öyle bi çıkmazdayım ki ağlamaktan helak oluyorum hergün ama çözüm bulamıyorum

Denedim defalarca hemde ama olmuyor her defasında barısıyoruz mutluyum onunla keşke bi kerecik beni kıracak birşey yapsa ama yok kavga çıkaran benim huzursuzluk çıkaran o ise hep alttan alan
Aynı eve girene kadar öyle olur o :) Benimki de öyleydi. Aylar sonra kendimi hastanede buldum. Allahtan çenem kırılmamıştı ya da gözüm kör olmamıştı. Yediğim dayağı bir ben bilirim bir de arkadaşlarım. Beni o halde görünce baygınlık geçirdiler.

Vazgeçeme vazgeçeme. Yarın evin içine girince benim gibi tüm gerçekleri sağdan soldan duyarsın, çocuğu yüzünden iyi bi sopa yersin, o zaman istesen de geri dönüşü olmaz. Kimse üvey annelik yapmak istemez belki ama annesi babası boşanan çocuklar babayı da anneyi de kıskanıyor. Sevgilimin kızı bana etmediğini bırakmamıştı. Bi de üstüne dayak yediğim de yanıma kar kaldı. Allahtan ailem evlenmeme izin vermedi. Gözünün önüne baaakk. Yol yakınken döööönnn. Ben 19 yaşındaydım benimki bana 25 yaşındayım dedi o yalan çıktı mı... Bekarım dedi dul çıktı mı... Yeğenim dediği çocuğu çıktı mı... Çocuğum olunca eşimden soğumuştum, sürekli kavga çıkarıyordu dedi, o yalan çıktı mı? Kadını sürekli dövüyormuş, sırtında sandalye kırmış, vücudunda sigara söndürmüş, Üniversite mezunuyum dedi, orta okul mezunu çıktı mı... Kız beni kıskandı burnumdan getirdi mi... Ne yapsam kıza yaranamadım mı? Öğrenim kredilerimden babamın gönderdiği harçlığa kadar onlara yedirdim mi? Sopayı yeyip oturdum bi tarafımın üstüne. Benden uyarması...
Bunlar çok ağır kafayı yemek üzereyim artik basta nasılsa şimdide ayni adam vazgeçmek doğru olan ama ben bu kararı alıp uygulayamıyorum :KK43:

Vazgeçeme vazgeçeme. Yarın evin içine girince benim gibi tüm gerçekleri sağdan soldan duyarsın, çocuğu yüzünden iyi bi sopa yersin, o zaman istesen de geri dönüşü olmaz. Kimse üvey annelik yapmak istemez belki ama annesi babası boşanan çocuklar babayı da anneyi de kıskanıyor. Sevgilimin kızı bana etmediğini bırakmamıştı. Bi de üstüne dayak yediğim de yanıma kar kaldı. Allahtan ailem evlenmeme izin vermedi. Gözünün önüne baaakk. Yol yakınken döööönnn. Ben 19 yaşındaydım benimki bana 25 yaşındayım dedi o yalan çıktı mı... Bekarım dedi dul çıktı mı... Yeğenim dediği çocuğu çıktı mı... Çocuğum olunca eşimden soğumuştum, sürekli kavga çıkarıyordu dedi, o yalan çıktı mı? Kadını sürekli dövüyormuş, sırtında sandalye kırmış, vücudunda sigara söndürmüş, Üniversite mezunuyum dedi, orta okul mezunu çıktı mı... Kız beni kıskandı burnumdan getirdi mi... Ne yapsam kıza yaranamadım mı? Öğrenim kredilerimden babamın gönderdiği harçlığa kadar onlara yedirdim mi? Sopayı yeyip oturdum bi tarafımın üstüne. Benden uyarması...
Bi de ailen şimdiden izin vermemiş, yine benim ailem anlayışlıydı. Hep arkamda durdular, çekip aldılar beni adamın elinden. Bırakmıyordu da psikopat. Bi de hapiste yatmış uyuşturucu bağımlısıymış. Nelerini öğrendim var ya. Evlenince her şey için geç olur. Evine gittiğim gün dayak yedim. Tehditlerine boyun eğdim aileme söylemesin diye. Herkes beni uyardı, cydates etme gitme bu adam şöyle bu adam böyle dediler. Gittim ona sordum, iş yerindeki en genç kızla ben çıkıyorum diye beni kıskanıyorlar dedi. Kandım bende. KAç kişi gelip konuştu yapma etme diye dinlemedim. Ya evlendikten sonra ailen sana sahip çıkmazsa... Geri nasıl dönecen??

