- 20 Ocak 2010
- 45.209
- 152.955
- 43
-
- Konu Sahibi Catwomennn
Bu övmek mi oluyorAletini Ağzıma ver inlet beni vs daha fazlasını yazamam ama
İyiymiş, bence bununla tahrık olsun ona cok bıle bu cumle.Aletini Ağzıma ver inlet beni vs daha fazlasını yazamam ama
Cok bile bibi, 12 cm oldugunu unutma pls sksksksksskBu övmek mi oluyornormal sekisli konuşma işte
Bibi hakkindan gelsen gelsen sen gelirsin ben kilitlendim sjshsvssgsfaBu övmek mi oluyornormal sekisli konuşma işte
Ya işte böyle şeyler yazıyordum hoşüna gitsin diye ama şimdi takım taklata bakınca diyesimde gelmiyorBu övmek mi oluyornormal sekisli konuşma işte
Damn it ya, gordun ve büyü bozuldu diymi....Ya işte böyle şeyler yazıyordum hoşüna gitsin diye ama şimdi takım taklata bakınca diyesimde gelmiyor
Fazlasını istiyor argo şeyler ama onları söylemem için önce etkilenmek gerek fazlasıylaİyiymiş, bence bununla tahrık olsun ona cok bıle bu cumle.
Sanal sex yavrucum o övmek genelde is bittikten sonra olurYa işte böyle şeyler yazıyordum hoşüna gitsin diye ama şimdi takım taklata bakınca diyesimde gelmiyor
Caktirma anlamamazliktan geliozBu konu zıvanadan çıkmaya başladı, Hepimiz banlanıcaz ayrıca konu sahibi kadın değil gibi geliyor bana
Milletinki telefon direği mi sanki elindeki bu öv işteYa işte böyle şeyler yazıyordum hoşüna gitsin diye ama şimdi takım taklata bakınca diyesimde gelmiyor
Erkeklerde mi üye olabiliyor buraya sadece kadınlar diye biliyorumBu konu zıvanadan çıkmaya başladı, Hepimiz banlanıcaz ayrıca konu sahibi kadın değil gibi geliyor bana
Ne bileyim bir tuvelet kağıdı rulosu muhabbeti var ortada bende anlamadımMilletinki telefon direği mi sanki elindeki bu öv işte
Sapıtmaya başladı nerdeyse nasıl ilişkiye girdiğini anlatacak hiç hoşuma gitmediCaktirma anlamamazliktan gelioz
Daha neler burda sadece ilişkimi ayakta tutmak istiyorum sevgilimle cidddi düşünüyorum ama penis takıntısî var beni rol yapıyorum sanıyorSapıtmaya başladı nerdeyse nasıl ilişkiye girdiğini anlatacak hiç hoşuma gitmedi
Ya senin kafada sorun var yada bende ileri gitmek istemiyorumErkeklerde mi üye olabiliyor buraya sadece kadınlar diye biliyorum
AnladımYa senin kafada sorun var yada bende ileri gitmek istemiyorum
Aboww penis takıntısı coronayı atlamadan yeni hastalıklar çıkıyor buda yaygın olmaz inşallahDaha neler burda sadece ilişkimi ayakta tutmak istiyorum sevgilimle cidddi düşünüyorum ama penis takıntısî var beni rol yapıyorum sanıyor
Sabahki konuya istinaden seninle alakasi yok TÜIK ten gelip istatik yapan bi abimizdi Bosver...Ne bileyim bir tuvelet kağıdı rulosu muhabbeti var ortada bende anlamadım