Merhaba arkadaslar bu ay 5 gün erken yumurtladim.. ilk gun test cok koyuydu 2.ci gün yine koyuydu ama ilk gunki gibi degil 3.cu gün siliklesmisti.. simdi ben hangi gunden saymaliyim 2.ci gunden mi 3.gunden itibarenmi?
Atmaya calistim ama atamadim canimTestlerinin resmini atsama canim
Peki silindigi gun mu.. saymaya baslicaz yoksa 2.ci gunde pozitif olsa 2.ci gunden itibaren sayacaz onu anlayamadimTatlım benimde denk geldi bazen yumurta geç salınıyor bir sıkıntı yok tekrar degerlendir o günü bidahaki gün silinir
Hayır silindgi günü 1saycaksın 14te adet günün gelcek zatenPeki silindigi gun mu.. saymaya baslicaz yoksa 2.ci gunde pozitif olsa 2.ci gunden itibaren sayacaz onu anlayamadim
Anladim canim. Gormedende pek net bisi diyemem ama soyle anlatim t cizgiisi c den koyu oluyo pik oldugu zaman yani yumurtlama ve silindigi zamamda catlamaya basliyo oluyoAtmaya calistim ama atamadim canim
Simdi atabildim canim baka bilirmsinAnladim canim. Gormedende pek net bisi diyemem ama soyle anlatim t cizgiisi c den koyu oluyo pik oldugu zaman yani yumurtlama ve silindigi zamamda catlamaya basliyo oluyo Eki Görüntüle 2566980
Bak canim bu sekikde t tarafi c den daha koyu
Ozaman bugun yumun 8.ci günü oluyor demiHayır silindgi günü 1saycaksın 14te adet günün gelcek zaten
Teşekkür ederim.. baya bir aklim karismisti cunki 2 gün poziti cikti 3.cu gun siliklestiSilikleştiği gündeniyibaren 13. Gün adetin gelmeli gigelmezse test yap
Evet canim yumurtlama olmus sonra catlamis catlamadan 14 gun sonra adet geliyo zaten oyle sayarsin.. Ve sana tavsiyem bu testleri değilde çubuk testleri kullan daha net anlarsin yumurtlamayiIlk siradaki araligin 10nunda yapmistim.. ondan sonrasi sirayla gidiyor iste.. araligin 9.dada yapmistim ama pozitif degildi
Evet canim yumurtlama olmus sonra catlamis catlamadan 14 gun sonra adet geliyo zaten oyle sayarsin.. Ve sana tavsiyem bu testleri değilde çubuk testleri c
Catladigi gunden itibaren sayicam demi test yapmak icinEvet canim yumurtlama olmus sonra catlamis catlamadan 14 gun sonra adet geliyo zaten oyle sayarsin.. Ve sana tavsiyem bu testleri değilde çubuk testleri kullan daha net anlarsin yumurtlamayi
Aynn canim catladigi gunden say 14 gun sonra adet gunun oluyo yani 12 13. Gun yaparsin ama bekle bence acele etmeCatladigi gunden itibaren sayicam demi test yapmak icin
Ayrica testin 2 gun pozitif olmasi kotu bisi diyil yumurtan iyice olgunlasip catliyoCatladigi gunden itibaren sayicam demi test yapmak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?