Canim ben cok üzülmdüm senin adina. Daha genceciksin. Yasadigini ilerde ask degil, piskolojik bir trauma olarak hatirlayacaksin eminim. Sevgilinin sana karsi cok alttan alan, iyi davranan bir erkek oldugunu söylüyorsun, e hayatim sen onun icin bulunmaz hint kumasisin, tabikide alttan alacak. Acik kapatacak bir sekilde. Hem düsünsene, eski karilarina karsi nasil havali olur, onlardan ve bir cocuktan sonra bekar bir kiz! Ben olsam bende seni el üstünde tutardim. Adamda kocaman bir ego var belliki, senin üzerinden hava basacak elaleme. Ama zannetmeki bu iyidavranmalar ömür boyu sürer. Bunlar köprüyü gecene kadar. Bu kadar iyi huylu olsaydi, iki kezbosanmazdi. Bir kadin kolay kolay kocasindan bosanmaz. Cok zor bir durum cünkü bosanmak. Helede ortada bir cocuk varsa. Bir de o kadinlarin suclu, sevgilinin ise mazlum olduguna inanma. Aldatma olayini hele hic Kabul etme. Bunlar klasil terk edilen türk erkegi aciklamalari. Vallaha canim ben de yeni bosandim, eski esim biraz yalvardi etti, baktiki geri dönmüyorum, hemen yapistirdi iftirayi. Baskasi varmis hayatimda!! Ama Allah ve tüm cevrem biliyor bunun onun yalani oldugunu. Bazi erkekler kendilerini bu sekilde aklar canim, inanma ne olur..