- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #19.141
kizlar bugun dr gittim.gebelik testinde cizgi hergun koyulasiyor diye.dr daha yeni gebelik 10 gun sonra gel keseye bakalim dedi senin daha bugun adet gunun erken gozukmez dedi.bazen kese gormeyince alttan muayne ediyorum ama senin ki daha cok yeni dedi.ben kan testi istiyorum dedim oda gerek yok kac tane test yapmissin cikmis dedi.kan degeri suan bize bisi solemez onemli olan kese dedi.benim yeni die mi kese gozukmuyor yoksa allah korusun birsey mi var
merhaba kızlar ben bu topic i gördükten sonra ggidiyor dan ovülasyon testi aldım ve kullanmaya başladım ama biraz geç geldi
şimdi bir şey soracağım size beni bilgilendirirseniz sevinirim;
ovülasyon testini yaptığım ilk gün (cuma) rengi epey koyu çıktı ama diğer çizgi kadar koyu değildi ama koyuydu
ertesi gün test yapamadım malesef
pazar günü tekrar test yaptım daha koyulaşmış beklerken baktım rengi iyice açılmış
yanlış olmuştur belki dedim dün de yaptım test bir baktım çizginin rengi varla yok arası...
3 sorum olacak:
- bu ayki günüm geçti herhalde değil mi artık test yapmamın anlamı yok galiba yanlış mı düşünüyorum
- reglim biteli daha 2-3 gün olmuştu cuma günü acaba benim ovül günüm normalden daha mı erken oluyor öyle bir şey olabilir mi ben regl biter bitmez mi başlayayım test yapmaya
- son olarak testi sabah yapamıyoruz sıvı tükettikten en az 2 saat sonra yapmak gerekiyor peki her gün aynı saatte mi yapacağız bazen unutup su içiyorum o zaman da saat kayıyor olur mu öyle?
CEVAPLADIĞINIZ İÇİN SAĞOLUN...
cnm sen degerlendimeye bak ayni bu ay bendede oyle oldu
cuma test yaptim silik cikti cumartesi pazar yapamadim pzartesi yaptim silik cikti o arada yumurtladim sainrim ben testi braiktim yapmadim ama calsimaya devam ettim ben
adetin 10. gunu test yaptim silik cikti heray ayni zamanda yumurtlayacaksin diye bir kural yokk sabah yapiyorum bn zaten namazla ilk idrari atiyorum sonra saat 9 da ovu tsti yapiyom daha kolay oluyor o zaman ayni zaman da herzaman yapmalisin bir gun yole bir gun boyle olmaz umarim yardimci olmusumdur
ilk bebeğimi kaybedip aylardır hamile kalmaya uğraşan biri olarak ovulasyon testlerini denemiştim ama güvenli mi diye tereddütlerim vardı. iki aydırda yapmıyordum. bu ay doktorda yumurtlama kontrolüm yapıldı ilaçsız. ben kendi hesabımla 29 günde bir adet olduğumdan hep 15.gün çatlar diye düşünüyordum. bu ay 12. gün cuma idi doktora gittim yumurtam 18mm idi. doktor pazartesi gel dedi . ama cumartesi kasıklarımda ağrı vardı bende ovulasyon testi yaptım çift çizgi. yani yumurtam çatladı 13.gün . 14.gün tekrar ovulasyın testi yaptım ikinci çizgi silikleşmişti. neyse 15.gün dr a gittim yumurtam 11 m ve sıvı gördü yani yumurtam çatlamış tahmince ve teste göre 13.gün çatladı bu durumda. umarım yardımı olur. testlerin güvenliği kanıtlanmış oldu.
dua edin kızlar allahım hayırlısıyla güzel haberler vermeyi nasip etsin. hepiniz dualarımdasınız
slm cnm hemn öyle kötü düşüncelere kapılma bence.duyduğuma göre bazılarında geç oluşur kese ,bazılarının kesesinin içi geç oluşur yani o kadar şeyler okudum ki burda o yüzden daha başında aklına kötü şeyler getirme .sevinmelisin ne kadar güzel bi haber bu:) Allahım tatamına erdirsin inşallah.amin:) bak benmde bugün regl günüm ve yine hüsran hala regl olmadım ama sancılarım geliyo ağrı kesici bile aldım bi kaç saate kırmızılar gelir zaten çok üzüldüm ama elden ne gelir bu çarşamba dr randevum var bklm ne diycek... senin adına da çok sevindim kalbini ferah tut herşey yoluna girer :) sen kaç ay denedin bebiş canım benm bugün regl olursam 10 ay olcak
ilk bebeğimi kaybedip aylardır hamile kalmaya uğraşan biri olarak ovulasyon testlerini denemiştim ama güvenli mi diye tereddütlerim vardı. iki aydırda yapmıyordum. bu ay doktorda yumurtlama kontrolüm yapıldı ilaçsız. ben kendi hesabımla 29 günde bir adet olduğumdan hep 15.gün çatlar diye düşünüyordum. bu ay 12. gün cuma idi doktora gittim yumurtam 18mm idi. doktor pazartesi gel dedi . ama cumartesi kasıklarımda ağrı vardı bende ovulasyon testi yaptım çift çizgi. yani yumurtam çatladı 13.gün . 14.gün tekrar ovulasyın testi yaptım ikinci çizgi silikleşmişti. neyse 15.gün dr a gittim yumurtam 11 m ve sıvı gördü yani yumurtam çatlamış tahmince ve teste göre 13.gün çatladı bu durumda. umarım yardımı olur. testlerin güvenliği kanıtlanmış oldu.
