- 8 Nisan 2021
- 41
- 61
- 28
-
- Konu Sahibi Catwomennn
Yeni üye ilk konusu cinsellik... Hoşgeldin Mahmut abi
Tuvalet kağıdı rulosunun içine soksun. Dolduruyorsa iyidir yaSevgilim sözlerle tahrik olmayı seviyormuş bana penisime övgüler söyle dedi ama övülecek kadar iyi değil ne yapayım gerçeği mi söyleyim yoksa yalandan övgüler mi söyleyim
Az evvelki konudan alıntı sesli güldümTuvalet kağıdı rulosunun içine soksun. Dolduruyorsa iyidir ya
Tamam söylerimTuvalet kağıdı rulosunun içine soksun. Dolduruyorsa iyidir ya
Gülmekten yarıldım, yarın eşim gelir gelmez tuvalet kağıdı rulosunu denettiricem, olmazsa boşa yaşamış bugüne kadarTuvalet kağıdı rulosunun içine soksun. Dolduruyorsa iyidir ya
Seviyorum onu kuşu yerine zekasını òvsem tahrik olur mu kiMini mini bir kus donmustu pencereme konmustu de o anlar.
Ya nerden buluyorsunuz şöyle şeyleriMini mini bir kus donmustu pencereme konmustu de o anlar.
Aklı kusunda calısıyor beyniyle ısı yok ki.Seviyorum onu kuşu yerine zekasını òvsem tahrik olur mu ki
Mini mini kusuna tapanlara alerjım var mevzu bu olunca anında aklıma geliyor, arayıp bulmuyorumYa nerden buluyorsunuz şöyle şeyleri
Kendisi pratisyen hekim kafası çalışıyor ama son günlerde işden dolayı hiç yapmadık o yüzden dengesi biraz kaydı galibaAklı kusunda calısıyor beyniyle ısı yok ki.
Olmaz tahrık
Adam zekami değil kuşumu öv demiş. Yalnız kuşunu kedilere yaklaştırmasın ham yaparlarSeviyorum onu kuşu yerine zekasını òvsem tahrik olur mu ki
Tuvalet kağıdı rulosu da çok iyiydi eşim uyuyor ben kahkaha attım Allah'tan uyanmadı hııı dedi uyudu geriMini mini kusuna tapanlara alerjım var mevzu bu olunca anında aklıma geliyor, arayıp bulmuyorum
Minik ama işimi gorüyor benceMini mini kusuna tapanlara alerjım var mevzu bu olunca anında aklıma geliyor, arayıp bulmuyorum
Aşkım, kuzum, minnoşum, oy oy oy yerimmmm, demeyi de unutmasın lütfen, olmaz yoksaMini mini kusuna tapanlara alerjım var mevzu bu olunca anında aklıma geliyor, arayıp bulmuyorum