Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım ole dusunme kuzenımle konustum adet gununde gebelık testı negatıf cıkmıs sımdı 5 gun gecıktı sımdı bıle hafıf sılık cıkıyor o yuzden hemen karamsar olma ben yarın uyandıgımda bı daha yapıcam bakalım kısmet

kısmet canım inşallah sen hayırlısıyla hamilesindir :) ben regile 6 gün kalada yaptım çok silikti bugünde 1-2 gün var yaptım çok silik aynı bide ben ovu testi yaptım.

slm cerol canım nasılsın ne yaptın dr işini sonuç ne merak etti seni:)inşallah hayırlı haberlerdir:)

canlarim telefondan yaziyoeum yazim hatasi icin kusura bakmayin suanda size hastanede hasta yataginda yaziyrum :KK43: dun doktoruma gittim biliosunuz ve degerimin keske dusmus olsaydi dedi bakti cok ufak gene bisey goremedi.ama ya bozulmus yada dis gebelik dedi.benim yapabilecegim bir durum yok prof yada doc doktor gorsun dedi,yapilacak islemi onlar yapsin dedi ben yikilmis bir sekildi ciktim aglaya aglaya zaren dr.yaninda bile agladim .devam etcem kizlar gelio ayri ayri yazicam telden olunca cok yazinda cevrimdisi birakio

canlarim telefondan yaziyoeum yazim hatasi icin kusura bakmayin suanda size hastanede hasta yataginda yaziyrum :KK43: dun doktoruma gittim biliosunuz ve degerimin keske dusmus olsaydi dedi bakti cok ufak gene bisey goremedi.ama ya bozulmus yada dis gebelik dedi.benim yapabilecegim bir durum yok prof yada doc doktor gorsun dedi,yapilacak islemi onlar yapsin dedi ben yikilmis bir sekildi ciktim aglaya aglaya zaren dr.yaninda bile agladim .devam etcem kizlar gelio ayri ayri yazicam telden olunca cok yazinda cevrimdisi birakio

geçmiş olsun canım ya inşallah en kısa zamanda iyileşirsin .söylenicek tek şey hakkına haıyırlısı olsun inşallah.çok üzüldüm ALLAHIM sabır versin.AAMMİNN

ahhhh cnm bnm Allahim sana kolaylik versin canim eyyup sabri versin duacinimmm yavrummm selamete cikarsin guzel Allahimmm

kizlar baglantim gitti o yuzden gec dondum.sonra bir tanidik vasitasiyla ii bir hekim bulduk hastaneye gittik ama orda deilmis telefonla durumu izah edince yatimini yapin pazartesi gelince bakicam demis.dun geceden beri hastanedeyim kan degerlerimi olcuyorlae teshis koymak icin degerimin yukselmesinu bekliorlar.kizlar du edin dis gebelik olmasin bari bozulmus gebelik olsun operasyina gerek kalmasin he bu arada dun doktorda beklrken kanamam basladi,hastanede olmak zor allahim muhtac etmesin.ve biran once hayirlisiyla sagligima kavusup evime kocamin yanina donmek nasip etsin.sizleride meraklandirdim.

gurbetguzeli cerol burdamisiniz....biraz once test yaptim ucuz olanlarindan hafif pembe cikti 2.cizgi adet tarihimde 229 30 ocak acaba hamilemiyyim.testi sabah degil biraz once yaptim

kizlar baglantim gitti o yuzden gec dondum.sonra bir tanidik vasitasiyla ii bir hekim bulduk hastaneye gittik ama orda deilmis telefonla durumu izah edince yatimini yapin pazartesi gelince bakicam demis.dun geceden beri hastanedeyim kan degerlerimi olcuyorlae teshis koymak icin degerimin yukselmesinu bekliorlar.kizlar du edin dis gebelik olmasin bari bozulmus gebelik olsun operasyina gerek kalmasin he bu arada dun doktorda beklrken kanamam basladi,hastanede olmak zor allahim muhtac etmesin.ve biran once hayirlisiyla sagligima kavusup evime kocamin yanina donmek nasip etsin.sizleride meraklandirdim.

