- 24 Aralık 2011
- 2.193
- 3
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #19.041
kızlar bana da yardım edin..eczaneye sordum fortuna,medstream,fortel getirtebilirim dedi..fortel 36 tl,diğerleri 10-15 tl,muhtemelen içlerinde 5 tane var..bu testlerde marka önemli mi? fortuna veya medstreamden 2 kutu getirtsem yeter mi? yardım ediiiiiiin
canım merhaba benm regle 4 gün falan kaldı acaba bu ovulasyon testini yarın yapsam çıkarmı yoksa regl gününü mü beklemeliyim.gerçi bel ağrım da var ama artık ümitler tükeniyo yavaş yavaş.sorum şu sen hamileliğinden habersizken regle yakın adet hissi varmıydı yada bel ağrısı.bide hissettim demişsin gerçekten nasıl oluyo he hamile kalnlar hissttim diyo inşallah bende hissederim bu ay:)ama daha çok ben korku hissediyorum .tahmini regln 3. gününe şimdiden randevu aldım dr. için:)
kızlarrr günaydın nasılsınızzzz
adetin 13,14.günleri çift çizgiyi gördüm 12.14.15.günler çalışma olmuştu
26günde bir adet görüyorum dün adetin 25.günüydü akşam ovulasyon testti yaptım ikinci çizgi çıktı hatta adetin 11,12 günü çıkanlarla aynıydı birde gebelik testi yaptım ama onda hiç birşey çıkmadı silik bile çıkmadı
sonradan test yaptığıma pişman oldum üzüldüm geçikmeyi beklicektin dedim kendi kendimeben şimdi ne yapmalıyım en iyisi beklemek sanırım kırmızılar gelecekse gelsin bende önümüzdeki aylara bakayım yada gelmiceksede testte pozitif çıksınnnn....... beklemek çok zorrrrrrr
canim bende 14.gun gordum cift cizgiyi.dun gebelik testi yaptim negatif cikti testi yapana kadar hamile olduguma inaniyordum dunden sonra tum umidim bitti
kızlar bana da yardım edin..eczaneye sordum fortuna,medstream,fortel getirtebilirim dedi..fortel 36 tl,diğerleri 10-15 tl,muhtemelen içlerinde 5 tane var..bu testlerde marka önemli mi? fortuna veya medstreamden 2 kutu getirtsem yeter mi? yardım ediiiiiiin
gunun geldi mi ki yaptın cnm.gebelik testleri gunun geçtikten 1 hafta sonra sonuçta verebilir.geçmeden oncede verebilir o yuzden ümit yitirmek yok
aaaa super ovulasyon pozitif çıktı yanı ay hadı bakalım ınşallah canım benım.
gebelik testleri negatif çıkabılır normal .coğu kişide 1 haftayı geçmeden çıkmayabılıyor telaş etme.sağlıkla olsun dıye dua et .
canm sen ovulasyon testimi alıcan netten alsana gittigidiyordan ben ordan almıştım 30 adet ovulasyon 5 gebelik hediye 30 liramı 38 liramı neydi hemde 1 gün sonra gelmişti
cnm hiç gerek yok o kdr para vermene.gitti gidiyordan labr... diye marka alıyorsun içinde 20 tane ve gebelik testleride oluyor.
Kızlar merhaba,
Ben geldim yine:-( gelişmeler pek iyi değil maalesef. fsh değerim çok yüksek olduğu için bu ay yeniden doktora gitmeye karar verdim. Aslında doğal yolla olmazsa mayıs ayından sonra tekrar tüp bebek çalışmasına başlamayı düşünüyorduk. Planlarım alt-üst oldu. Kısmet tabi her işte bir hayır vardır, eğer o testi pazartesi günü yapmasaydım her ay acaba hamilemiyim diye bekleyecek sonra da hayal kırıklığı yaşayacaktım. Moralim çok bozuk yine de, dünden beri ağlıyorum.
28 Ocak Cumartesi prof.dr. Cihat Ünlü, 04 Şubat 2012 Cumartesi günü için dr. Süleyman Tosun'a randevu aldım. İkisine de gidip hatta 2 doktor daha var onlar içinde randevu alacağım sonra da içime hangi doktor sinerse onda yapmaya karar vereceğim.
