- 4 Nisan 2015
- 160
- 253
- 39
-
- Konu Sahibi asksizmevsim
Empati kur iki evlilik yapmisin ve karşına bi adam çıkıyor seni sahipkeniyo seviyor eminsin saklamazmiydin onu kaybetme korkusuyla
Benim derdim eski es değil ki biri aldatmış diğerinde ailesi istemiş ayrılmasını kabullenmemisler benim derdim kendi ailem onları bırakma düşüncesi kahrediyo beni ne yardan geciyorum ne ailemden
İlki özet geçelim hamile kalmis benim dediğim olacak demiş ayrı ev istemiş tutmuş ama kendi ailesine yakin olacakmış bayanin sevgilinin annesi dul sevgilim yedi yaşındayken ölmüş babasi barış alım demis bayan sen babasız büyüdün oda buyur demiş doğumda gitmiş yok sevgilim boşanma davası açınca o barışmak istemiş sevgilim istememiş ikincide telefonda bi erkekle konuşurken yakalamısCanım benim derdin eski eş demedim zaten..dedim ki acaba iki evliliğinin bitme sebepleri neydi acaba,?öğren bunuda demek istedim..
ben üvey annelik yaparım demedim yapamam bunu ona her fırsatta söylüyorum ama çok agir söyledikleriniz kim boşanmak için evlenir ki kimSen empati kur, 21 yaşındaki kızın 9 yaşındaki çocuğa üvey annelik yapıcam diye tutturuyor???
Zaten evli olsa evlenmeyi düşünemezdin değil mi?Bekar ama ya mutsuz olursam onunla ya dönüp keşke dersem ne düsünmeliyim ki ask mantık hep kalbim agir basıyor ama
29şuan sana çok iyi davranması,hatalı olduğundan...senden kesin oluru aldığında yada evlendiğinde asla eskisi gibi kalmayacak..
birde bu adam kaç yaşında?
ben üvey annelik yaparım demedim yapamam bunu ona her fırsatta söylüyorum ama çok agir söyledikleriniz kim boşanmak için evlenir ki kim
Valla ne yalan söyleyeyim ablacım bu adam bana pek inandırıcı gelmedi..yaşın genç şimdi sevsende ilerde unutursun..ömür boyu mutsuz olmaktan iyidir..İlki özet geçelim hamile kalmis benim dediğim olacak demiş ayrı ev istemiş tutmuş ama kendi ailesine yakin olacakmış bayanin sevgilinin annesi dul sevgilim yedi yaşındayken ölmüş babasi barış alım demis bayan sen babasız büyüdün oda buyur demiş doğumda gitmiş yok sevgilim boşanma davası açınca o barışmak istemiş sevgilim istememiş ikincide telefonda bi erkekle konuşurken yakalamıs
ben üvey annelik yaparım demedim yapamam bunu ona her fırsatta söylüyorum ama çok agir söyledikleriniz kim boşanmak için evlenir ki kim
Sonu yok bu ilişkinin... Evlensen ailen haklı olarak izin vermeyecek, çok iyi bir adam olsa daha önce iki kere boşanmazdı diyecek. Haklı olarak çocuğunu daha çok sevecek ve savunacak, sen haklı olduğunda bile... Sen de ya o ya ben diyeceksin, çocuğunu seçecek. Senin böyle bir adamla ne işin var? Sen iki evlilik yapsan bir de çocuğun olsa, onun ailesi kabul edecek miydi? Kendi de sevse bile evlenemezdi. Yüzde birdir evlenen yani. Bence ayrıl bu adamdan. Bu gün buna nasıl aşık olduysan yarın bir başkasına aşık olursun.Bu adamın neresinden tutsan elinde kalacak. Aileni karşına alma böyle biri için.Aşığım baslarda herşey güzel taki o berbat iki şeyi ögreninceye kadar sevgilim iki evlilik yapmış ve herşeyden önemlisi 9 yasında bi oğlu var vazgeçmek için uğraşıyordum ona kötü davranıyorum beni terketsin diye olmuyor vazgecemiyorum onu kırdığım için suçluluk duyuyorum ailem istemiyor herkese ayrıldım dedim ama vazgecemiyorum onun için degerliyim ama çocuğu daha değerli tabi ki bunu kaldırmak çok zor kabullenmek artık ölmek istiyorum benim hakkım değil mu mutlu olmak ben çocukken annen hastaydı (psikolojik) küfürler hakaretler hep aglardım tam dedim ki aradığım adam bunları öğrendim artık Yoruldum pes etmek istiyorum bıktım bu hayattan
Benim de var sakladiğım ondan maalesef ki kaybetme korkusuyla kandırmak mi oluyor bu
bnde empati yaptım kesinlikle saklamazdım. Daha o aşk oluşmadan gerçklerin bilinmesi gerwkio.Empati kur iki evlilik yapmisin ve karşına bi adam çıkıyor seni sahipkeniyo seviyor eminsin saklamazmiydin onu kaybetme korkusuyla
Bana neden bunu yapıyor ki neden girdi hayatima kacmak istiyorum bu şehirden bu dertlerden
Vazgeçeme vazgeçeme. Yarın evin içine girince benim gibi tüm gerçekleri sağdan soldan duyarsın, çocuğu yüzünden iyi bi sopa yersin, o zaman istesen de geri dönüşü olmaz. Kimse üvey annelik yapmak istemez belki ama annesi babası boşanan çocuklar babayı da anneyi de kıskanıyor. Sevgilimin kızı bana etmediğini bırakmamıştı. Bi de üstüne dayak yediğim de yanıma kar kaldı. Allahtan ailem evlenmeme izin vermedi. Gözünün önüne baaakk. Yol yakınken döööönnn. Ben 19 yaşındaydım benimki bana 25 yaşındayım dedi o yalan çıktı mı... Bekarım dedi dul çıktı mı... Yeğenim dediği çocuğu çıktı mı... Çocuğum olunca eşimden soğumuştum, sürekli kavga çıkarıyordu dedi, o yalan çıktı mı? Kadını sürekli dövüyormuş, sırtında sandalye kırmış, vücudunda sigara söndürmüş, Üniversite mezunuyum dedi, orta okul mezunu çıktı mı... Kız beni kıskandı burnumdan getirdi mi... Ne yapsam kıza yaranamadım mı? Öğrenim kredilerimden babamın gönderdiği harçlığa kadar onlara yedirdim mi? Sopayı yeyip oturdum bi tarafımın üstüne. Benden uyarması...Ama ben vazgecemiyorum sağlamakta rahatlatmiyo artık bıktım