali aslında buymuşmuş. Sonra evlenmişsiniz çocukalrınız olmuş. Size değer veren el üstünde tutan biriylesiniz falan aaahhh :KK51::KK51:

Kardeş daha 21 yaşındasın , 2 kere boşanmış üstüne çocuklu adamı ne yapacaksın deli misin ? En az 30 yaşındadır bu adam, yok mu kendi yaşıtın ?

Abin yaşındaki problemli herife takılacağına git yaşıtlarınla el ele tutuş. BU herifi sen melek mi sandın, bu ne bencillik , çocuklu haliyle gencecik bir genç kızın da hayatını mahvedecek?

Ayrıl ama kendin için. İlerde problemsiz, sana uygun, düzgün biriyle yuvanı kur.
Ooooo Cerry seni buralarda bu sahalarda gormek ne guzel. Uzun zamandir yorumlarini goremedim. Gorunce neden bilmiyorum ama mutlu oldum.

Konu sahibi Cerryi dinle. Referansi benim. Her sozune katiliyorum. Problemli erkegin kokusunu 500 km oteden alir. Hayat kurtarir. Kurtarilan hayatlardan biri de benim.

Yasi yasina, huyu huyuna uygun seni mutlu edecek potansiyelde disarida binlerce erkek var. Tek bu adam yok yani. Ask bir cok defa yasanabilir.

Hayata bir kez geliyorsun. Binlerce kez de evlenmeyecegiz en nihayetinde. En dogrusunu en uygununu aramalisin.

Benim derdim eski es değil ki biri aldatmış diğerinde ailesi istemiş ayrılmasını kabullenmemisler benim derdim kendi ailem onları bırakma düşüncesi kahrediyo beni ne yardan geciyorum ne ailemden
Adam bir lafla esinden ailesi icin ayrilabilecek potansiyeldeyse sizin de evliliginiz ailenin bir lafina bakar canim.

Hadi iki evliligi cocugu yasi bi kenara, yarin bi gun sirf ailesi icin senden vazgecebilecek bi adam karsinda duruyor. Sana yalan soyluyor. Yalanin adi da kaybetme duygusu degildir. Ilk evliligi de bekaret yuzunden bitmis degil mi? Yani eski eside yalan soylemis. Ama adam "o beni kaybetmek istemiyordu o yuzden sakladi" dememis sak diye bosamis.

Pembe gozlugunu bi kenara birakip iki dakika bi dusun istersen.

Sana bu mutsuzlugu reva goren ailen degil bu adam. Eline avcuna aldigi gun yalanlarini serip sevgiliyken seni yalanlariyla uyutan bu adam seni bu mutsuzluga mahkum etti. Eger icinde bir ofke duyuyorsan yada olusuyorsa bu adama olmali o ofke. Ayril gitsin..

Sen iki evlilik yapip boyunca cocugun olsa, duygusal anlamda eline aldigin zaman soylesen yalanlarini bu adam seni " beni kaybetmek istemedi o yuzden yapti" diye kabullenir mi?

Bence asla!

Son düzenleme:
Ondan iyi bir koca olsa 2 kere bosanmazdi sanirim.
Konu sahibiyle asagi yukari ayni yastayiz. Bu donem yasanilan asklar cok deli dehset oluyor. Her kusur ortuluyir, heo o hakli, en buyuk haksizliklar ona yapilmis, en guzel beni o sever, en iyisi o, baskasi aslaaaa dusunceleriyleriyle yasaniyor bu donem asklari. Bende yasadim bu halleri malesef. Hormonlar biraz dinlenip durgunlasinca; mantik "heyt ben geldim ne oluyor burda" diye meseleye el atiyor bi sure sonra. Bu mesele istisnai durumlar haricinde boyle isliyor ne yazik ki. Konu sahibi icin de husran kacinilmaz.

Umarim mantigi en kisa surede konusur meseleye el atar.

Konu sahibiyle asagi yukari ayni yastayiz. Bu donem yasanilan asklar cok deli dehset oluyor. Her kusur ortuluyir, heo o hakli, en buyuk haksizliklar ona yapilmis, en guzel beni o sever, en iyisi o, baskasi aslaaaa dusunceleriyleriyle yasaniyor bu donem asklari. Bende yasadim bu halleri malesef. Hormonlar biraz dinlenip durgunlasinca; mantik "heyt ben geldim ne oluyor burda" diye meseleye el atiyor bi sure sonra. Bu mesele istisnai durumlar haricinde boyle isliyor ne yazik ki. Konu sahibi icin de husran kacinilmaz.

