- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #19.161
evet kafaya takma meselesi kesinlikle doğru kuzenim geçen sene evlendi almanyaya gitti yok yumurtlama zamanı yok yumurta çatladımı yok ayakları dik kaç ay hesap yaptım olmadı olmadı diyor en son türkiyeye gelicem amannn bebek yine tutmamıştırrr dedim uçak biletimi aldım diyor bi baktık o ay hamile kalmışım diyor kafamdan atmıştım hatta bu ay olmasın die bile içimden geçirmiştim dio ama bak olmuş işte dio :) bizim sürekli kafamızda biz ilkkez bu ay tam anlamıyla korunmadan çalıştık hemen doktora gitmek istedim çevremdekilerde daha çok erken diyor 2 - 3 ay daha dur diyor ne bilim ya korkuyorum elimde değil koçişe şu günlermi olsun bu yumurtlama günüm geçen ay testte şu çıkmıştı diyp duruyorum oda bırak ya yaparız olursa olur olmazsa sağlık dio kasma dio ama nasıl rahatlıcam ben yaaaaa ((((( adetin 7.günü bugün 13.güne yumurtlama çıkıyor hesaplamada bizim sayfadaki
canm pet şişeyle sıcak su demişsin ya olumlu etkisi varmıki onun ilkkez duydummm şaşırdım normalde kasıklara falan sıcaksu torbası falan kymayın diyolar ya nasılki merak ettimde kolaylaştıryormuki hamile kalmayı ???
bn koydum vallla eger hamis kalirsam sizde deneyin diycemmmmmm:)))))