- Konu Sahibi asksizmevsim
Sonu yok sende görüyosun kabullenip vazgeçmekte senin elinde. Yapabilirsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğru söylüyorsun haklısın şimdi bide eski eşine sor bakalım neden bosandiklarını çünkü hiç bi kadın durduk yere huzurlu mutlu yuvasını bırakıp yıkmaz. Hele çocuğu olursa kolay kolay dağitmaz yaşamını bir de o adamin eski eşine sor o kişiyi bak o zaman onun gerçek yuzunu gorursün. Tabiki sana iyi davranacak seni el üstünde tutar şimdi çünkü eski eşine bak seni kullandım şimdi daha iyisini buldum diye nisbet yapacak ya onun için seni kullaniyo benceEminim onlar hatalıdır, 2 evlilik yapmış, dikiş tutturamamış üstüne çocuk da yapmış adam sütten çıkma ak kaşık ama ??
Hala da akıllanmayıp 19 yaşındaki kıza kancayı geçiriyor, sen de eski eşler konvoyuna katılma sonra kucağında bir çocukla?? 2 kere evlenip dikiş tutturamayan adam ya ne istediğini bilmyordur, ya ne yaptığını bilmiyordur ya da evliliğe uygun değildir. 2 sene sonra sen de kucağında çocukla baba evine dönersin. Seni saf bulmuş kandırıyor, aç gözünü.
Yaşın genç, ayrılırsan bir üzülür 2 üzülür, karşına düzgün biri çıkınca unutur geçersin.
Sana diyecek bişey kalmamış yaşayacaklarını sana bir bir yazmışlar ne söylemekd düşer ki bize sen vermişsin kararınıHerşeyi kafamda oturtturdum kızlar yaza nisanlaniyoruz olayları içimde çok git gel yaşadım ama cozdum karşımda ki insan bana değer veriyor bir yili geçti hala bana askla bakıyor o yüzden acabalarim yok artık pişman olmuyacagima eminin çünkü beni benden daha çok dusunen biri var bi dedigimi iki etmiyor evlenince yazacagim size evlilik nasıl gidiyo fake değilim merak edenlere ama dusmanim bile bunları yaşasın istemem
Çok ön yargılı konusuyorsun uz bence siz yani ben sürekli dua ediyorum hayırlısı olsun diye Allah bilir geleceği onun bana yada benim ona ödül olmadığımı nerden biliyorsunuz bir buçuk yıl olmuş onca şey yasamisim ki eminim yargısız infaz yapıyorsunuz siz bekar biriyle evlendiniz de ne oldu diye sorarlar insanaSana diyecek bişey kalmamış yaşayacaklarını sana bir bir yazmışlar ne söylemekd düşer ki bize sen vermişsin kararını
evlenince yazarim demişsin sen evlendikten sen evlendikten 3 5 sene sonra yazda burda bigüzel gine dertleşiriz sen bana ben de sana anlatirim dertleri ne güzel dert ortağı oluruz canım benim...
yine de Allah mutlu etsin diyorum. Sende Allah hayırlı neyse onu yapsin. De ozaman Allah en iyisini yapar.
Eee sende haklisin nediyebilirmki o zaman mutluluklar canım benim...Çok ön yargılı konusuyorsun uz bence siz yani ben sürekli dua ediyorum hayırlısı olsun diye Allah bilir geleceği onun bana yada benim ona ödül olmadığımı nerden biliyorsunuz bir buçuk yıl olmuş onca şey yasamisim ki eminim yargısız infaz yapıyorsunuz siz bekar biriyle evlendiniz de ne oldu diye sorarlar insana
Hem kuzucum beni annem 16 yaşında bi gece yarısi okula gitmesin diye dayımın oğluna verdi...Çok ön yargılı konusuyorsun uz bence siz yani ben sürekli dua ediyorum hayırlısı olsun diye Allah bilir geleceği onun bana yada benim ona ödül olmadığımı nerden biliyorsunuz bir buçuk yıl olmuş onca şey yasamisim ki eminim yargısız infaz yapıyorsunuz siz bekar biriyle evlendiniz de ne oldu diye sorarlar insana
Çok üzüldüm inşallah mutlusunuzdurHem kuzucum beni annem 16 yaşında bi gece yarısi okula gitmesin diye dayımın oğluna verdi...
keşke senin gibi benim de seçim hakkım olsaydi ama olmadı. Böyle insanı zayıf noktasından sözle vurmak kolay nasılsa ne diyim ki.... benimki de kader deyip geçim işte....
Şimdi mutluluktan da öte huzurluyum iki çocumla...Çok üzüldüm inşallah mutlusunuzdur
Ayrildiniz sanırım kusura bakmayın huzurunuz varsa gerisi mühim. DeilŞimdi mutluluktan da öte huzurluyum iki çocumla...
Aşığım baslarda herşey güzel taki o berbat iki şeyi ögreninceye kadar sevgilim iki evlilik yapmış ve herşeyden önemlisi 9 yasında bi oğlu var vazgeçmek için uğraşıyordum ona kötü davranıyorum beni terketsin diye olmuyor vazgecemiyorum onu kırdığım için suçluluk duyuyorum ailem istemiyor herkese ayrıldım dedim ama vazgecemiyorum onun için degerliyim ama çocuğu daha değerli tabi ki bunu kaldırmak çok zor kabullenmek artık ölmek istiyorum benim hakkım değil mu mutlu olmak ben çocukken annen hastaydı (psikolojik) küfürler hakaretler hep aglardım tam dedim ki aradığım adam bunları öğrendim artık Yoruldum pes etmek istiyorum bıktım bu hayattan
Evet ayrıldım ve bu benim şuçum deil şimdi daha mutluyum yani benim her konuda vicdanım rahat geriye dönüpte bakmaya niyetim yok.... daima ileri diyorum kendi kendime...Ayrildiniz sanırım kusura bakmayın huzurunuz varsa gerisi mühim. Deil
Adınıza sevindim evlatlarinizla huzurlu bir ömür dilerimEvet ayrıldım ve bu benim şuçum deil şimdi daha mutluyum yani benim her konuda vicdanım rahat geriye dönüpte bakmaya niyetim yok.... daima ileri diyorum kendi kendime...
Amin.Adınıza sevindim evlatlarinizla huzurlu bir ömür dilerim