Anket oylarsanız sevinirim lütfen :)))

oylarsanız sevinirim lütfen :))

• Ankete Katılan
    117
kızma ama canım,anlamına dicek sözüm yok çok güzel de,unutkan diye alay etmesinler çocukla ömür boyu.ben olsam koymazdım

Ben daha çok Ahmet Mehmet gibi isimleri sevdiğim için anlamı güzel olsada beğenmedim :D
Bana kelime olarak unutkanı çağrıştırdı :D

kafan iyice karışmış olmalı yorumlardan dolayı... sen ve eşin beğendiysen gerisini boşver... bence gayet hoş...her isim için bir alternatif takma ad üretilmek istenirse üretilir bizim ülkemizde ... bebeğin sağlıkla dünyaya gelsin inş... kaydirigubbakcemile5 :Saruboceq:

anlamı hoş,ama telaffuzu dile çok hoş gelmeyen bir isim bence...

çocuğun büyüdüğünü hesap ederek isim verilmeli bence...

yarın birgün sonuna bey,hanım geldiğinde nasıl olacağı düşünülmeli...

bunlarıda göze alın ve lütfen bana kızmayın...:1rolleyes:

rahatsız edici bir şey var söylenişinde...
yani isim değilde bir fiil gibi...
anlamı güzel ama ben begenmedim...

neyi oylayacağımızı başlıkta görsek daha hoş olabilirdiyerimseniben

ben eveti oyladım güzel isim bence..

açıkcası ben ole cok alısılmıs herkesin dilinde sakız olmuş isimleri sevmem bence isim hem kulaga hos gelıo hemde anlamı guzel (bence)

anlam olarak güzel ama arkadaş ortamında epey üzerine çalışabilecek bir isim...ileride rahatsızlık hissedebilir.

bende değişik bir isim ve anlamı gerçekten çok güzel... Aslında bakarsan önemli olan senin ve eşinin beyenmesi... ama ben evet diyenlerdenim canım...
Sen kararını vermişsin bence hayırlısıyla kucağına alman ve sağlıkla büyütmen dileğiyle...
Allaha emanet olun!

İsim guzel olmasına guzel ama ben genelde ısımın gelecegını dusunurum.Muhtemelen adı UTKAN oldugunda cocukluk donemlerınde UNUTKAN dıye dalga gececekler.Kuzenımın ılk adı da Utkan dı ortaokul donemınden ıtıbaren hep ıkıncı ismini kullandı sırf bu yuzden.

Back