🎀Ovulasyon Yumurtlamadan sonra pozitif çıkmaya başladı hamile olabılırmıyım resimli 🎀

tpzeng

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2024
505
74
13
34
Selam kızlar

1 Mart REGL başlangıcım 4 Mart bitti

5 Mart akşam 17:00 1 kez (ilişki)

6Mart akşam 16:30 1 kez (ilişki)

7Mart gece 02:00 1 kez pik (ilişki) c ve t eşitti

8Mart akşam 18:40 1 kez çatlama (ilişki)

9Mart akşam 18:00 1 kez pik (ilişki) c ve t eşitti

10 yapmadık ovu-silik

11 yapmadık ovu -silik

12 yapmadık ovu - silik

13 Mart Akşam 1 kez (ilişki) ovu -silik

14 Yapmadık ovu da yapmadım

15 Mart gece 01:00 ilişki

akşam saat 20:00 da piki gördüm t ilk defa c den koyu idi ve siyaha yakın oldu (ilişki)

Gece 03:00 da tekrar denedim ovulasyon

T c den yine aynı koyulukya siyaha yakın .

Gebelik testi yaptım negatif çıktı . Ben gebelıkten şuphelenıyorum çok tatlı kramplarım var , diğer yumurtlama zamanlarım da akıntı yaşamıştım ve kramplarım olmuştu belliydi yumurtladıgım .

Ovulasyon yapmaya devam edeceğim var sa benim gibi takıp edeb birlikte takıp edelim istiyorum ve deneyımlerınızden faydalanmak istiyorum .

Aranızda bu şekilde hamıle olduğunu öğrenen var mı ?
Var ise , ovulasyonda pik gördükten kaç gün sonra gebelık pozitif cıktı ?

Son 2 piki attım kızlar ilk önce t çıktı hep , diğer pillerim bu sekılde değildi c ve t eşittti yumurtlama ise 3. Yumurtluyorum

Eklentiler

• IMG_4610.jpeg
    129,4 KB · Görüntüleme: 256
Kaç günde bir adet oluyorsunuz? Adetin 7.günü pik bana biraz erken geldi de. 21 günde adet oluyorsanız normal tabi.

Ben 27 günde 1 oluyorum ama hamılelıklerımı hep reglıme 6-7 gün varken oöğrenıyoruk büyük ıhtımalle de erken yumurtluyorum

Kaç günde bir adet oluyorsunuz? Adetin 7.günü pik bana biraz erken geldi de. 21 günde adet oluyorsanız normal tabi.
Yine yaptım hep pik :/ gebelık testıde negatif

Eklentiler

• IMG_4640.jpeg
    119,3 KB · Görüntüleme: 241
Yine yaptım hep pik :/ gebelık testıde negatif
Burada kaç günün testi var? T’nin c’den daha koyu olduğu ilk gün ayın 15i miydi? Eğer öyleyse kimisi testte 3 gün pik görebiliyor. Muhtemelen t’yi eşit gördüğünüz gün yumurtlama değildi.

Çünkü ben de 28 günde bir adet görüyorum son adet tarihim 28 şubat-2 Mart, 12 Mart Salı öğlen yaptığımda pik değildi 23:00de tekrarladığım pik gibiydi ama ertesi günü yani 13ü kesin pikti. Tarihlerimiz yakınmış siz de 15inde yumurtlamış olabilirsiniz diye düşünüyorum.

Evet yine yumurtlamışım çatlamıs şimdi

Eklentiler

• 023576B7-C63F-4700-ABFD-2F598F5F6E42.jpeg
    137 KB · Görüntüleme: 238
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…