öyle bi çıkmazdayım ki ağlamaktan helak oluyorum hergün ama çözüm bulamıyorum

Bana neden bunu yapıyor ki neden girdi hayatima kacmak istiyorum bu şehirden bu dertlerden
Yaşın o kadar küçük ki bende 21de evlebdim herkes bana cok küçüksün bekle dedi ailemn istediği onay verdiği biriydi üstelik şimdi yeni bebeğim oldu ve evlılık sorumluluk çok ağır geliyo yşıtlarım bekarken ben evdeyim ki bide memurum yani ona rağmen neden erken evlendim ki keşke arabamı alıp gezseydim hayatımı yaşasydım diyorum ve sen iki kere evlenmiş o duyguları yaşamış ilk kez senle heycanlanacak biriyle değilde bu kişiyle bence yanlş yoldasın

Diger bi yonden bakicam ben konuya.
Hic bi kusurunu bulamiyorumki ayriliyim diyosun.
Basindan 2 evlilik gecmis, bu bosanmalarin sebebi ne sana anlattimi?
Bn sahsen kendinden degl baskalarindan dinlerdim ayrilma sebeplerini.
2 kere evlenip ayrilmak, kimse beni kinamasin aklima acaba bi sorunumu var diye getirdi.
Psikolojik/ icki/ kumar/ cinsel.

demişsin ya beni kırmadı vazgeçemiyorum diye ? bende derim vazgeçme bu insanla yaşayacagın ne varsa yaşa evlen . bunları yaşadıktan sonra karar ver seni kırıyormu vazgeçebiliyormusun ?

daha yaşın çok genç... sakın bi aptallık yapma.
ama sakın ola sakın aileni karşına alma... pişman olursun.

Sen bence herseyden once neden iki evlilik yaptigini arastir. Kadinlar suclu o hep haklimiydi. Sanki dunyada tek bu adam kalmis gibi konusuyorsun. Iyi tamam git bu adam icin kendini oldur belki sana madalya verirler. Aklini basina topla ya daha yasin kac senin. Ha sen kendini ona layik goruyorsan denilecek birsey yok.

Canim insan deger gormek ayni zamanda sevilmek tabiki hosuna gider senin kafanida bu karistiyor sanirim ama duygularinla haraket edersen yanilirsin bende soylemesi
BuncA zaman gecmis insan soylemezmi yani evlilik gecirdimde cocugum var diye bende ailenin yerinde olsam buyuk ihtimalle karsi cikardim
Insan iki kez de ayrilir on kez de proplem deil her sey insan icin ama
Insan kusurlarini kapamaya calisir demek istedigimi anladin mi benkm muhakkak senden sakliyorsa vardir bu adamin kusuru
Bence kendine yazik edersin derim yasinda kucukmus
Bu sorumlulugu kaldirabilecigini sanmam bende evliyim ve inan evlilik cok basit bisey deil

Bence hata yapıyorsunuz evlenmiş ve sizden saklamış hem de 2 kere üstelik çocuğu da var... Siz oturun bir kere değil 1000 kere daha düşünün,sonunda üzüleceğiniz kararlar vermeyin.Karşınızdaki kişi evlenmiş ve boşanmış siz hiç evlilik yapmadınız onun açısından evlilik daha başka bir şey sizin açınızdan bambaşka.Aranızda sorun çıktığında siz çözmeye çabalarsınız karşınızdaki iki kere ayrılmış yine ayrılır ne kaybedecek ki?