Aynı eve girene kadar öyle olur o :) Benimki de öyleydi. Aylar sonra kendimi hastanede buldum. Allahtan çenem kırılmamıştı ya da gözüm kör olmamıştı. Yediğim dayağı bir ben bilirim bir de arkadaşlarım. Beni o halde görünce baygınlık geçirdiler.
Ne yani sen kaçtın evlendin bunlar mı oldu

Bi de ailen şimdiden izin vermemiş, yine benim ailem anlayışlıydı. Hep arkamda durdular, çekip aldılar beni adamın elinden. Bırakmıyordu da psikopat. Bi de hapiste yatmış uyuşturucu bağımlısıymış. Nelerini öğrendim var ya. Evlenince her şey için geç olur. Evine gittiğim gün dayak yedim. Tehditlerine boyun eğdim aileme söylemesin diye. Herkes beni uyardı, cydates etme gitme bu adam şöyle bu adam böyle dediler. Gittim ona sordum, iş yerindeki en genç kızla ben çıkıyorum diye beni kıskanıyorlar dedi. Kandım bende. KAç kişi gelip konuştu yapma etme diye dinlemedim. Ya evlendikten sonra ailen sana sahip çıkmazsa... Geri nasıl dönecen??
ayy sende ne çok çekmişsin. Yat kalk şukret kurtulduğuna. Aslında konu sahibi için senin fikirlerin altın değerinde olmalı. Hepimizden çok sen gormuşsun enazından

Daha çok gençsin. Gözünü karartip, imkansizliğindan dem vurarak bu ilişkiye destansı bir aşk etiketi takman çok normal. Yukarida sana bir sürü kişi milyon tane eksi yönünü saymiş zaten. En başta da ailen. Tek arti yönüyse "ama ben onu çok seviyorum" Sence yeterli mi?

Yaşın daha büyük olsa, belki bi oluru olabilirdi. Ama neredeyse daha ergenlikten çikmadan, ergen bir üvey kız evlatla mı uğraşacaksin? Daha hayatinin en güzel yillarina yeni adim atmişken, ailenin bile onaylamadiği, seni tanimayan insanlarin bile vazgeç dediği bir evlilikle, bir kelepçeyle hayatini mahvetmek mi istiyorsun gerçekten?

Yoksa yaşitin bir çok genç kiz gibi genç çevrelerde eğlenmek, yaşintin gençlerle tatli tatli flörtleşmek, hayati birlikte mi öğrenmek istersin?

Masalsi sevdani bi kenara birak ve sadece gözünde canlandir:

Bi tarafta 2 evlilik yapip, çocuk yapmak dahil pek çok şey yaşamış, tahammül seviyesi düşmüş bir adamla, senden 10 yaş küçük bir kizim yaşadığı dul evi. Kizin annesi, adamin ailesi ve gereksiz bir sürü geçmişten insan. Üstelik seninle konuşmayan, derdin oldugunda konuşamayacağin küskün ailen. Kasvetli gibi sanki?

Bi tarafta da yaşi yaşina tam senlik bir adam.. Eski eşler yok, çocuk yok, ailen mutlu. Çocuk yapacaginiz zamana birlikte karar veriyorsunuz ve baba olmayi seninle tadiyor. Çok daha parlak gibi?

Canim benim, diğer arkadaşlarin yazdiklarini da, bunu da sıkıcı nasihatlar olarak düşünme. kimse senin mutsuz olmani istemez. Hata yapmak inan ki çok kolay. Boşver o kasvetli hayati. 3 gun aglatsin, uzulursun.. sonra biri çikar karşina, yeniden dogarsin:)

