- 25 Ağustos 2011
- 782
- 0
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #19.121
canım ole dusunme kuzenımle konustum adet gununde gebelık testı negatıf cıkmıs sımdı 5 gun gecıktı sımdı bıle hafıf sılık cıkıyor o yuzden hemen karamsar olma ben yarın uyandıgımda bı daha yapıcam bakalım kısmet
canlarim telefondan yaziyoeum yazim hatasi icin kusura bakmayin suanda size hastanede hasta yataginda yaziyrumdun doktoruma gittim biliosunuz ve degerimin keske dusmus olsaydi dedi bakti cok ufak gene bisey goremedi.ama ya bozulmus yada dis gebelik dedi.benim yapabilecegim bir durum yok prof yada doc doktor gorsun dedi,yapilacak islemi onlar yapsin dedi ben yikilmis bir sekildi ciktim aglaya aglaya zaren dr.yaninda bile agladim .devam etcem kizlar gelio ayri ayri yazicam telden olunca cok yazinda cevrimdisi birakio
canlarim telefondan yaziyoeum yazim hatasi icin kusura bakmayin suanda size hastanede hasta yataginda yaziyrumdun doktoruma gittim biliosunuz ve degerimin keske dusmus olsaydi dedi bakti cok ufak gene bisey goremedi.ama ya bozulmus yada dis gebelik dedi.benim yapabilecegim bir durum yok prof yada doc doktor gorsun dedi,yapilacak islemi onlar yapsin dedi ben yikilmis bir sekildi ciktim aglaya aglaya zaren dr.yaninda bile agladim .devam etcem kizlar gelio ayri ayri yazicam telden olunca cok yazinda cevrimdisi birakio
gurbetguzeli cerol burdamisiniz....biraz once test yaptim ucuz olanlarindan hafif pembe cikti 2.cizgi adet tarihimde 229 30 ocak acaba hamilemiyyim.testi sabah degil biraz once yaptim
kizlar baglantim gitti o yuzden gec dondum.sonra bir tanidik vasitasiyla ii bir hekim bulduk hastaneye gittik ama orda deilmis telefonla durumu izah edince yatimini yapin pazartesi gelince bakicam demis.dun geceden beri hastanedeyim kan degerlerimi olcuyorlae teshis koymak icin degerimin yukselmesinu bekliorlar.kizlar du edin dis gebelik olmasin bari bozulmus gebelik olsun operasyina gerek kalmasin he bu arada dun doktorda beklrken kanamam basladi,hastanede olmak zor allahim muhtac etmesin.ve biran once hayirlisiyla sagligima kavusup evime kocamin yanina donmek nasip etsin.sizleride meraklandirdim.
merak ettiğim bu ovülasyon testini nerden alabilirim ve kaçadır kızlar??? bende yeni denemeye başladım
ayy ins kuzum bekle beklemk en guzeli cnm ya sabirrrrrrbugün regil günüm beklemedeyim bakalım hayırlısı olur inşallah sadece göğüsler dolgun bugün hariç 4 gündür de belim ağrıyodu oda geçti bakalım sadece hemen regl olcakmışm gibi his gelip gidiyo aslında başka bi çok şey var ama ben psikolojiktir diye hiç ağzıma bile almıyorum.dün ovu testi yaptım ve bi önceki yaptığım silikten az daha koyuydu yani buna öle dikkatli bakmana gerek yok azda olsa direk gözüküyo ama gebelik yaptım bugün ve negatif sanki ilk önce bi çizgi belircekti ama hemn gitti incecik çizgi baya baya silikti oda gitti artık halisinasyon görüyorum sanırım:)
hakkımıza hayırlısı inşAllah.aaamiinnn
sali gunu sabah yap canm gun asiri olsun ins yakalarsiniz yumurtayiimerhabalar..bişi sorcam kızlar size...daha önce ov testi ile hamişş olanlar vardır mutlaka yada bilenler..ben 4 aydır ov testi kullanıyorum ama henüz başaramadım hamiş olmayı..ondan öncede 2 ay deneme var toplamda 6 ay..şimdi size soracagım şu..
son 3 adet tarihim
15 kasım
15 aralık
15 ocak
ov testinde daha önceki aylar 12.günde bile görmüşlüğüm vardı çift çizgiyi...(kasımdan önceyi kasdediyorum)ama şimdi daha gec görüyorum.gecen ay 18. gün gördüm..bu çift çizgiden ne kadar süre sonra ilişki denememiz gerekiyor?dün (14.günüm) ikinci çizgi birinciye oranla daha silikti ama görünüyordu.bugün 15. günüm.daha da koyulaşır diye düşünüyorum.akşama yapacam testi..bu ay 8.-12.-15.günler (yani bugün) çalışma oldu...bugün çift çizgi çıkarsa diğer çalışma ne zamana olmalı?biraz karışık yazdım ama inşallah durumu anlatabilmişimdir...şimdiden teşekkürler
kizlar baglantim gitti o yuzden gec dondum.sonra bir tanidik vasitasiyla ii bir hekim bulduk hastaneye gittik ama orda deilmis telefonla durumu izah edince yatimini yapin pazartesi gelince bakicam demis.dun geceden beri hastanedeyim kan degerlerimi olcuyorlae teshis koymak icin degerimin yukselmesinu bekliorlar.kizlar du edin dis gebelik olmasin bari bozulmus gebelik olsun operasyina gerek kalmasin he bu arada dun doktorda beklrken kanamam basladi,hastanede olmak zor allahim muhtac etmesin.ve biran once hayirlisiyla sagligima kavusup evime kocamin yanina donmek nasip etsin.sizleride meraklandirdim.
hosgeldin cnm bnmm insAllah bu ay bebegim gelir bekletemez senislm kıslar uzunn zamandır gelmedim buraya.... bu ay 3 tane ovulasyon testim kaldı ... adetim yeni bitti akıntıma bakarak yogun oldugu dönemlerde yapcam testimi inş çift çizgiyi görürüm.. biz yinede hergün ilişki yapcaz yorucu iki hafta bizi bekliyor:)
kızlarrr günaydın arkadaşlarrrrr hepinize hayırlı haftalarrr nasılsınızz ???
benim adetin 5.günü elimde bir sürü ovulasyon testi var geçen ay olumsuz sonuç aldım diye bu ay pek yapasım yok sizce yapsammı yoksa işi akışınamı bıraksam ???
birde günaşırı yapalım dimi çalışmayı adetim bitince yoksa yumurtlama zamanında 1 hafta hergünmü :)
kizlar bugun dr gittim.gebelik testinde cizgi hergun koyulasiyor diye.dr daha yeni gebelik 10 gun sonra gel keseye bakalim dedi senin daha bugun adet gunun erken gozukmez dedi.bazen kese gormeyince alttan muayne ediyorum ama senin ki daha cok yeni dedi.ben kan testi istiyorum dedim oda gerek yok kac tane test yapmissin cikmis dedi.kan degeri suan bize bisi solemez onemli olan kese dedi.benim yeni die mi kese gozukmuyor yoksa allah korusun birsey mi var