Umarim mantigi en kisa surede konusur meseleye el atar.
Insallah. Cok buyuk riskler aliyoruz bu yaslarda, evlilik yaparak ve hamile kalarak mesela. Sizle aramizda sadece 2 yas var, esimle o yaslarda tanistim ben, 1 yili geciyor evleneli. Ben cok buyuk risk aldim, ama evlendikten sonra mantik da su yuzune cikmaya basladi. Anlasiyoruz, uyusuyoruz, saygimiz var.
Zari attim ve tuttu, cok sansli ciktim, ama konu sahibinin durumu bile bile lades. Adam demis ilk karim beni aldatti. E 2.karisindan ailesi istedi diye bosanan bi adamin lafina ne derece guven olur? Anasinin akliyla hareket eden sacma sapan bi adam. 3 kere 4 kere evlenecek baska kadinlarin yillarini calacak, bir de cocugu varmis yazik o oglana.
Konu sahibi imzayi attiktan 1 hafta sonra pisman olacak evlenirse.

Insallah. Cok buyuk riskler aliyoruz bu yaslarda, evlilik yaparak ve hamile kalarak mesela. Sizle aramizda sadece 2 yas var, esimle o yaslarda tanistim ben, 1 yili geciyor evleneli. Ben cok buyuk risk aldim, ama evlendikten sonra mantik da su yuzune cikmaya basladi. Anlasiyoruz, uyusuyoruz, saygimiz var.
Zari attim ve tuttu, cok sansli ciktim, ama konu sahibinin durumu bile bile lades. Adam demis ilk karim beni aldatti. E 2.karisindan ailesi istedi diye bosanan bi adamin lafina ne derece guven olur? Anasinin akliyla hareket eden sacma sapan bi adam. 3 kere 4 kere evlenecek baska kadinlarin yillarini calacak, bir de cocugu varmis yazik o oglana.
Konu sahibi imzayi attiktan 1 hafta sonra pisman olacak evlenirse.
Istisnai bi durum oldugunuz zariniz denk geldigi icin cok mutlu oldum. Allah huzurunuzu daim etsin.

Konu sahibi icin ayni seyi 2-3 mesaj oncesi bende soyledim. Hersey bi kenara 2 es, 1 evlat, kendi ailesi.. Ortada ailesinin lafiyla es bosayan biri var. Esten ayrilmak sevgiliden ayrilmak gibi degildir. Bu hali anladiginda 10 kat yakisikli, yuz kat zeki, bin kat kariyerli adamlardan ayriliyorlar. Aile agzina bakan biriyle evliligi esinden cok aileyle yasiyor insan.

Konu sahibi icin cok uzuluyorum. Daha yemyesil bir fidan. Bu fidan acip guzel renkleriyle gozleri kokusuyla basi dondurecekken gidip kuruyacak.

Ah akan bu deli kan.

Istisnai bi durum oldugunuz zariniz denk geldigi icin cok mutlu oldum. Allah huzurunuzu daim etsin.

Konu sahibi icin ayni seyi 2-3 mesaj oncesi bende soyledim. Hersey bi kenara 2 es, 1 evlat, kendi ailesi.. Ortada ailesinin lafiyla es bosayan biri var. Esten ayrilmak sevgiliden ayrilmak gibi degildir. Bu hali anladiginda 10 kat yakisikli, yuz kat zeki, bin kat kariyerli adamlardan ayriliyorlar. Aile agzina bakan biriyle evliligi esinden cok aileyle yasiyor insan.

Konu sahibi icin cok uzuluyorum. Daha yemyesil bir fidan. Bu fidan acip guzel renkleriyle gozleri kokusuyla basi dondurecekken gidip kuruyacak.

Ah akan bu deli kan.
Bazen fake falan mi gidiyorum ama burada yazmasa disarida bunlari yasayan cok kizimiz var. Resmen 22 yasindan once evliligi yasaklamalilar. Kiziyorduk ailelerimize sevgili yaptik bize kizdilar diye ama oluyormus bir bildikleri. Bir de keske degecek adamlar olsalar, ne isleri yerinde, ne tipleri, ne karakterleri...

Bazen fake falan mi gidiyorum ama burada yazmasa disarida bunlari yasayan cok kizimiz var. Resmen 22 yasindan once evliligi yasaklamalilar. Kiziyorduk ailelerimize sevgili yaptik bize kizdilar diye ama oluyormus bir bildikleri. Bir de keske degecek adamlar olsalar, ne isleri yerinde, ne tipleri, ne karakterleri...
Ben 22 yasindayim inanin su saatte kendim icin ayni seyi soyluyorum. Ben evlilige hazir degilim. Daha bu fidanin buyumesi gerek. Daliyla gurlemesi gerek. Meyve verip hangi agac oldugunu anlayip hangi agaca denk oldugunu bilmesi gerek. Neden daha bir fidanken daha ne oldugu ne olabilecegini bilmeden sana kimin denk kimin alcak oldugunu kavrayamadan bu lades niye? Akan deli kan iste.

O akan deli kan benim 4 yilimi aldi, egitim hayatimi caldi... Simdi kaybetmeye calistigin seyleri toplamaya kazanmaya calisiyorum. Hayata maglup basladim.

