- 30 Ekim 2016
- 1.411
- 496
- 123
- Konu Sahibi 2PrensesAnnesi53
-
Hadi inşallah gebeliğin habercisidir ama yinede boş geçme değerlendir ikinciye yumurtluyor olabilirsinde pko yok değilmiMayıs’ın 2 si ya da 3 ü olmam gerekiyor kızlar
4 gün kala yumurtlama olur mu ki olmaz sanırımMayıs’ın 2 si ya da 3 ü olmam gerekiyor kızlar
Pko olduğu nasıl anlaşılır adet duzensızlıgınden mu canımHadi inşallah gebeliğin habercisidir ama yinede boş geçme değerlendir ikinciye yumurtluyor olabilirsinde pko yok değilmi
Evet canım çok uzun sürede adet olan düzensiz olan pko olup düzenli olanda var yani bunun tanısını doktor koyar ancak bildiğim kadarıyla ultrason görüntüsünde minik minik kistler görünüyormuşPko olduğu nasıl anlaşılır adet duzensızlıgınden mu canım
Ben doktora hamilelik düşündüğümü soyledım ultrasonda baktı tahlıl yaptı vs engel yok dedı olsa görürdü değil miEvet canım çok uzun sürede adet olan düzensiz olan pko olup düzenli olanda var yani bunun tanısını doktor koyar ancak bildiğim kadarıyla ultrason görüntüsünde minik minik kistler görünüyormuş
Görürdü canım evet konuya bodozlama daldım amaBen doktora hamilelik düşündüğümü soyledım ultrasonda baktı tahlıl yaptı vs engel yok dedı olsa görürdü değil mi
Evet canım olsa söylerdi tabikiBen doktora hamilelik düşündüğümü soyledım ultrasonda baktı tahlıl yaptı vs engel yok dedı olsa görürdü değil mi
Canım gebelikte böyle oluyor diye çok duyduk gördük hadi hayırlısıMayıs’ın 2 si ya da 3 ü olmam gerekiyor kızlar
Estagfırullah olur mu öyle şeyGörürdü canım evet konuya bodozlama daldım ama
Iyı o zaman bir sıkıntı yok ama ılk denemede olmadı bozum bu ay tekrar denıyoruz şimdi de kesın stresten olmayacakEvet canım olsa söylerdi tabiki
Hayır canım sakınöyle düşünme ilk denemede olucak diye bişey yok ama daha ilk deneme dediğin gibi sıtres olucak bişey yok inşallah alırsın hayırlı haberiIyı o zaman bir sıkıntı yok ama ılk denemede olmadı bozum bu ay tekrar denıyoruz şimdi de kesın stresten olmayacak
35 günde bir mi adet oluyorsunuzMayıs’ın 2 si ya da 3 ü olmam gerekiyor kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?