Oya Aydoğan hayatını kaybetti

Sabah tv yi bi actim şok oldum çok uzuldum cok iyi bir kadindi Allah rahmet eylesin..

Cuma günü ölmüştü zaten kadincagiz, bugun duyurdular. Allah rahmet eylesin. Ailesine sabir versin..

Çok üzüldüm..
İyileşmesini umutla bekliyordum..
Nur içinde uyusun..

Allah rahmet eylesin,yakınlarına sabır vesin,:dua:çok üzüldüm.:KK43:Ölüm nedeni hep hafızalarda kalacak .

Oya Aydoğan'dan acı haber geldi. Aort damarı yırtılan ve kaldırıldığı hastanede 12 saat süren ameliyat sonrası tedavisi yoğun bakımda uyutularak devam eden Oya Aydoğan hayatını kaybetti. Oya Aydoğan'ın yaşamını yitirmesi sanat dünyasını yasa boğdu.

Oya Aydoğan yaşamını yitirdi.Boğazına takılan patatesi çıkartmak isterken aort damarı yırtılan ve kaldırıldığı hastanede 12 saat süren ameliyat geçiren Oya Aydoğan o günden bu yana uyutuluyordu.

Oya Aydoğan'ın hayatını kaybetmesi sanat dünyasını yasa boğdu. Hastaneden yapılan açıklamaya göre Oya Aydoğan yapılan tüm müdahalerere rağmen kurtarılamadığı ve saat 07:15 sularında hayatını kaybettiği belirtildi.

HASTANEDEN YAPILAN AÇIKLAMANIN TAM METNİ ŞÖYLE:

07 Mayıs 2016 Cumartesi gecesi, hastanemiz acil servisine “Akut Asendan Aorta Diseksiyonu” tanısı ile başvurmuş, ameliyat edilmiş ve sonrasında yoğun bakımımızda tedavi altına alınmış olan Sayın Oya Aydoğan’ın sağlık durumu, 14 Mayıs 2016 Cumartesi günü saat 23.00 itibarı ile, artan beyin ödeminin sonucu olarak daha da bozulmuş, hastamızın tansiyon düşüklüğü tedaviye yanıt vermeyen şekilde seyir göstermeye başlamıştır. Yapılan tüm müdahalelere rağmen, maalesef hastamız 15 Mayıs 2016 Pazar günü sabaha karşı saat 07.15’te vefat etmiştir.

allah rahmet eylesin cok tatli bir kadindi cok uzuldum

tv yi açayım dedim star neşeli günleri vermiş, duygulandım çok Allah rahmet eğlesin çok güzel melek gibi kadın ya , iyiler erken gidiyo .

Bu kadıncağızı hiç takip etmezdim, özel bir ilgim, beğenim yoktu. Ama unutup unutup da forumda başlığı her gördüğümde, içim fena cıs ediyor, hani her ölüme üzülünür belki ama gerçekten de çok içime dokundu. Belki daha genç olmasından, belki ani olmasından, belki iyileşecek diye düşündüğümden ya da pozitif bir insan gibi algıladığımdan, bilmiyorum ama üzüldüm cidden :KK43:Nurlar içinde yatsın :KK43:

Mekani cennet olsun . kac gundur uzuluyodum. Ölumu hic konduramadim. Suan da tv de filmi var. İcim parcalandi.

Şimdi konudan ögrendim , çok şaşırdım .
Allah rahmet eylesin .İyileşir diye umut ediyordum .

Oya Aydoğan'dan acı haber geldi. Aort damarı yırtılan ve kaldırıldığı hastanede 12 saat süren ameliyat sonrası tedavisi yoğun bakımda uyutularak devam eden Oya Aydoğan hayatını kaybetti. Oya Aydoğan'ın yaşamını yitirmesi sanat dünyasını yasa boğdu.

Oya Aydoğan yaşamını yitirdi.Boğazına takılan patatesi çıkartmak isterken aort damarı yırtılan ve kaldırıldığı hastanede 12 saat süren ameliyat geçiren Oya Aydoğan o günden bu yana uyutuluyordu.

Oya Aydoğan'ın hayatını kaybetmesi sanat dünyasını yasa boğdu. Hastaneden yapılan açıklamaya göre Oya Aydoğan yapılan tüm müdahalerere rağmen kurtarılamadığı ve saat 07:15 sularında hayatını kaybettiği belirtildi.

HASTANEDEN YAPILAN AÇIKLAMANIN TAM METNİ ŞÖYLE:

07 Mayıs 2016 Cumartesi gecesi, hastanemiz acil servisine “Akut Asendan Aorta Diseksiyonu” tanısı ile başvurmuş, ameliyat edilmiş ve sonrasında yoğun bakımımızda tedavi altına alınmış olan Sayın Oya Aydoğan’ın sağlık durumu, 14 Mayıs 2016 Cumartesi günü saat 23.00 itibarı ile, artan beyin ödeminin sonucu olarak daha da bozulmuş, hastamızın tansiyon düşüklüğü tedaviye yanıt vermeyen şekilde seyir göstermeye başlamıştır. Yapılan tüm müdahalelere rağmen, maalesef hastamız 15 Mayıs 2016 Pazar günü sabaha karşı saat 07.15’te vefat etmiştir.

Benimde eşimin uzaktan akrabasıymış tabii hic tanışmamışlar ...allah rahmet eylesin ...üzüldüm bu sene çok sanatçı vefat etti

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Şu an Kanal D' de eski görüntüleri veriyor ne sakin ne kibar kadınmış ya çok üzüldüm gerçekten. Akrabammış gibi üzüldüm.

X