Bu yaslar fena. Ben artik akillandim :)

Ben 22 yasindayim inanin su saatte kendim icin ayni seyi soyluyorum. Ben evlilige hazir degilim. Daha bu fidanin buyumesi gerek. Daliyla gurlemesi gerek. Meyve verip hangi agac oldugunu anlayip hangi agaca denk oldugunu bilmesi gerek. Neden daha bir fidanken daha ne oldugu ne olabilecegini bilmeden sana kimin denk kimin alcak oldugunu kavrayamadan bu lades niye? Akan deli kan iste.

O akan deli kan benim 4 yilimi aldi, egitim hayatimi caldi... Simdi kaybetmeye calistigin seyleri toplamaya kazanmaya calisiyorum. Hayata maglup basladim.

Bu yaslar fena. Ben artik akillandim :)
Simdi uniye hazirlaniyor musunuz? :) Yani caldi demissiniz okulu biraktiniz mi yoksa bitirdiniz de mahvetti falan mi?
Benim de gozum biraz kararmisti ama universiteyi bitirip evlendim ben. Gerci yuksek lisans planlarim vardı, yurtdisinda iyi okullara basvurup kabul edilecektim sonra kariyer yapacaktim dunyayi gezecektim. Sonra evlenecektim ve cocuk hic yapmayacaktim :)
Olmadi tabii, gerci kariyerimi yapiyorum ama istedigim ulkeleri gezemeden cocuk oldu. Kocamla bile dogru durust gezemedim. Yuksek lisansim yatti, en az 3 yil sonra yapabilicem :) Gezme tozma vs hepsi en az o kadar uzak..
O yuzden risk aldim sansim tuttu ama yaptigim fedakarliklar ortada... O yuzden gozunuzun acilmasina sevindim. En genc yaslarimda hayallerimi yillarca ertelemek durumunda kaldim, siz yapmayin.

Herşeyi kafamda oturtturdum kızlar yaza nisanlaniyoruz olayları içimde çok git gel yaşadım ama cozdum karşımda ki insan bana değer veriyor bir yili geçti hala bana askla bakıyor o yüzden acabalarim yok artık pişman olmuyacagima eminin çünkü beni benden daha çok dusunen biri var bi dedigimi iki etmiyor evlenince yazacagim size evlilik nasıl gidiyo fake değilim merak edenlere ama dusmanim bile bunları yaşasın istemem

İlki özet geçelim hamile kalmis benim dediğim olacak demiş ayrı ev istemiş tutmuş ama kendi ailesine yakin olacakmış bayanin sevgilinin annesi dul sevgilim yedi yaşındayken ölmüş babasi barış alım demis bayan sen babasız büyüdün oda buyur demiş doğumda gitmiş yok sevgilim boşanma davası açınca o barışmak istemiş sevgilim istememiş ikincide telefonda bi erkekle konuşurken yakalamıs
Sen de inandin mi bu masala.sana gercekten cok uzuluyorum.insanin kendi evinde kocasiyla cocuguyla oturmak istemesi yanlis mi? Ailesine yakin oturmak istemesinin neresi yanlis?sen o kadar safsin ki bu hikayenin arasinda bak annemle de oturacaksin mesaji veriliyo ama sen bunu bile goremiyosun.9 yasinda ki cocuk +kaynana.derdin ne kuzum senin bu yasta. Valla erkek olsam senin gibisini bulmusken kacirirmiyim hic.tepemde gezdiririm.evlendiginin ertesi gunu ayaklarin yere basar da is isten gecmis olur.gozun kararmis goremiyosun ama bari etrafindakilere kulagini tikayip yazik etme kendine

Konu bayagi eskiymis simdi farkettim.ama onca zaman sonra ,o kadar yazilanlardan sonra sen hala ayni fikirdeysen diyecek baska bisey yok canim.kendi dusen aglamaz yasa gor...

körpecik kıza sahip olacak elbette 1 dediğini 2 letmiyecek şu bizim köprüden geçene kadar meselesi yani ne diyelim aşkın gözü kördür buda kanıtı olsa gerek ...umarım çok pişman olmazsın .

Konu bayagi eskiymis simdi farkettim.ama onca zaman sonra ,o kadar yazilanlardan sonra sen hala ayni fikirdeysen diyecek baska bisey yok canim.kendi dusen aglamaz yasa gor...
konu eskiymiş yeni fark ettim umarım haklı çıkmayız ..

Konu eski canim ama
Canım yorumların gerçekten ibretlik lakin anlayana ... sende bilirsin kişinin kendine yaptığını bütün dünya alemi toplansa yapamazdı büyüklerimiz hiç boş kelam söylememişler lakin göz kör olunca aşk meşkten kelimeler kifayetsiz kalıyor

X