• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyondan anlayan bakabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Melek_kizim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2021
699
388
53
28
İyi akşamlar bu ay ovulasyon ile takipteyim şuan 27.gundeyim sürekli köyü gibi anlayamıyorum sizce şuan ne durumda. Şuan kasık ağrım bel ağrım var ama herhangi bi şeffaf akıntı olmadı daha. Daha önce yumurtlama gördüğümde olmuştu.
Ayrıca bugün yani 27.gun progesteron verdim 2.46 çıktı daha henüz bu ay yumurtlama görmedim sanırım ayrıca sabah gebelik yaptım negatif

Eklentiler

• GridArt_20220123_205516543.jpg
    GridArt_20220123_205516543.jpg
    135,2 KB · Görüntüleme: 107
Son düzenleme:
İyi akşamlar bu ay ovulasyon ile takipteyim şuan 27.gundeyim sürekli köyü gibi anlayamıyorum sizce şuan ne durumda. Şuan kasık ağrım bel ağrım var ama herhangi bi şeffaf akıntı olmadı daha. Daha önce yumurtlama gördüğümde olmuştu
Merhaba canım gebelik testin varsa bir yap istersen bı arakadasda senin gibi pik gördü bu günlerde hamile şu anda OKYANUS302 OKYANUS302 bu arkadaşında böle çıkmış nedir sence 🥰🥰

İyi akşamlar bu ay ovulasyon ile takipteyim şuan 27.gundeyim sürekli köyü gibi anlayamıyorum sizce şuan ne durumda. Şuan kasık ağrım bel ağrım var ama herhangi bi şeffaf akıntı olmadı daha. Daha önce yumurtlama gördüğümde olmuştu.
Ayrıca bugün yani 27.gun progesteron verdim 2.46 çıktı daha henüz bu ay yumurtlama görmedim sanırım ayrıca sabah gebelik yaptım negatif
Canım lh seviyesini ölçen test bu silik çizgi hep çıkar biraz koyu çıkabilir ya da çok hafif çıkabilir. 27.gün yaptıgın sanki biraz koyu daha önceki günler yumurtlama görüp degerlendirdiysen bugun yarın yeniden yap ovulasyon testini eğer koyulaşma devam ederse hamile olma ihtimalin var veya yeniden yumurtlama olmuştur

Back