öyle bi çıkmazdayım ki ağlamaktan helak oluyorum hergün ama çözüm bulamıyorum

Çok sevdiğim bi arkadaşım buna benzer bişey yasamisti üstelik çocuk yoktu onda. Vazgeçirmek için çok ugrastik, ayrıldı ağladı sizladi dağıttı kendini ama inan okadar kısa sürdü ki. Yaşına uygun biriyle tanıştı ve evlendi okadar mutluki. Sürekli dua eder yanlış yapmama engel oldunuz diye. Adını bile duymak istemez, silmiş yasanmamis sayiyor. Bence sende ortam degistirip uzaklaşsan vazgecersin. Aşk bu değil, yalan varsa cikarciliktir bunun adı. Hata yapma derim ben. Ayrıca diğerlerinden ayrılma sebeplerine neden inaniyorsun bir kere yalan söylemiş yine soyler

Benim derdim eski es değil ki biri aldatmış diğerinde ailesi istemiş ayrılmasını kabullenmemisler benim derdim kendi ailem onları bırakma düşüncesi kahrediyo beni ne yardan geciyorum ne ailemden

Eminim onlar hatalıdır, 2 evlilik yapmış, dikiş tutturamamış üstüne çocuk da yapmış adam sütten çıkma ak kaşık ama ??

Hala da akıllanmayıp 19 yaşındaki kıza kancayı geçiriyor, sen de eski eşler konvoyuna katılma sonra kucağında bir çocukla?? 2 kere evlenip dikiş tutturamayan adam ya ne istediğini bilmyordur, ya ne yaptığını bilmiyordur ya da evliliğe uygun değildir. 2 sene sonra sen de kucağında çocukla baba evine dönersin. Seni saf bulmuş kandırıyor, aç gözünü.

Yaşın genç, ayrılırsan bir üzülür 2 üzülür, karşına düzgün biri çıkınca unutur geçersin.

Son düzenleme:
Canım benim derdin eski eş demedim zaten..dedim ki acaba iki evliliğinin bitme sebepleri neydi acaba,?öğren bunuda demek istedim..
İlki özet geçelim hamile kalmis benim dediğim olacak demiş ayrı ev istemiş tutmuş ama kendi ailesine yakin olacakmış bayanin sevgilinin annesi dul sevgilim yedi yaşındayken ölmüş babasi barış alım demis bayan sen babasız büyüdün oda buyur demiş doğumda gitmiş yok sevgilim boşanma davası açınca o barışmak istemiş sevgilim istememiş ikincide telefonda bi erkekle konuşurken yakalamıs

şuan sana çok iyi davranması,hatalı olduğundan...senden kesin oluru aldığında yada evlendiğinde asla eskisi gibi kalmayacak..
birde bu adam kaç yaşında?

Bekar ama ya mutsuz olursam onunla ya dönüp keşke dersem ne düsünmeliyim ki ask mantık hep kalbim agir basıyor ama
Zaten evli olsa evlenmeyi düşünemezdin değil mi?
Demek istediğim şu; şimdiye kadar bekar bir kızla dul (üstelik çocuğu olan bir erkeğin) mutlu olduğunu, yıllarca huzur içinde sürdürdükleri yuvaları olduğunu ben görmedim. Varsa da roldür. Şimdi gözünü aşk kör etmiş. Evlenme aşamasına geldiğinde arkandan dönecek dedikoduları mı sayayım sana, ailesinin sana değer vermeyeceğini mi, çocuğunu istemeyeceğini mi yoksa sizin çocuğunuz olduğunda yaşanacak kıskançlıkları mı? Ya da o çocuğa karşı bu adamın maddi manevi sorumluluklarını mı?
Yazmaya kalksam daha çok şey var.
Ha bu arada bu adam hep mi mazlumdu diye sorarlar adama. Hadi birincisi olmadı da ikincisinden neden boşandın? Yetmedi seni zorlayan mı vardı bi de üstüne çocuk yaptın? ha zorla yaptırdılar dimi? Tabi. Kesin ayrı da yatıyorlardır evliyken.:KK14:
Bu kadar yaşanmışlığı beynin, kalbin kaldıracak mı? Ben nişanlımın eski sevgilisi olduğunu düşününce bile deliriyorum. Bu adam iki kez biriyle hayat birleştirmiş üstelik.
Buradaki tecrübeli insanların dediklerine kulak ver. Seni tanımayız etmeyiz, demek ki yanlış bir yol ki uyarıyoruz. Vazgeç.

