- 20 Mayıs 2009
- 1.032
- 4
- 37
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #19.181
kızlarr hadi biri listeyi yenilesin.renk gelsin birazzbenimki 13 şubat.
kızlar bugünkü testime bakarmısınızz yumurtlama bugün müüüü??
yarın yumurtlama günün canım..pozitifi gördükten 12-36 saat sonra yumurtlama oluyor
kızlar bugünkü testime bakarmısınızz yumurtlama bugün müüüü??
kızlar bugün ilk defa ovulasyon testi yaptım.adet döngüm 32 gün hiç şaşmaz bugün 14.gün aslında testi yapmaya 16.gün başlamalıymışım prospektüste öyle yazıyo.ama bn merak ettim yaptım.son 3 saattir hiç bişey yiyip içmedim neyse test beklediğimden de koyu çıktı..iki çizgide kop koyu hatta t çizgisi c den de koyu:) foto yüklemeye çalıştım ama olmadı öğe çok büyük diyo napcam? görmenizi istiyorum testi :26:
cnm iliski önreririm sana gun asiri ve resmide önce kucult sonra yuklmeyi dene
selam kızlar;
ben ovulasyon testi yapıyorum ilk kez dün yani 14.gün yaptım iki çizgiyi de kopkoyu gördüm..bugün 15.gün yine yaptım 2.çizgi çok silik çıktı..ne demek bu şimdi? ne zaman yumurtladım? yumurta çatladı mı? ilişki gğün aşırı oluyo zaten adet bittiğinden beri,nasıl devam edeyim:26: yardımcı olursanız sevinirim
15. gün çatlamışsın demek..bugün mutlaka ilişkin olsun..bugünden sonrası önemli degil zaten..
bu testler LH hormonunun artmasını test ediyo..LH artınca yani çift çizgiyi görünce 12-36 saat arası yumurtlamna olacak deniyor..sen şuan yumurtladın yumurta sadece 24 saat yaşar bunu da unutma
doğru söylüyosun bugün de çalışma olsun garanti olsun..çok teşekkür ederim
doğru söylüyosun bugün de çalışma olsun garanti olsun..çok teşekkür ederim
ben bu işten birşey anlamadım adetimden 23 gün geçti geçen ay 37. günde adet oldum. ovulasyon testlerim 6-7-8 şubata ait yorumlarsanız sevinirimEki Görüntüle 342807
ya bişey sorcam bu yumurtlama testleri nasıl yapılıyor tek kullanımlıkmı peki.