Ah cnm ya iins saglicakla kurtul guzelim bnm

merak ettiğim bu ovülasyon testini nerden alabilirim ve kaçadır kızlar??? bende yeni denemeye başladım:KK53:

bugün regil günüm beklemedeyim bakalım hayırlısı olur inşallah sadece göğüsler dolgun bugün hariç 4 gündür de belim ağrıyodu oda geçti bakalım sadece hemen regl olcakmışm gibi his gelip gidiyo aslında başka bi çok şey var ama ben psikolojiktir diye hiç ağzıma bile almıyorum:KK70: .dün ovu testi yaptım ve bi önceki yaptığım silikten az daha koyuydu yani buna öle dikkatli bakmana gerek yok azda olsa direk gözüküyo ama gebelik yaptım bugün ve negatif sanki ilk önce bi çizgi belircekti ama hemn gitti incecik çizgi baya baya silikti oda gitti :KK70: artık halisinasyon görüyorum sanırım:)
hakkımıza hayırlısı inşAllah.aaamiinnn

Son düzenleme:
merhabalar..bişi sorcam kızlar size...daha önce ov testi ile hamişş olanlar vardır mutlaka yada bilenler..ben 4 aydır ov testi kullanıyorum ama henüz başaramadım hamiş olmayı..ondan öncede 2 ay deneme var toplamda 6 ay..şimdi size soracagım şu..
son 3 adet tarihim
15 kasım
15 aralık
15 ocak
ov testinde daha önceki aylar 12.günde bile görmüşlüğüm vardı çift çizgiyi...(kasımdan önceyi kasdediyorum)ama şimdi daha gec görüyorum.gecen ay 18. gün gördüm..bu çift çizgiden ne kadar süre sonra ilişki denememiz gerekiyor?dün (14.günüm) ikinci çizgi birinciye oranla daha silikti ama görünüyordu.bugün 15. günüm.daha da koyulaşır diye düşünüyorum.akşama yapacam testi..bu ay 8.-12.-15.günler (yani bugün) çalışma oldu...bugün çift çizgi çıkarsa diğer çalışma ne zamana olmalı?biraz karışık yazdım ama inşallah durumu anlatabilmişimdir...şimdiden teşekkürler

bugün regil günüm beklemedeyim bakalım hayırlısı olur inşallah sadece göğüsler dolgun bugün hariç 4 gündür de belim ağrıyodu oda geçti bakalım sadece hemen regl olcakmışm gibi his gelip gidiyo aslında başka bi çok şey var ama ben psikolojiktir diye hiç ağzıma bile almıyorum:KK70: .dün ovu testi yaptım ve bi önceki yaptığım silikten az daha koyuydu yani buna öle dikkatli bakmana gerek yok azda olsa direk gözüküyo ama gebelik yaptım bugün ve negatif sanki ilk önce bi çizgi belircekti ama hemn gitti incecik çizgi baya baya silikti oda gitti :KK70: artık halisinasyon görüyorum sanırım:)
hakkımıza hayırlısı inşAllah.aaamiinnn
ayy ins kuzum bekle beklemk en guzeli cnm ya sabirrrrrr

merhabalar..bişi sorcam kızlar size...daha önce ov testi ile hamişş olanlar vardır mutlaka yada bilenler..ben 4 aydır ov testi kullanıyorum ama henüz başaramadım hamiş olmayı..ondan öncede 2 ay deneme var toplamda 6 ay..şimdi size soracagım şu..
son 3 adet tarihim
15 kasım
15 aralık
15 ocak
ov testinde daha önceki aylar 12.günde bile görmüşlüğüm vardı çift çizgiyi...(kasımdan önceyi kasdediyorum)ama şimdi daha gec görüyorum.gecen ay 18. gün gördüm..bu çift çizgiden ne kadar süre sonra ilişki denememiz gerekiyor?dün (14.günüm) ikinci çizgi birinciye oranla daha silikti ama görünüyordu.bugün 15. günüm.daha da koyulaşır diye düşünüyorum.akşama yapacam testi..bu ay 8.-12.-15.günler (yani bugün) çalışma oldu...bugün çift çizgi çıkarsa diğer çalışma ne zamana olmalı?biraz karışık yazdım ama inşallah durumu anlatabilmişimdir...şimdiden teşekkürler
sali gunu sabah yap canm gun asiri olsun ins yakalarsiniz yumurtayii

slm kıslar uzunn zamandır gelmedim buraya.... bu ay 3 tane ovulasyon testim kaldı ... adetim yeni bitti akıntıma bakarak yogun oldugu dönemlerde yapcam testimi inş çift çizgiyi görürüm.. biz yinede hergün ilişki yapcaz yorucu iki hafta bizi bekliyor:)

kızlarrr günaydın arkadaşlarrrrr hepinize hayırlı haftalarrr nasılsınızz ???
benim adetin 5.günü elimde bir sürü ovulasyon testi var geçen ay olumsuz sonuç aldım diye bu ay pek yapasım yok sizce yapsammı yoksa işi akışınamı bıraksam ???
birde günaşırı yapalım dimi çalışmayı adetim bitince yoksa yumurtlama zamanında 1 hafta hergünmü :)

Ahhhhh canım arkadaşım, ne olur üzme kendini allah herşeyin hayırlısını versin. Bu defa kısmet değilmiş canım, ne olur kendini hırpalama. Hakkında hayırlısını versin yüce rabbim.
Son durumla ilgili mutlaka bilgilendir bizi, senden haber bekliyorum.

