• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

işnlh cnm... emi ol ki kendime dua edrken burda olan bütün arkadşlrımıda ayrt etmiyorum ben nasıl hamile kalmayı istiyosam sizlerde öle istiyosunuz bunu bldiğim için dualarım hep sizinle RABBİM ondan istenilen bişeyi geri çeirmez sadece zamanının gelmesi bekler ve gelince de verir bizlere.... inanıyorum ki RABBİM ol deyinde olacak canımmmm...

Aynenn,insallah hayirli zamanda hayirli evlat verir rabbim..

merhabalar herkese.. siteye bugun üye oldum ve yazilanlari gördükce heyecanim artti..

kasiklarimda igne seklinde batmlar uyku hali ve akinti var...bunlar belirti olabilir mi sizce? adetime 6 gün var:S bir yillik evliyim, daha yeni calismalara basladik ama bu ay cok umutlandirdim kendimi insallah bu belirtiler psikolojik degildir.

rabbim isteyen herkese nasip etsin hayirli zamanda hayirli bi evlat insallah...

bana bu konuda tavsiyeleriniz olursa cok sevinirim..insan okuduklarini yasiyor olsa bile birebir onay almak istiyor nedense:)))

simdiden herkese tesekkürler

Selam kızlar benim bat 7 Kasım geçen ay çok kuruydum bu ayda tersine hep ıslak hissettim o yüzden yumurtlama günü takibi yapmadım ama 20-24 arası olması gerekiyordu halan daha akıntım var şeffaf kasıklarımda batmalar yaşadım bacaklarıma doğru yayıldı bu sancılar bugün sabah başım döndü ve akşam üstü çok kısa süreli baygınlık geçirdim eşim de korktu yazık şimdi elim ve ayaklarım buz gibi halsizim dizlerim titriyor sanki ve karnım çok gergin tuvalet ihtiyacım çoğaldı ne dersiniz????:18:

benim yumurtlama dönemi biter bitmez göğüs ağrılarım başladı hiç böyle olmazdı ama kasıklarda batma yok ümitli değilim pek

slm kızlar uzun zamandır giremedim netim yok telimdede kotam doldu:(
ben bu ay çok relax oldum bebek olursa olur olmassa keyfim yerinde...3 aydır bebek olur diye kilomu sallamasken şimdi rejime başladım spora yürüyüşe zayıflıycam baya düzenli ilişkide yapmıyorum kısmette varsa olur...gecen ay çok kastım kendimiii çok üzüldüm ne gerek var yaaaaa kendimmi parçalasamda aglasamda allahım nasip etmesse olmas..ondan zamana bıraktım...ne ovulasyona bakcam ne bşye..canım isterse yapcam istemesse yapmıycam..inş allahım bekletmeden nasip eder herkese ...3 ay strese soktum kendimi bu ay tam tersi olcak bakalım:)

merhaba arkadaşlar :)
28 ekimde adet olmam gerekti.klomen ve ovitrelle kullanıyorum 2. ayımız...doktor kontrolünde bu işi yapmak ne zormuş ya daha doğrusu çocuk sahibi olmaya çalışmak çok zormuş.ben daha kolay sanıyordum...

belimde acı var,göğüsler şiş.oldukça gazlıyım :))
kesik kesik kasık ağrılarım var normalde adet olucaksam karnım ağrır anlarım kardımda ağrımyor...
akıntım var sarı sarı yumurta akı gibi...
adetten 2 gün önce test yaptım olmadı.adet günü yaptım yine çıkmadı.bugün akşam yaptım yine olmadı...
sanırım adet olucam yoksa çıkardı değilmi?

lütfen yardım edin bana kafayı yemek üzereyim günlerdir tek düşüncem bu...taktım tek kelimeyle..şuan burda oturuyorum kasıklarıma ağrı girip çıkıyor...

ben erken mi yapmışım testi yada adetten kaç gün sonra çıkar?