dua edin kızlar allahım hayırlısıyla güzel haberler vermeyi nasip etsin. hepiniz dualarımdasınız
Allahım sanada bizlerede hayrlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez vakitte canım aminnnben anlayamadım ovulasyon testini 16. 17. 18. günler yapamdım test çalışmada olmadı ablamın düğünü vardı dün yaptım yani 19.gün çift çizgi ama C daha koyu T den bilemedim bugün yine yapıcam dgru sonuc 5 dk içinde cıkacak değil mi birde sen yaptın ya hani canım 13.günde çift çizgi Cve T aynı koyulukta mıydı of anlamadım ki ben
dün ve bu akşam ovulasyon testi yaptım
bakar mısınız koyulaşıyormu ikinci çizgi bana mı öyle geliyor?
koyulaşmış gözüküyor canım fotoda bile hatta c ye yakın rengi
dün ve bu akşam ovulasyon testi yaptım
bakar mısınız koyulaşıyormu ikinci çizgi bana mı öyle geliyor?
en fazla 2-3 gün içnde tam koyu çizgi çıkar cnm sen çalış bolca:) bu hafta sonuna kdr::)
kızlarr günaydınlarrr nasılsınızzzz ????
ya ben bu ay ovulasyon testlerimi kullanayımmı kullanmıyayyımmı bilemiyorum elimde baya varr test ne olurr ne olmaz diye fazla almıştım ama geçen ay süüper koyuları gördüğüm ve bir gün öncesinde 2gün sonrasındada çalışma olduğu halde bebiş gelmedi kırmızı geldi umudum kırıldı sanırım testler hakkında
bugün adetin 7.günü yarın falan başlasammı yoksa hiç kullanmadanmı çalışssak ???
birde nasipse cumartesi doktora gidicem kontrol amaçlı evlendiğimden beri hiç gitmemiştim hem bebiş istediğimizide söylüyeceğim ozamanda adetin 10.günü yumurtaları falan görebilirmi yoksa illa adetli ikenmi gitmek gerekirdi ???
Varligini bir mektupla supriz yaparak babana soylemistik yavrum.... ustelik baban turkiyede bizde isvictedeydik...,
Var oldugunu duyunca baban ilk arabayi degistirelim demisti...aile buyuyor demisti ...bayram havasi esmisti evde baban ayri sevinir,kardeslerin ayri sevinir ,teyzen ayri sevinir, sanki evin ilk bebegi sen olacaktin....Ama olmadi sen cenneti tercih ettin ben anneme babama aileme sefeat edecegim dedin sessizce cekip gittin kavusacagimiz gunu iple cekiyorum ablan ve abilerin gibi sende guzelsin eminim sen su an en guzel yerdesin yavrun kurtulusa erenlerdensin...seni cok ozluyor ve opuyorum yavrum seni asla unutmayacagim..
01.02.2012 BUGUN KUCAGIMA SENI ALACAGIM GUN FANI DUNYADA ALAMADIM BAKI DUNYADA NASIP OLUR INSALLAH.....
canımmmm çok duygulandımmm inan gözlerim doldu işyerinde mektubunuz çok güzelmişş acıyı bilen sensin ne desek boş ama ALLAHım sabır güç kuvvet versin sana ve ailene sağlıklı huzurlu ömürler nasip etsin inşallahh
sana tavsiyem yapma bosever kafaya takma her gun degilde bir gun yap bir gun yapma iliski her iliskidede sen yat yastik koy ama dusunerek yapmacnmm
bcim dra gitti dogum druna benm durumumu sormus dr da iki olasilik var ya kafaya cok takiyor adet olamadi yada bebek vardir gec dollenme olmustur demis kafaya takam meselesi evet dogru haftaya drum var dusunmeden yapicam bebek yoksa salicam cayira mevlam kayira zaten kaybettim bebekte o sekilde olmustu pat diye hamiyledim isin zevkine vardim cocuk mocuk hak getireee:))) drunada git bakalim ne diyecek bu arada incirde tuket cnmmm adacayi ic bide iliskiden once pet siseye sicak su koy vajinana koy dayanabilecegin kadar buda kolay hamile kalmak icin kolay gelsin sanaaa
amin guzelim amin tez vakit insAllah hepberaber yeniden hamis kalalim drun dedigi beni umutlandirdi baklaim carsamba neler olacak Allah kimyese yasatmasin