- 23 Mart 2015
- 449
- 386
- Konu Sahibi asksizmevsim
Bekar ama ya mutsuz olursam onunla ya dönüp keşke dersem ne düsünmeliyim ki ask mantık hep kalbim agir basıyor ama
Evlenirsen pisman olacagin.seyler daha cok olacak otesini gorur gibiyim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekar ama ya mutsuz olursam onunla ya dönüp keşke dersem ne düsünmeliyim ki ask mantık hep kalbim agir basıyor ama
Yaşın o kadar küçük ki bende 21de evlebdim herkes bana cok küçüksün bekle dedi ailemn istediği onay verdiği biriydi üstelik şimdi yeni bebeğim oldu ve evlılık sorumluluk çok ağır geliyo yşıtlarım bekarken ben evdeyim ki bide memurum yani ona rağmen neden erken evlendim ki keşke arabamı alıp gezseydim hayatımı yaşasydım diyorum ve sen iki kere evlenmiş o duyguları yaşamış ilk kez senle heycanlanacak biriyle değilde bu kişiyle bence yanlş yoldasınBana neden bunu yapıyor ki neden girdi hayatima kacmak istiyorum bu şehirden bu dertlerden
Benim derdim eski es değil ki biri aldatmış diğerinde ailesi istemiş ayrılmasını kabullenmemisler benim derdim kendi ailem onları bırakma düşüncesi kahrediyo beni ne yardan geciyorum ne ailemden
Cocuk mesele değil de adam neden 2 kez boşanmış onu sorgulamak lazım.Aşığım baslarda herşey güzel taki o berbat iki şeyi ögreninceye kadar sevgilim iki evlilik yapmış ve herşeyden önemlisi 9 yasında bi oğlu var vazgeçmek için uğraşıyordum ona kötü davranıyorum beni terketsin diye olmuyor vazgecemiyorum onu kırdığım için suçluluk duyuyorum ailem istemiyor herkese ayrıldım dedim ama vazgecemiyorum onun için degerliyim ama çocuğu daha değerli tabi ki bunu kaldırmak çok zor kabullenmek artık ölmek istiyorum benim hakkım değil mu mutlu olmak ben çocukken annen hastaydı (psikolojik) küfürler hakaretler hep aglardım tam dedim ki aradığım adam bunları öğrendim artık Yoruldum pes etmek istiyorum bıktım bu hayattan
Sen sonra görürsün alttan almayani, kıranı!Denedim defalarca hemde ama olmuyor her defasında barısıyoruz mutluyum onunla keşke bi kerecik beni kıracak birşey yapsa ama yok kavga çıkaran benim huzursuzluk çıkaran o ise hep alttan alan
Aynı sekilde benimde basımda oyle bir durum var 18 yasındayım sevdiğim adam evlenmiş ıkı gun surmus bosanmıslar ama bi kızı var suan onların yuzunu bile görmüyo suan kadın baskasıyla evli bunu ilk basta bana anlatmıstı bende sevdiğimm için kabullendim engel olmaz dedim olamaz cunku aılesi beni oz kızlarından ayırt etmezler ama annem istemiyo ya o ya ben dedii sevdiğim adamdan da annemdende vazgecemıyorum baban ogrese seni verebilecegini mi zannesiyosun diyo hergun aglıyorum hergun ama onunla cok mutluyum annemde ilerde aglıycagına simdi agla diyo sizce ben napmalıyım .ss