- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
-
- Konu Sahibi Catwomennn
AynenCok guzelsın askım ondan boyle oldu.. Bu da milli yalan
Demin bana Kucuk yazdı elleriyleBüyük mükonu buraya ne ara geldi bamya mı kız doğru söyle
O kadar kalın aleti olsa o demeden ben akrostiş yazardım ama elimizdeki bu napalımÖvülecek kadar iyi pipi nasıl oluyorha buldum tuvalet kağıdı rulosu gibim galiba
Sukret kız. Onu bulamayan var.O kadar kalın aleti olsa o demeden ben akrostiş yazardım ama elimizdeki bu napalım
Evet bide ruloyla deniycem bence sizde deneyinKocanızın pipisine ruloyu mu takacaksıniz
Boşver ölü kobradansa oynak solucan iyidirO kadar kalın aleti olsa o demeden ben akrostiş yazardım ama elimizdeki bu napalım
12 santim kadar bana yetiyorBüyük mükonu buraya ne ara geldi bamya mı kız doğru söyle
Zuhahahahahahahaha duman bogazımı yaktı senın yuzundenBoşver ölü kobradansa oynak solucan iyidir
E zaten övüyormuşsunuz. Şimdi ne değişti.Ya 2 aydır seks yapmadık birbirimizden uzaktık hep yazıştık konuştuk telefonla bana yine yazışmlardaki gibi övgüler yap hoşuma gitti diyor
Aaa ama iç açılarının toplamını yazmadın bak üzüldüm simdi12 santim kadar bana yetiyor
Güle güle kullan12 santim kadar bana yetiyor
Allah kurtarsın kardeş12 santim kadar bana yetiyor
Neden kiAllah kurtarsın kardeş
Ben 24 o 27 yaşındaKonu sahibi yaşlar kaç acaba
HsgjgdsdfBüyük mükonu buraya ne ara geldi bamya mı kız doğru söyle
Cat overken neler diyordun, tuyo ver bıraz bıze.Ben 24 o 27 yaşında
Ulen deliriyorum gulmekten zhshzvxvxxvx oynak solucanBoşver ölü kobradansa oynak solucan iyidir
Aslansın kaplansın solucansınCat overken neler diyordun, tuyo ver bıraz bıze.
Aletini Ağzıma ver inlet beni vs daha fazlasını yazamam amaCat overken neler diyordun, tuyo ver bıraz bıze.