Bunlar çok ağır kafayı yemek üzereyim artik basta nasılsa şimdide ayni adam vazgeçmek doğru olan ama ben bu kararı alıp uygulayamıyorum :KK43:
Bak hayatım ben sana detayıyla anlatayım. Benimki de çok güzeldi. Dört dörtlük, görgülü, kültürlü, maddi gücü yerinde, çalıştığım şirketin ortağıydı. Tesadüfen kimliğini gördüm. Evli yazıyordu. Yeminler etti, eski kimliğim, seni çok seviyordum, benden kaçma diye boşandığımı söyleyemedim dedi. Şu şu sebeplerle boşandım dedi. Her neyse aileme gittim dedim ki ben evlenecem. Kesinlikle olmaz dediler. Senin boşanmış adamla ne işin var diye kızdılar. Ben dinlemedim bunları gittim adamın evine yerleştim. Annesi kardeşi ve kızıyla yaşıyormuş. Gittiğimin ilk günü dayak yedim ya. Dünyanın en romantik adamı iki saniyede ayıya dönüştü. Pahalı hediyeler, gezip tozmalar, romantik akşam yemekleri, zevklerimizin uyuşması falan o eve girmemle benim kafamdaki adam yok oldu diyorum. Sen daha önce duymadın mı hiç şu lafı, birini aynı eve girmeden tam olarak tanııyaaamaaazsıııınnn. Hiç korkmuyon mu? Bana da dediler kulak asmadım. Zor kurtuldum adamın elinden. Öyle bi sopa atmıştı ki 3 ay insan içine çıkamadım.

Ne yani sen kaçtın evlendin bunlar mı oldu
Kaçmadım. Zaten ailemden başka ilde üniversite öğrencisiydim. Okula gitmedim gittim adamın evinde kaldım. Ben 19 o 33 yaşında düşün. Akla bak. Ne cesaret ya. Annemler, kardeşim falan fenalık geçirmişti. Dayak yediğim bir gün annemi aradım öyle kurtuldum. Polis gönderdiler eve.

Canim ben cok üzülmdüm senin adina. Daha genceciksin. Yasadigini ilerde ask degil, piskolojik bir trauma olarak hatirlayacaksin eminim. Sevgilinin sana karsi cok alttan alan, iyi davranan bir erkek oldugunu söylüyorsun, e hayatim sen onun icin bulunmaz hint kumasisin, tabikide alttan alacak. Acik kapatacak bir sekilde. Hem düsünsene, eski karilarina karsi nasil havali olur, onlardan ve bir cocuktan sonra bekar bir kiz! Ben olsam bende seni el üstünde tutardim. Adamda kocaman bir ego var belliki, senin üzerinden hava basacak elaleme. Ama zannetmeki bu iyi davranmalar ömür boyu sürer. Bunlar köprüyü gecene kadar. Bu kadar iyi huylu olsaydi, iki kez bosanmazdi. Bir kadin kolay kolay kocasindan bosanmaz. Cok zor bir durum cünkü bosanmak. Helede ortada bir cocuk varsa. Bir de o kadinlarin suclu, sevgilinin ise mazlum olduguna inanma. Aldatma olayini hele hic Kabul etme. Bunlar klasil "terk edilen türk erkegi" aciklamalari. Vallaha canim ben de yeni bosandim, eski esim biraz yalvardi etti, baktiki geri dönmüyorum, hemen yapistirdi iftirayi. Baskasi varmis hayatimda, öyle diyor beyefendi!! Ama Allah ve tüm cevrem biliyor bunun onun yalani oldugunu. Bazi erkekler kendilerini bu sekilde aklamaya calisir canim, inanma ne olur.. ben hayvanin tekiydim ondan terkedildim diyecek degilya... Sen bir kac ay aglarsin belki, ama inan bana önümüz yaz, kendi yasidin, ve dengin olan biriyle tanisacak, iyiki annemi dinlemisim diyeceksin. Kendine kötülük etme canim.

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy sende ne çok çekmişsin. Yat kalk şukret kurtulduğuna. Aslında konu sahibi için senin fikirlerin altın değerinde olmalı. Hepimizden çok sen gormuşsun enazından
Ya ben hak ettim bakma. Kimsenin lafını tutmadım. Aklım başıma geldi. Şükrediyorum zaten. Ailem ölmeden kurtuldum diye kurban kesti. Ben de konu sahibine bunu söylüyorum. Bana çok laf söylediler. O zaman böyle kadınlar kulübüne falan girmiyordum. Hep iş yerindeki erkekler, kadınlar, amcalar söyledi. O da ikimizi kıskanıyorlar dedi. Saf bir kız olsam neyse, benim gibi fena birini bile kandırdılar valla... Beni kurtarmak için kimler kimler girdi devreye. Eski sevgilimin bile haberi olmuş. Arkadaşlarımdan duymuş. Birbirlerini öldüreceklerdi. Kabus gibiydi. Allah kimsenin başına vermesin ya.

