öyle bi çıkmazdayım ki ağlamaktan helak oluyorum hergün ama çözüm bulamıyorum

Konu eski ama o zamandan bu zamana bisey degismemis ki.bizimki cantada keklik misali kandirilmaya devam.yorumu yazdiktan sonra farkettim bende son durumu.bugun yazilmis daha yaza nisanlanma karari aldik diye.konunun eski oldugunu farkedince belki bi umit kurtarmistir kendini bu durumdan diye dusunurken son yorumu okudum.soylenecek fazla bisey yok aslinda kumrukusum

Insallah mtlu olursun.
ama cocuk olunca zor oluyor hele bide buyuk.
adamin bosanma sebebide ailesi oldugu icin.baya bi zorlanacaksin.sonra diyeceksin bana bu kadar deger veren adam noldu cok degisti.ailesini cocuguna bahane bulcaksin ama adam degismedi sadece cok guzel rol yapti.

Yas kac bilmiyorum ama 30 lu yaslara geldiginde icin burukta olsa gülüp gececeksin.nasil neden kendimi bu kadar heba etmisim diyceksin.lutfen gencliginizin kiymetini bilin

Doğru söylüyorsun haklısın şimdi bide eski eşine sor bakalım neden bosandiklarını çünkü hiç bi kadın durduk yere huzurlu mutlu yuvasını bırakıp yıkmaz. Hele çocuğu olursa kolay kolay dağitmaz yaşamını bir de o adamin eski eşine sor o kişiyi bak o zaman onun gerçek yuzunu gorursün. Tabiki sana iyi davranacak seni el üstünde tutar şimdi çünkü eski eşine bak seni kullandım şimdi daha iyisini buldum diye nisbet yapacak ya onun için seni kullaniyo bence
Bi dusun seni seviyo sende onu evlendiniz diyelim bir iki beş sene sonra eski eşine yaptını sana yapmica ne malum yine de sen bilirsin hayat senin yaşayacak olan sensin yine de sen özgür iradenle sana kalmış karar yasamina almak istersen sana kimse karisamaz.

Ya okurken çokzüldüm canım benim çok gençsin be bırak ya nü adamı sana samimi söylüyorum gençliğini biterme milletin çoçuğuna bakıcılık yaparak

Bak bir 30 ol ne salakmışım be gittim kaç yaşına adama takıldım ne toymuşum diyeceksin

Sana diyecek bişey kalmamış yaşayacaklarını sana bir bir yazmışlar ne söylemekd düşer ki bize sen vermişsin kararını
evlenince yazarim demişsin sen evlendikten sen evlendikten 3 5 sene sonra yazda burda bigüzel gine dertleşiriz sen bana ben de sana anlatirim dertleri ne güzel dert ortağı oluruz canım benim...
yine de Allah mutlu etsin diyorum. Sende Allah hayırlı neyse onu yapsin. De ozaman Allah en iyisini yapar.

Çok ön yargılı konusuyorsun uz bence siz yani ben sürekli dua ediyorum hayırlısı olsun diye Allah bilir geleceği onun bana yada benim ona ödül olmadığımı nerden biliyorsunuz bir buçuk yıl olmuş onca şey yasamisim ki eminim yargısız infaz yapıyorsunuz siz bekar biriyle evlendiniz de ne oldu diye sorarlar insana

Eee sende haklisin nediyebilirmki o zaman mutluluklar canım benim...
tabii benim de çook yasanmisliklarim var tabi yasanmisliklardan ders cikartmak lazım deil mi canim benim illâ çook aci çekecek diye bişey olmadığı gibi..mutluda.....olnm.... yine de mutluluklar dilerim. Allah mutlu etsin ne diyim ki...

Hem kuzucum beni annem 16 yaşında bi gece yarısi okula gitmesin diye dayımın oğluna verdi...
keşke senin gibi benim de seçim hakkım olsaydi ama olmadı. Böyle insanı zayıf noktasından sözle vurmak kolay nasılsa ne diyim ki.... benimki de kader deyip geçim işte....

Çok üzüldüm inşallah mutlusunuzdur

Bence hemen ayrıl bu adamdan.

Daha işin içine girmeden çocuk psikolojisi seni intiharın eşiğine getirmiş. İş ilerlerse daha kötü olursun.

Ayrıl kesinlikle, hayatın sonu değil. Neden bu kadar güçsüzsün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…