ben üvey annelik yaparım demedim yapamam bunu ona her fırsatta söylüyorum ama çok agir söyledikleriniz kim boşanmak için evlenir ki kim

Bak canım , ailen haksız değil, davul bile dengi dengine, 21 yaşındaki kız 2 kere evlenip boşanmış adamla, olacak iş değil. Kaç yaşında bu adam ? En az 30dur. Düzgün bir adam olsaydı zaten, kendi yaşıtı, çocuğu kaldırabilecek olgunlukta biriyle olurdu. Senden ne bekleyebilir ki, sen çocuk sahibi olacak yaşta zaten değilsin , bu çocuğa nasıl bakacaksın?? Ben 28im, benim de 9 yaşında anası babası ayrılmış çocuğa nasıl davranılır bir fikrim yok. Milyon türlü problemin olacak, gel yol yakınken vazgeç. Bu çocuk hayatın boyunca orada olacak. Onun yerine zamanı gelince problemsiz, eski eşsiz, üvey çocuksuz bir yuvan olsun istiyor ailen , haksız mı?

Son düzenleme:
İlki özet geçelim hamile kalmis benim dediğim olacak demiş ayrı ev istemiş tutmuş ama kendi ailesine yakin olacakmış bayanin sevgilinin annesi dul sevgilim yedi yaşındayken ölmüş babasi barış alım demis bayan sen babasız büyüdün oda buyur demiş doğumda gitmiş yok sevgilim boşanma davası açınca o barışmak istemiş sevgilim istememiş ikincide telefonda bi erkekle konuşurken yakalamıs
Valla ne yalan söyleyeyim ablacım bu adam bana pek inandırıcı gelmedi..yaşın genç şimdi sevsende ilerde unutursun..ömür boyu mutsuz olmaktan iyidir..

Aşığım baslarda herşey güzel taki o berbat iki şeyi ögreninceye kadar sevgilim iki evlilik yapmış ve herşeyden önemlisi 9 yasında bi oğlu var vazgeçmek için uğraşıyordum ona kötü davranıyorum beni terketsin diye olmuyor vazgecemiyorum onu kırdığım için suçluluk duyuyorum ailem istemiyor herkese ayrıldım dedim ama vazgecemiyorum onun için degerliyim ama çocuğu daha değerli tabi ki bunu kaldırmak çok zor kabullenmek artık ölmek istiyorum benim hakkım değil mu mutlu olmak ben çocukken annen hastaydı (psikolojik) küfürler hakaretler hep aglardım tam dedim ki aradığım adam bunları öğrendim artık Yoruldum pes etmek istiyorum bıktım bu hayattan
Sonu yok bu ilişkinin... Evlensen ailen haklı olarak izin vermeyecek, çok iyi bir adam olsa daha önce iki kere boşanmazdı diyecek. Haklı olarak çocuğunu daha çok sevecek ve savunacak, sen haklı olduğunda bile... Sen de ya o ya ben diyeceksin, çocuğunu seçecek. Senin böyle bir adamla ne işin var? Sen iki evlilik yapsan bir de çocuğun olsa, onun ailesi kabul edecek miydi? Kendi de sevse bile evlenemezdi. Yüzde birdir evlenen yani. Bence ayrıl bu adamdan. Bu gün buna nasıl aşık olduysan yarın bir başkasına aşık olursun.Bu adamın neresinden tutsan elinde kalacak. Aileni karşına alma böyle biri için.