Canim ben cok üzülmdüm senin adina. Daha genceciksin. Yasadigini ilerde ask degil, piskolojik bir trauma olarak hatirlayacaksin eminim. Sevgilinin sana karsi cok alttan alan, iyi davranan bir erkek oldugunu söylüyorsun, e hayatim sen onun icin bulunmaz hint kumasisin, tabikide alttan alacak. Acik kapatacak bir sekilde. Hem düsünsene, eski karilarina karsi nasil havali olur, onlardan ve bir cocuktan sonra bekar bir kiz! Ben olsam bende seni el üstünde tutardim. Adamda kocaman bir ego var belliki, senin üzerinden hava basacak elaleme. Ama zannetmeki bu iyidavranmalar ömür boyu sürer. Bunlar köprüyü gecene kadar. Bu kadar iyi huylu olsaydi, iki kezbosanmazdi. Bir kadin kolay kolay kocasindan bosanmaz. Cok zor bir durum cünkü bosanmak. Helede ortada bir cocuk varsa. Bir de o kadinlarin suclu, sevgilinin ise mazlum olduguna inanma. Aldatma olayini hele hic Kabul etme. Bunlar klasil terk edilen türk erkegi aciklamalari. Vallaha canim ben de yeni bosandim, eski esim biraz yalvardi etti, baktiki geri dönmüyorum, hemen yapistirdi iftirayi. Baskasi varmis hayatimda!! Ama Allah ve tüm cevrem biliyor bunun onun yalani oldugunu. Bazi erkekler kendilerini bu sekilde aklar canim, inanma ne olur..
Dinle bunları dinle... Zamanında bana da demişlerdi bir kulağımdan girdi öbüründen çıktıydı. Ben 19 yaşındaydım gerçi. Sen daha akıllısındır. Yapma. Lütfeeeeenn...

Aşığım baslarda herşey güzel taki o berbat iki şeyi ögreninceye kadar sevgilim iki evlilik yapmış ve herşeyden önemlisi 9 yasında bi oğlu var vazgeçmek için uğraşıyordum ona kötü davranıyorum beni terketsin diye olmuyor vazgecemiyorum onu kırdığım için suçluluk duyuyorum ailem istemiyor herkese ayrıldım dedim ama vazgecemiyorum onun için degerliyim ama çocuğu daha değerli tabi ki bunu kaldırmak çok zor kabullenmek artık ölmek istiyorum benim hakkım değil mu mutlu olmak ben çocukken annen hastaydı (psikolojik) küfürler hakaretler hep aglardım tam dedim ki aradığım adam bunları öğrendim artık Yoruldum pes etmek istiyorum bıktım bu hayattan
Canim cok uzuldum :KK43: bu bey efendi neden basta size anlatmadi.bunlari sonradan ögrenmek guvensizljk ve hayalkirikligi yasatir insana.Sen onu istemezsin once kendime asik edeyim diye dusunmustur kesin tipik erkek işte.. Bunlari gecte olsa ögrenmişsin vardir bundada hayir.Mantikli davranmalisin duygularina yenik düşme.neden 2 kez bosais hakli sebepleri var mi?yada bayanlar mi bosanmis beyefendi mi bosanmis bunlar cok önemli.Ayrica ailenin istememesi cok normal senin kizin olsa cocuklu 2 evlilik yapmis birini kizinin evlenmesini istermisin.Korkuyordurlar aile herseyi daha ince ayrintiya dusunur.2 kez evlilik yapmis biri yanlis anlama ama bircok heyecani ilki yasamis biri seninse ilk heyecan olucak.cocugunun olmasi senin icin cok zor olur ablalik yaparsin ama surekli sorumlulugunu hissetmek zaman zaman yuk gibi gelebilir hem cocuk buyuk hemde sen anneligi tadmadin.ve kiskanc birisiysen eski eşiyle cocuk.icin sık sık gorusucek buda seni huzursuz edebilir.cok yorulursun yipranirsin.kendine ait hayatin olmaz.Hic ailenide kendinide uzme ilerde uzulucegine simdiden vazgec.Unutursun zamanla insan neleri unutmuyor ki..Eger beyefendi 1 kez kisa vadeli evlenip ayrilmis olsaydi cocugu olmasaydi gencken cahillik etmistir olmamis olabilur derdim.ama 2 kez denenmis bir gecmisi var.iyi dusun.Annene gelince hepimizin ailesinin psikolojik sorunlari maddi sorunlari oldu cogumuz huzurlu muylu cocukluk yasayamadik ama annende boyle olsun istemezdi hayat işte..insallah sen cocuklarina cok guzel.iyi bir anne olursun..

