• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulsyon testi ile gebelik öğrenme

Gulsen000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2020
162
55
48
37
Merhaba arkadaşlar adetime 4 gün var bugün ovulasyon testi yaptım daha önce çok silik olmasına rağmen pozitife doğru koyulasmaya başladı . Gebelik testim halen negatif böyle bir durum yaşayıp hamile olduğunu ogrenenlr varmı

Eklentiler

• 15855540958855409760464883792437.jpg
    15855540958855409760464883792437.jpg
    71,3 KB · Görüntüleme: 93
Canım var diye okumuştum ama gebelik testine çıkmıyor diyosun. Geç yumurtlamış olmayasın stresten falan? Bence nolur nolmaz bugünü değerlendir :)

Gerçekten mini :) ne regl ye yakın yumurtlama olcagini bilmiyordum . En iyisi degerlendireyim madem 😬

Benim de aynısı oldu ya şu an :( adetime 5 gün var ve lh testi şu an daha da koyu bir durumda.. Değerlendirmek mi lazım?

Canim adet oncesi benim de silikti hatta bu bile daha koyu ama adet sonrasi ovulasyon cidden t cizgisi catliyor ozellikle denedim

Eklentiler

• 20200330_101201.jpg
    20200330_101201.jpg
    24,3 KB · Görüntüleme: 94
Canim adet oncesi benim de silikti hatta bu bile daha koyu ama adet sonrasi ovulasyon cidden t cizgisi catliyor ozellikle denedim
Benim de 5, günüm var ve tam pozitif değil ama pozitife yakın gibi geldi bana.. Acaba benim de öyle olabilir mi ki?

Benim de 5, günüm var ve tam pozitif değil ama pozitife yakın gibi geldi bana.. Acaba benim de öyle olabilir mi ki?
Olabilir ama dedigim gibi adet gecince benim oldu ama burda adet oncesi gebelik testi negatif olup ovulasyon testin gebeligini ogrenen kisileri cok okudum

Olabilir ama dedigim gibi adet gecince benim oldu ama burda adet oncesi gebelik testi negatif olup ovulasyon testin gebeligini ogrenen kisileri cok okudum
Anladım canım. Ben yanlış anlamışım mesajını galiba.. Belki yumurtlamadir diye bugünü değerlendirdim ben de artık.. Hayırlısı inşallah 🙏 sağlıcakla gelsin inşallah bebisin 🤗

Anladım canım. Ben yanlış anlamışım mesajını galiba.. Belki yumurtlamadir diye bugünü değerlendirdim ben de artık.. Hayırlısı inşallah 🙏 sağlıcakla gelsin inşallah bebisin 🤗
Olsun canim belli olmaz adet gunu bile hamile kalinabilir çok tesekkur ederim darisi basina insallah🤗🤲

Sağlıkla kucağına alıp büyütmek nasip olsun inşallah 🙏🙏🙏 darısı bizim başımıza . Benim daha önceden iki kaybim var . Son kaybımi ocakta verdim çok istiyorum ama biryandan da korkuyorum 😔 bakalım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah 😘

Sağlıkla kucağına alıp büyütmek nasip olsun inşallah 🙏🙏🙏 darısı bizim başımıza . Benim daha önceden iki kaybim var . Son kaybımi ocakta verdim çok istiyorum ama biryandan da korkuyorum 😔 bakalım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah 😘

Amin canım insallh saglikla sana ve isteeyen gerkese nasip olur 😍🤲🤲

Canım hiç belirtim yok sadece kramp giriyodu kasigima cok arada suan 6.haftamdayim hala belirtim yok yani bekledigim gebelik belirtileri boyle mi diyodum
11 12 Nisan yumurtlama gördüm. Günümü değerlendirdim. 13ü çatladı. Ogünden sonra Yaptığım Ovulasyon testim hep pozitifti.T kıpkırmızı.Adet günüm 24'üydü. Benimde adet günümü 1 hafta geçti. Geçen hafta adet günümü 1 gün geçmişti gebelik testi yaptım. Negatif. (çok silik bir çizgi vardı). Kasıklarım hafif şiş ve sert.arada yine sızlıyo. Salı günü kan vericem. Pazartesi gebelik testi yapıcam. İnşallah gebelik vardır 🤲🏼😍

Back