Benim de var sakladiğım ondan maalesef ki kaybetme korkusuyla kandırmak mi oluyor bu

Bak güzel kardesim, insan ilk zamanlarda kaybetme korkusu yasamaz cünki henuz bağlanmamıstır daha, ayrıca senin sakladıklarini bilemem ama onunkiler kesinlikle saklanmaması gereken şeylermiş, çünki bunlar özel şeyler degil ki, ayıp mı günah mı dul ve çocuklu olmak! Bunu en başından bilmek senin hakkındı ve evet öğrendiğin anda elinden kaçıracaktı belkide seni, ıste bence bu taktiktir, kandırmaktır, ama ille de sen diyorsan ki kaybetme korkusudur, haklısındır ne diyeyim..

Bana neden bunu yapıyor ki neden girdi hayatima kacmak istiyorum bu şehirden bu dertlerden

Empati kur iki evlilik yapmisin ve karşına bi adam çıkıyor seni sahipkeniyo seviyor eminsin saklamazmiydin onu kaybetme korkusuyla
bnde empati yaptım kesinlikle saklamazdım. Daha o aşk oluşmadan gerçklerin bilinmesi gerwkio.
ayrıca hiç uygun bulmadım furumunu. Evlilikte denge çok onemlidir. Siz denk değilsiniz. 2 evlilik yapmış, boşanmış, birçok şeyi yaşamış eskitmiş. Sen ise sıfırdan başlıyosun. Mumkun değil kesinlikle

unutursun diyince unutamazmışsın gibi geliyor değil mi? ama bu kadar insan kimleri ne yaşanmışlaıkları unuttu bir bilsen.. tecrübeyi elde etmenin iki yolu var biri zor biri kolay. kolayı senden daha tecrübeli benzer şeyleri yaşamış insanları dinlemek. zoru ise yaşayarak öğrenmek. hangisini seçeceğin ve o seçimin senden benliğinden neler götüreceği senin kararın 21 yetişkin bir yaş. ama ben tam senin yaşındayken hiç kimseyi dinlemedim öyle büyük bir egom vardıki yaşayarak öğrenmeyi seçgtim. ve yaptığım yaşadığım herşeyin bedelini yine ben ödedim. o yaşanmışlıklar benden o kadar çok şey çaldıki.. dönüp baktığımda kendime o kadar aptalmışımki! dedim. ama inanamazsın o kadar aptalmışım.. hiç düşünmemişim herşey çok basit gelmiş herşeyin altından kalkarım sanmışım, gücümün yetmeyeceğni sonunda ne olacağını bir an bile düşünmemişim. sadece ben egom ve dik başlılığım varmış. kendimi bulana kadar çok debelendim çok zorluklarla mücadele ettim ama en büyük keşkem: annemi dinleseymişim.. çünkü dünyanın en açık görüşlü mantıklı anlayışlı kadınını hayatımdan uzak tuttum asla dinlemedim. sen yapma benim yaptığımı.. aileni diinle..

Ama ben vazgecemiyorum sağlamakta rahatlatmiyo artık bıktım
Vazgeçeme vazgeçeme. Yarın evin içine girince benim gibi tüm gerçekleri sağdan soldan duyarsın, çocuğu yüzünden iyi bi sopa yersin, o zaman istesen de geri dönüşü olmaz. Kimse üvey annelik yapmak istemez belki ama annesi babası boşanan çocuklar babayı da anneyi de kıskanıyor. Sevgilimin kızı bana etmediğini bırakmamıştı. Bi de üstüne dayak yediğim de yanıma kar kaldı. Allahtan ailem evlenmeme izin vermedi. Gözünün önüne baaakk. Yol yakınken döööönnn. Ben 19 yaşındaydım benimki bana 25 yaşındayım dedi o yalan çıktı mı... Bekarım dedi dul çıktı mı... Yeğenim dediği çocuğu çıktı mı... Çocuğum olunca eşimden soğumuştum, sürekli kavga çıkarıyordu dedi, o yalan çıktı mı? Kadını sürekli dövüyormuş, sırtında sandalye kırmış, vücudunda sigara söndürmüş, Üniversite mezunuyum dedi, orta okul mezunu çıktı mı... Kız beni kıskandı burnumdan getirdi mi... Ne yapsam kıza yaranamadım mı? Öğrenim kredilerimden babamın gönderdiği harçlığa kadar onlara yedirdim mi? Sopayı yeyip oturdum bi tarafımın üstüne. Benden uyarması...

X