Benim derdim eski es değil ki biri aldatmış diğerinde ailesi istemiş ayrılmasını kabullenmemisler benim derdim kendi ailem onları bırakma düşüncesi kahrediyo beni ne yardan geciyorum ne ailemden

Cahillikte nirvanaya varmissin burdabilekimseyi dinlemiyorsun git yak başınıda rahat et .. keskebasinagelecekleri bir gorsen :)

Aşığım baslarda herşey güzel taki o berbat iki şeyi ögreninceye kadar sevgilim iki evlilik yapmış ve herşeyden önemlisi 9 yasında bi oğlu var vazgeçmek için uğraşıyordum ona kötü davranıyorum beni terketsin diye olmuyor vazgecemiyorum onu kırdığım için suçluluk duyuyorum ailem istemiyor herkese ayrıldım dedim ama vazgecemiyorum onun için degerliyim ama çocuğu daha değerli tabi ki bunu kaldırmak çok zor kabullenmek artık ölmek istiyorum benim hakkım değil mu mutlu olmak ben çocukken annen hastaydı (psikolojik) küfürler hakaretler hep aglardım tam dedim ki aradığım adam bunları öğrendim artık Yoruldum pes etmek istiyorum bıktım bu hayattan
Cocuk mesele değil de adam neden 2 kez boşanmış onu sorgulamak lazım.

Diğer konunda boşuna konuşmuşuz o kadar. Gerçi hiç inanasım gelmemişti ama doğru demek ki. O adama nasıl güveniyorsun ki? Bana eşlerinden ayrılma nedenleri bile mantıklı gelmedi kusura bakma

Öncelikle hayttan pes etmek istemen için basit bir neden! Hastanelere gitmeni orda agridan uyuyamayip yasamaya tutunmaya calisan insanları gormeni ve suanki haline sükretmeni istiyorum.2. Olarak, neden 2evliligininde bittiğini ogrenmeni tavsiye ederim.seçici olmakta fayda var.illa evlenip bosanmis diye sevgilin olamaz diye kaide yok.fakat biraz daha ince dusunmende fayda var.birde 9yasinda bir çocugun sorumluluğunu alacaksn.kendin için en iyi olanin ne olduğunu sen bizden daha iyi blrsn bu arada ask acisindanda kimse ölmez lütfen biraz mantiginida devreye sok.anne baba her zamn cocugunun iyilgini dusunur.güçlü bir birey olmaya calis.hakkında herşeyin hayirlisi olsun.

Aynı sekilde benimde basımda oyle bir durum var 18 yasındayım sevdiğim adam evlenmiş ıkı gun surmus bosanmıslar ama bi kızı var suan onların yuzunu bile görmüyo suan kadın baskasıyla evli bunu ilk basta bana anlatmıstı bende sevdiğimm için kabullendim engel olmaz dedim olamaz cunku aılesi beni oz kızlarından ayırt etmezler ama annem istemiyo ya o ya ben dedii sevdiğim adamdan da annemdende vazgecemıyorum baban ogrese seni verebilecegini mi zannesiyosun diyo hergun aglıyorum hergun ama onunla cok mutluyum annemde ilerde aglıycagına simdi agla diyo sizce ben napmalıyım .ss

Aynı sekilde benimde basımda oyle bir durum var 18 yasındayım sevdiğim adam evlenmiş ıkı gun surmus bosanmıslar ama bi kızı var suan onların yuzunu bile görmüyo suan kadın baskasıyla evli bunu ilk basta bana anlatmıstı bende sevdiğimm için kabullendim engel olmaz dedim olamaz cunku aılesi beni oz kızlarından ayırt etmezler ama annem istemiyo ya o ya ben dedii sevdiğim adamdan da annemdende vazgecemıyorum baban ogrese seni verebilecegini mi zannesiyosun diyo hergun aglıyorum hergun ama onunla cok mutluyum annemde ilerde aglıycagına simdi agla diyo sizce ben napmalıyım .ss

anneni dinleyip şimdi ağlamalısın canım :KK61::KK61:

daha 18 yaşındasın çok insan çıkar karşına.

hadi evlenmesini geçtim , iki gün evli kalıp çocuk sahibi olmasını da geçtim ( muhtemelen çocuk evlilik dışıydı onun için evlenildi boşanıldı vs. bunlar bizi ilgilendirmez) bir insan nasıl kendi kızını görmez ki hoş değil açıkçası..

benim karşıma böyle biri çıksa kendi kanından olana yüz çevirmişsin bana neler yapmazsın derim hiç de güvenemem yol veririm.

bu arada bu eski konu keşke yenisini açsaydın :)

X