Benim için lütfen çok dua edin kızlar. Çok zorlu bir sürece yeniden başlıyorum, çok korkuyorum:-(
canım benım herşeyde hayır var lütfen üzülme hakkında hayırlısı böyleymış dedıgın gıbı her ay hayal kırıklıgı yaşamktansa tedavi ılle bunu basarmak daha mantıklı
herzaman dualarımız senınle canım.allahım bızlere sağlıklı canlar versin.sen hangi şehirde yaşıyorsun
Ahhhhh canım benim, çok teşekkür ederim bende hayırlısı buymuş diye düşünüyorum ama üzülmeden de yapamıyorum işte. Daha aralık ayında ilk tüp denemem olumsuz sonuçlanmıştı. Henüz kendime yeniden bu strese sokmak için hazır hissetmiyorum aslında.
Ne bileyim işte kafam çok karışık.
İstanbul da yaşıyorum ben. Doktor çok, merkez çok o yüzden insanın kafası da çok karışık oluyor:-(. Hayırlı bir doktora denk gelsem başka birşey istemem. İlk doktorumdan hiç memnun kalmadım, o yüzden 2. denemeyi başka bir yerde yaptırmak istiyorum ama en önemli sorun kimde yaptıracağım.
Sen neler yaptın? kanaman başladı mı? Hep aklımdasın canım inşallah yeniden ve en kısa zamanda tekrar gebe kalırsın. Yumurtalarınız kıymetini bilin ve lütfen umudunuzu kaybetmeyin.
Bu arada bu topikte olan tüm arkadaşlara adetlerinin 2. yada 3. günü mutlaka FHS testini bir labaratuarda yaptırmalarını öneririm, bu test sizin yumurta rezervinizi gösteriyor.
canım benım tabikide üzülürsün ama gene şükürler olsun tedavi var eskiden bunlarda yokmuş.
ccanım bahçelievler medicanada bir dr. varmış arkdaşım bahsetmişti ablası orda tedavi yaptırcaktı istersen araştıryım.birde beylikdüzünde medicanada çok tatlı bir dr. var aysun laçin eşiyle tup bebek merkezinin sorumlusu selman laçin doç galiba.googla yaz ikiside çıkıyor.aysun hnm benım eski dr.umdu
Kızlar merhaba,
Ben geldim yine:-( gelişmeler pek iyi değil maalesef. fsh değerim çok yüksek olduğu için bu ay yeniden doktora gitmeye karar verdim. Aslında doğal yolla olmazsa mayıs ayından sonra tekrar tüp bebek çalışmasına başlamayı düşünüyorduk. Planlarım alt-üst oldu. Kısmet tabi her işte bir hayır vardır, eğer o testi pazartesi günü yapmasaydım her ay acaba hamilemiyim diye bekleyecek sonra da hayal kırıklığı yaşayacaktım. Moralim çok bozuk yine de, dünden beri ağlıyorum.
28 Ocak Cumartesi prof.dr. Cihat Ünlü, 04 Şubat 2012 Cumartesi günü için dr. Süleyman Tosun'a randevu aldım. İkisine de gidip hatta 2 doktor daha var onlar içinde randevu alacağım sonra da içime hangi doktor sinerse onda yapmaya karar vereceğim.
Benim için lütfen çok dua edin kızlar. Çok zorlu bir sürece yeniden başlıyorum, çok korkuyorum:-(
Allah sanada bizlerede hayrlı sağlıklı evlat nasip etsin tez vakitte
umarım iyisinizdir buradaki herkesin ilk bebeklerimi olacak ovulasyon testleri işe yararsa?
Kızlar merhaba,
yarın yapsam çıkar canım zaten bak orada 30 günde adet görüyorsanız adin diyelimki 20. gününde başlayın diyor o yüzden adet dönemini bekleme diye bişey yok hamilelik testi değil bu ovulasyon testi ben yaklaşık 35 günde adet görüyorum ovulasyon testlerine 1 hafta önce başladım nerdeyse 2. çizgi yok gibiydi günden güne arttı dün ise tam koyu oldu yani tam anlamıyla 2 çizgiyi gördüm aynı koyulukta dahada adetime 14-15 gün var ve hamilelik testide yaptım oda negatif tek çizgi çıktı o açıdan vaktin geldiyse nettende bakabbilirsin hermen yap inşallah Allah hemen bir bebek nasip eder sizede hoşçakal canım...