Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kizlar yeni topik acalim ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlar diye tabloda sabit olur bu sekilde surekli ariyorum nerde diye

kızlar bugün ilk defa ovulasyon testi yaptım.adet döngüm 32 gün hiç şaşmaz bugün 14.gün aslında testi yapmaya 16.gün başlamalıymışım prospektüste öyle yazıyo.ama bn merak ettim yaptım.son 3 saattir hiç bişey yiyip içmedim neyse test beklediğimden de koyu çıktı..iki çizgide kop koyu hatta t çizgisi c den de koyu:) foto yüklemeye çalıştım ama olmadı öğe çok büyük diyo napcam? görmenizi istiyorum testi :26:

cnm iliski önreririm sana gun asiri ve resmide önce kucult sonra yuklmeyi dene

arkadaşlar ateşimi yazıyorum yorum yaparsanız sevinirim 28 günde bir oluyorum;
1.gün 36,2
2.gün 36,2
3.gün 36,1
4.gün 35,9
5.gün 36,0
6.gün 36,0
7.gün 36,0
8.gün 36,0
9.gün 35,9
10.gün 36,0
11.gün 35,8 OVULASYON NEGATİF İLİŞKİ OLDU
12.gün 35,8 OVULASYON POZİTİF
13.gün 35,9 OVULASYON POZİTİF İLİŞKİ OLDU
14.gün 36,0 OVULASYON NEGATİF İLİŞKİ OLDU
15.gün 36,1

selam kızlar;
ben ovulasyon testi yapıyorum ilk kez dün yani 14.gün yaptım iki çizgiyi de kopkoyu gördüm..bugün 15.gün yine yaptım 2.çizgi çok silik çıktı..ne demek bu şimdi? ne zaman yumurtladım? yumurta çatladı mı? ilişki gğün aşırı oluyo zaten adet bittiğinden beri,nasıl devam edeyim:26: yardımcı olursanız sevinirim

15. gün çatlamışsın demek..bugün mutlaka ilişkin olsun..bugünden sonrası önemli degil zaten..
bu testler LH hormonunun artmasını test ediyo..LH artınca yani çift çizgiyi görünce 12-36 saat arası yumurtlamna olacak deniyor..sen şuan yumurtladın yumurta sadece 24 saat yaşar bunu da unutma

doğru söylüyosun bugün de çalışma olsun garanti olsun..çok teşekkür ederim

ben bu işten birşey anlamadım adetimden 23 gün geçti geçen ay 37. günde adet oldum. ovulasyon testlerim 6-7-8 şubata ait yorumlarsanız sevinirim

ben bu işten birşey anlamadım adetimden 23 gün geçti geçen ay 37. günde adet oldum. ovulasyon testlerim 6-7-8 şubata ait yorumlarsanız sevinirimEki Görüntüle 342807

cnm 37 günde bir adet görüyorsan 37-14=23 uncu gün civarı yumurtluyorsun demektir.
dolayısıyla bugunlerde yumurtlama dönemin ve 8 şubat ikiside koyu görünüyor dolayısıyla bugün yarın yumurtlayabilirsin, akıntını da takip et tabi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…