benim yumurtlama dönemi biter bitmez göğüs ağrılarım başladı hiç böyle olmazdı ama kasıklarda batma yok ümitli değilim pek
ben de senin durumundayım ovulasyon biter bitmez şişti göğüslerim.ümitlendim gebelik olabilir mi diye ama kendimi fazla kaptırmıyorum.benim hafif hafif kasık ağrıları da var inşallah gebeyizdir.

ben de senin durumundayım ovulasyon biter bitmez şişti göğüslerim.ümitlendim gebelik olabilir mi diye ama kendimi fazla kaptırmıyorum.benim hafif hafif kasık ağrıları da var inşallah gebeyizdir.

28 ekimde adet olmam gerekti.klomen ve ovitrelle kullanıyorum 2. ayımız...doktor kontrolünde bu işi yapmak ne zormuş ya daha doğrusu çocuk sahibi olmaya çalışmak çok zormuş.ben daha kolay sanıyordum...

kesik kesik kasık ağrılarım var normalde adet olucaksam karnım ağrır anlarım kardımda ağrımyor...
adetten 2 gün önce test yaptım olmadı.adet günü yaptım yine çıkmadı.bugün akşam yaptım yine olmadı...

lütfen yardım edin bana kafayı yemek üzereyim günlerdir tek düşüncem bu...taktım tek kelimeyle..şuan burda oturuyorum kasıklarıma ağrı girip çıkıyor...

canım umudunu kırmak istemem ama benim burda okuduğum bir çok hamile bir kaç gün kala test yaptıklarında silik de olsa ikinci çizgiyi gördüler.ama her bünye farklı tabii umarım inşallah hamilesindir.Allah isteyen herkese versin.

lütfen bişeyler yazın :((

canım klomen adeti geciktirici etkide bulunabiliyo okuduğum kadarıyla...

sabah ilk idrarınla mı yaptın testleri..

ovulasyon takibi yaptın mı ne zaman yumurtladın belkide geç yumurtlamışsındır..

gerçektende klomenden mi gecikti acaba?
sabah idrarıyla değil öyle herhangi bir saatte yaptım? evde bi tane daha test var acaba sabahta yapsam mı?

gerçektende klomenden mi gecikti acaba?
sabah idrarıyla değil öyle herhangi bir saatte yaptım? evde bi tane daha test var acaba sabahta yapsam mı?

canim merhaba belkide kandaki hormon henüz idrarina gecmemis olabilir..bence umudunu kaybetme, bence 2 gün daha sabret..ya da direkt git kan testine..olmazsada üzülme vardir bi hayir die düsün

ben biraz daha beklemeyi düşünüyorum...bakalım bir hafta olsun doktor geçince gel demişti ...gitmeden kan testi yaptırıcam ben...inş.kanda çıkar... yoksa adet olucam gecikti demektir :((

selam kızlar nasılsınız
epeydir yazamadım ve uğrayamadım
varya moralim çok bozuk ovulasyon tarihim 22 ile 27 ekim arasıydı o günler bir kyabus gibiydi bende bir sinir,halsizlik,isteksizlik,eşimle hiç birlikte olamadım birtek işte son gece birlikte olduk yani ben bu ay çok umutsuzum olmiyacak biliyorum şimdi adet tarihimi bekliyorum 11 ekimde sonra tekrar iş başına:43:

cnm klomen ne için kullanıyorsun.. yumtlaman olmuyo mu yoksa yumrtlama zamanını öğrnmk için mi ? bnde pko vr ama doktorum hiçbr ilaç önermedi bana sadece yumrtlama takibi yapıcaz.. blgi verirsen sevnirim..:)

benim sol yumurtalıklarımda zayıflık varmış, sanırım başka tabirle yumurta rezervi azlığı

şansı artırmak ve nokta atışı yapmak adına veriyor sanıyorum doktorum, şansa bırakmamak adına:)

Son düzenleme:
Back