Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

2PrensesAnnesi53

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
1.411
496
123
Birinci resim Adetin 18.günü pik sanarken
İkinci resim Adetin 28.günü gelen yumurtlama
Pik di mi?

Eklentiler

• 6F7E8323-7533-4A81-B4C2-CBE2D4716BB9.jpeg
    49,2 KB · Görüntüleme: 69
  • C2AD5B50-A076-4362-B8F3-19385412F2E6.jpeg
    56,5 KB · Görüntüleme: 65
Pko olduğu nasıl anlaşılır adet duzensızlıgınden mu canım
Evet canım çok uzun sürede adet olan düzensiz olan pko olup düzenli olanda var yani bunun tanısını doktor koyar ancak bildiğim kadarıyla ultrason görüntüsünde minik minik kistler görünüyormuş

Evet canım çok uzun sürede adet olan düzensiz olan pko olup düzenli olanda var yani bunun tanısını doktor koyar ancak bildiğim kadarıyla ultrason görüntüsünde minik minik kistler görünüyormuş
Ben doktora hamilelik düşündüğümü soyledım ultrasonda baktı tahlıl yaptı vs engel yok dedı olsa görürdü değil mi

Iyı o zaman bir sıkıntı yok ama ılk denemede olmadı bozum bu ay tekrar denıyoruz şimdi de kesın stresten olmayacak
Hayır canım sakınöyle düşünme ilk denemede olucak diye bişey yok ama daha ilk deneme dediğin gibi sıtres olucak bişey yok inşallah alırsın hayırlı haberi

bende anlamadım Ki diğer günleri hep değerlendirdik yumurtlama sandım ama hayırlısı insallah olur bir yavrum allahım isteyen herkese versin kimsenin kucağı boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…