- 25 Ekim 2015
- 19.370
- 99.166
- 40
-
- Konu Sahibi Catwomennn
Yap bıkere dengesi duzelsın ozaman?Kendisi pratisyen hekim kafası çalışıyor ama son günlerde işden dolayı hiç yapmadık o yüzden dengesi biraz kaydı galiba
Kız uyanmışken ruloyu kapıp getireydin deneseydiniz yav moda olmuş haberimiz yokTuvalet kağıdı rulosu da çok iyiydi eşim uyuyor ben kahkaha attım Allah'tan uyanmadı hııı dedi uyudu geri
Ya 2 aydır seks yapmadık birbirimizden uzaktık hep yazıştık konuştuk telefonla bana yine yazışmlardaki gibi övgüler yap hoşuma gitti diyorAdam zekami değil kuşumu öv demiş. Yalnız kuşunu kedilere yaklaştırmasın ham yaparlar
O da bugun bir baska gul goncanın konusuydu. Kacırdın demek senTuvalet kağıdı rulosu da çok iyiydi eşim uyuyor ben kahkaha attım Allah'tan uyanmadı hııı dedi uyudu geri
Gruru incinir ama hem ben inanmıyorum öyle şeylereKız uyanmışken ruloyu kapıp getireydin deneseydiniz yav moda olmuş haberimiz yok
Aldım senı ıcerıye cik cik öt dıye pır pır ettın otuz saniye de Sukutu hayale ugrattın benı de diyebilirAşkım, kuzum, minnoşum, oy oy oy yerimmmm, demeyi de unutmasın lütfen, olmaz yoksa
Sorma dur neyse sabah denetirim artk ruloyu doldurmazsa vay halimeKız uyanmışken ruloyu kapıp getireydin deneseydiniz yav moda olmuş haberimiz yok
Ay neden böyle diyorsunuz herkesin kocasının ki cok mu büyuk sankiAldım senı ıcerıye cik cik öt dıye pır pır ettın otuz saniye de Sukutu hayale ugrattın benı de diyebilir
Sefan olsun oyleyse.Minik ama işimi gorüyor bence
Yok okudum onu ya nişanlım sapıkmı başlıklıydıO da bugun bir baska gul goncanın konusuydu. Kacırdın demek sen
Bilmem, herkese tek tek sormak lazım bunu.Ay neden böyle diyorsunuz herkesin kocasının ki cok mu büyuk sanki
İnan bence biz inandık deneyecem kafaya koydumİGruru incinir ama hem ben inanmıyorum öyle şeylere
30 saniyede mahvettin beniAldım senı ıcerıye cik cik öt dıye pır pır ettın otuz saniye de Sukutu hayale ugrattın benı de diyebilir
Cok guzelsın askım ondan boyle oldu.. Bu da milli yalan30 saniyede mahvettin beni
Sana pipicik bey diyecegim deyiverin.Sevgilim sözlerle tahrik olmayı seviyormuş bana penisime övgüler söyle dedi ama övülecek kadar iyi değil ne yapayım gerçeği mi söyleyim yoksa yalandan övgüler mi söyleyim
Kocanızın pipisine ruloyu mu takacaksınizİnan bence biz inandık deneyecem kafaya koydum
Büyük müAy neden böyle diyorsunuz herkesin kocasının ki cok mu büyuk sanki