çook geçmiş olsun.Allah yardımcın olsun.çok çabuk atlatırsın inşallah..hastanede olmanın ne demek olduğunu çok iyi bilirim.

slm kıslar uzunn zamandır gelmedim buraya.... bu ay 3 tane ovulasyon testim kaldı ... adetim yeni bitti akıntıma bakarak yogun oldugu dönemlerde yapcam testimi inş çift çizgiyi görürüm.. biz yinede hergün ilişki yapcaz yorucu iki hafta bizi bekliyor:)
hosgeldin cnm bnmm insAllah bu ay bebegim gelir bekletemez seni
kızlarrr günaydın arkadaşlarrrrr hepinize hayırlı haftalarrr nasılsınızz ???
benim adetin 5.günü elimde bir sürü ovulasyon testi var geçen ay olumsuz sonuç aldım diye bu ay pek yapasım yok sizce yapsammı yoksa işi akışınamı bıraksam ???
birde günaşırı yapalım dimi çalışmayı adetim bitince yoksa yumurtlama zamanında 1 hafta hergünmü :)

cnm valla gun asiri devam etme yat pozisyon falan ona gore degerlendir guzelim bnmmmm
bnm bu ay iki gunluk adetten sonra duzenim alt ust oldu neye gore ben ovu ile takip edecem sastim kaldim guzelim yaaaa haftya carsamba neler olacak babalimm

kizlar bugun dr gittim.gebelik testinde cizgi hergun koyulasiyor diye.dr daha yeni gebelik 10 gun sonra gel keseye bakalim dedi senin daha bugun adet gunun erken gozukmez dedi.bazen kese gormeyince alttan muayne ediyorum ama senin ki daha cok yeni dedi.ben kan testi istiyorum dedim oda gerek yok kac tane test yapmissin cikmis dedi.kan degeri suan bize bisi solemez onemli olan kese dedi.benim yeni die mi kese gozukmuyor yoksa allah korusun birsey mi var

kizlar bugun dr gittim.gebelik testinde cizgi hergun koyulasiyor diye.dr daha yeni gebelik 10 gun sonra gel keseye bakalim dedi senin daha bugun adet gunun erken gozukmez dedi.bazen kese gormeyince alttan muayne ediyorum ama senin ki daha cok yeni dedi.ben kan testi istiyorum dedim oda gerek yok kac tane test yapmissin cikmis dedi.kan degeri suan bize bisi solemez onemli olan kese dedi.benim yeni die mi kese gozukmuyor yoksa allah korusun birsey mi var

slm cnm hemn öyle kötü düşüncelere kapılma bence.duyduğuma göre bazılarında geç oluşur kese ,bazılarının kesesinin içi geç oluşur yani o kadar şeyler okudum ki burda o yüzden daha başında aklına kötü şeyler getirme .sevinmelisin ne kadar güzel bi haber bu:) Allahım tatamına erdirsin inşallah.amin:) bak benmde bugün regl günüm ve yine hüsran hala regl olmadım ama sancılarım geliyo ağrı kesici bile aldım bi kaç saate kırmızılar gelir zaten çok üzüldüm ama elden ne gelir bu çarşamba dr randevum var bklm ne diycek... senin adına da çok sevindim kalbini ferah tut herşey yoluna girer :) sen kaç ay denedin bebiş canım benm bugün regl olursam 10 ay olcak:KK43:

Son düzenleme:
merhaba kızlar ben bu topic i gördükten sonra ggidiyor dan ovülasyon testi aldım ve kullanmaya başladım ama biraz geç geldi
şimdi bir şey soracağım size beni bilgilendirirseniz sevinirim;
ovülasyon testini yaptığım ilk gün (cuma) rengi epey koyu çıktı ama diğer çizgi kadar koyu değildi ama koyuydu
ertesi gün test yapamadım malesef :KK17:
pazar günü tekrar test yaptım daha koyulaşmış beklerken baktım rengi iyice açılmış
yanlış olmuştur belki dedim dün de yaptım test bir baktım çizginin rengi varla yok arası...
3 sorum olacak:
- bu ayki günüm geçti herhalde değil mi artık test yapmamın anlamı yok galiba yanlış mı düşünüyorum
- reglim biteli daha 2-3 gün olmuştu cuma günü acaba benim ovül günüm normalden daha mı erken oluyor öyle bir şey olabilir mi ben regl biter bitmez mi başlayayım test yapmaya
- son olarak testi sabah yapamıyoruz sıvı tükettikten en az 2 saat sonra yapmak gerekiyor peki her gün aynı saatte mi yapacağız bazen unutup su içiyorum o zaman da saat kayıyor olur mu öyle?

CEVAPLADIĞINIZ İÇİN SAĞOLUN...

X