- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
-
- Konu Sahibi asksizmevsim
Ama ben vazgecemiyorum sağlamakta rahatlatmiyo artık bıktımNeden ilk basta soylemedi gercekleri ? Ben bu durumda aileni hakli goruyorum cnm uzulmene degmez ..
Ailemsiz bi yola çıkmak istemiyorum onları ezip geçmek bırakmak istemiyorum kabullendim ama ailem olmazsa yapamam beni onlar büyüttü annemsiz olmaz herşey yarim kalacakŞu an üzüldüğünüz şey ailenizin istememesi mi, kendinizin kabullenememesi mi? İkincisiyse eğer, yapılabilecek hiçbir şey yok çünkü.
Empati kur iki evlilik yapmisin ve karşına bi adam çıkıyor seni sahipkeniyo seviyor eminsin saklamazmiydin onu kaybetme korkusuylaOnun icin çok değerli olsaydın senden en başta bilmen gerekenleri gizlemezdi değil mi..
Saklamamasi gerekir, heleki bu insan gencecik kizsaEmpati kur iki evlilik yapmisin ve karşına bi adam çıkıyor seni sahipkeniyo seviyor eminsin saklamazmiydin onu kaybetme korkusuyla
Denedim defalarca hemde ama olmuyor her defasında barısıyoruz mutluyum onunla keşke bi kerecik beni kıracak birşey yapsa ama yok kavga çıkaran benim huzursuzluk çıkaran o ise hep alttan alanKardeş daha 21 yaşındasın , 2 kere boşanmış üstüne çocuklu adamı ne yapacaksın deli misin ? En az 30 yaşındadır bu adam, yok mu kendi yaşıtın ?
Abin yaşındaki problemli herife takılacağına git yaşıtlarınla el ele tutuş. BU herifi sen melek mi sandın, bu ne bencillik , çocuklu haliyle gencecik bir genç kızın da hayatını mahvedecek?
Ayrıl ama kendin için. İlerde problemsiz, sana uygun, düzgün biriyle yuvanı kur.
Neden sakladin sorusunun anlamı yok ki artık saklamış iste saklamasaydı onunla sevgili olmazdım biliyordu bunuSaklamamasi gerekir, heleki bu insan gencecik kizsa
Benim derdim eski es değil ki biri aldatmış diğerinde ailesi istemiş ayrılmasını kabullenmemisler benim derdim kendi ailem onları bırakma düşüncesi kahrediyo beni ne yardan geciyorum ne ailemdenSevebilirsin bunda bişey yok..hiçbir insan ayrılmak için evlenmez sonuçta..ama niçin ayrıldıklarıda önemli bir değil iki evlilik geçmiş sevdiğinin başından..ailen istememekte haklılar..çünkü her anne baba çocuğu için en iyisini ister..sen hiç evlenmemişsin sanırım..birde çocuğun mesuliyeti kaldırabilir misin.bunları sorgula..düşün..öyle karar ver..
Empati kur iki evlilik yapmisin ve karşına bi adam çıkıyor seni sahipkeniyo seviyor eminsin saklamazmiydin onu kaybetme korkusuyla
zaten hep eski eşler hatalı olur di mi?Benim derdim eski es değil ki biri aldatmış diğerinde ailesi istemiş ayrılmasını kabullenmemisler benim derdim kendi ailem onları bırakma düşüncesi kahrediyo beni ne yardan geciyorum ne ailemden
Bekar ama ya mutsuz olursam onunla ya dönüp keşke dersem ne düsünmeliyim ki ask mantık hep kalbim agir basıyor amaSana gerektiği kadar değer verse tüm gerçekleri en başında söyler ve seni böyle dağıtmazdı.
Ayrıl tatlım, ayrıl çünkü karşına yaşıtın çıkacak ve bekar. O zaman bugünleri kabus olarak hatırlayacaksın.
Ve sakın çocuğu olan dul bi adam için aileni karşına alma. Çünkü ailen haklı çıkacak.
hepte kadınlar suçluymuş :) beyefendinin eminim hiç suçu yoktur.. o iki kere evlenmiş birde 9 yaşıında çocuğu var bunu kabul etmek kişinin tercihidir. ama zor bir durum herkes için. yaşınızda 21 miş yani düşününki oğlu doğduğunda siz 12 yaşındaymışsınız.. yani bi tutarsızlık var.. ben açık fikirli bir insan derim kendim için bu konudada açık fikirli olmayı inanın denedim ama olmuyor. ben olsam ne yapardım onuda öngöremedim.. zor.. büyük konuşmak istemiyorum ama pek uygun bir çift olmayacak gibi..Benim derdim eski es değil ki biri aldatmış diğerinde ailesi istemiş ayrılmasını kabullenmemisler benim derdim kendi ailem onları bırakma düşüncesi kahrediyo beni ne yardan geciyorum ne ailemden
Benim de var sakladiğım ondan maalesef ki kaybetme korkusuyla kandırmak mi oluyor buSaklamazdım tabiki, öğrenmedin mi sonuçta? İlk tanıstıgında gerçekleri söylememek, kaybetme korkusu değil, kandırmaktir sadece. Sen empati kur bakalim, ya sen onun için oldukça önemli bir şeyler saklasaydın, bu adamın tepkisi ne olurdu sence?
Canım benim derdin eski eş demedim zaten..dedim ki acaba iki evliliğinin bitme sebepleri neydi acaba,?öğren bunuda demek istedim..Benim derdim eski es değil ki biri aldatmış diğerinde ailesi istemiş ayrılmasını kabullenmemisler benim derdim kendi ailem onları bırakma düşüncesi kahrediyo beni ne yardan geciyorum ne ailemden