Bana neden bunu yapıyor ki neden girdi hayatima kacmak istiyorum bu şehirden bu dertlerden

Nedir bu iradesizlik yahu! Adam bir değil iki evlilik yapmış ve bir de çocuğu var ve siz de bunları saklamış oluşuna "kaybetme korkusu" diyerek masumiyet yüklüyorsunuz. Dikkat edin de aynı korkuyla başka şeyler de saklıyor olmasın bu kusursuz adam. Yalnız anlayamadığım bişey var. Madem beyimiz bu kadar iyi biri eski iki eş niçin ayrılmış?? Hadi biri hatalıydı ya diğeri? ikisi de mi kıymetini bilememiş bu mükemmel erkeğin?

Gerçekleri görmemekte ısrarcıysanız siz bilirsiniz. Kendi düşen ağlamaz nihayetinde.

Bir arkadaşım var 28 yaşında aynı yerde çalışıyoruz. Bir gün bir çiçek geldi ardından telefon ve tanışma daveti , arkadaşım kabul etti. Tanıştıkları aynı gün çocuk herşeyi anlatmış oda daha önce evlenmiş boşanmış, 12 yaşında kızı var. Mezhepleri aynı değil bunu da söylemiş, ve ara 10 yaş var. Herşeyini işini nerde oturduğunu neden ayrıldığını hepsini anlatmış.. Arkadaşım daha önce hiç evlenmedi. Şimdi musmutlu bir ilişkileri var inşallah yakında evleniyorlar :) Demek istediğim insan iyi niyetli ise bunu en başından söylerdi.

Yalanla baslamıs ılıskı..
Belkıde hala yalanlar devam dıyordur adam hala evlıdır nereden bıleceksın kı ? Basta bır yalan soylemıs cunku ben olsam arkasında baska yalanlar oldugunu dusunurdum..
Kucuk bır yalan degıl kı koca 2 evlılık ve bır cocugu saklamıs senden bır ılıskı ıcın en onemlı seylerden
Hem hangı bosanan cıft hata benım derkı tabı eskı eslerınde (eskıyse eger) bulacak hatayı hem belkıde ıkısınıde aldattı bılemezsın guven olmaz..
21 yasındaymıssın daha bak hayatını karartma..ne guzel ama aılemı bırakmam dıyorsun en asından kacmayı vs dusunmuyorsun dusunmede zaten..bu adam ıcın aılenı sılersen ıkı gun sonra donmek ıster donemezsın..
Bırak arkadasım kararlı ol ve bıtır sen kararlı olursan o bır daha gerı falan donemez yeterkı sen kararlı ol

Denedim defalarca hemde ama olmuyor her defasında barısıyoruz mutluyum onunla keşke bi kerecik beni kıracak birşey yapsa ama yok kavga çıkaran benim huzursuzluk çıkaran o ise hep alttan alan

Canim tabikide kiricak birsey yapmiycak cok hassas davranicak cunku biliyor bir yamukta pabucunun dama atilacagini.bosver hayat guzel daha niceleri cikar karsina adam iki evlilik yapmiss yaaa kadin uzmani olmus bir kadinin nelerden hoslandigini nelere kirilacagini iyi bilir sana hata yapmamaya bakar tabii evlenene kadar sonrasi Allah bilir.sen iyisimi vazgec aklin yolu birdir.baska seylerle ilgilen arkadaslarnla takil ailenle vakit gecr spora yazil.kurslara git.bi bakmissin unutmussun.kalp ole birsryki ilk sevdigini cok sevdim zannediyor amayaniliyor.

X