Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

cnm hiç gerek yok o kdr para vermene.gitti gidiyordan labr... diye marka alıyorsun içinde 20 tane ve gebelik testleride oluyor.

eğer elinde ovulasyon testi varsa yap tabiki canım benim.korkma .olmassada eninde sonunda olacak.önemli olan sağlıkla olması canım.

aaaa super ovulasyon pozitif çıktı yanı ay hadı bakalım ınşallah canım benım.
gebelik testleri negatif çıkabılır normal .coğu kişide 1 haftayı geçmeden çıkmayabılıyor telaş etme.sağlıkla olsun dıye dua et .

canim bende 14.gun gordum cift cizgiyi.dun gebelik testi yaptim negatif cikti testi yapana kadar hamile olduguma inaniyordum dunden sonra tum umidim bitti

gunun geldi mi ki yaptın cnm.gebelik testleri gunun geçtikten 1 hafta sonra sonuçta verebilir.geçmeden oncede verebilir o yuzden ümit yitirmek yok

canm sen ovulasyon testimi alıcan netten alsana gittigidiyordan ben ordan almıştım 30 adet ovulasyon 5 gebelik hediye 30 liramı 38 liramı neydi hemde 1 gün sonra gelmişti

gunun geldi mi ki yaptın cnm.gebelik testleri gunun geçtikten 1 hafta sonra sonuçta verebilir.geçmeden oncede verebilir o yuzden ümit yitirmek yok

canim 5 6 gun varken yaptim .one s... Die bisi ovulasyon testlerinin icinde cikti erken test yaziodu ama kendi paketinde 7.5 tl lik yazio adetten birgun sonra yapin diodu

canım cidden öyle olabiliyormu ??? inşallah canımm inşallahh vardırrr ama ne bilim bana adet olucam gibi geliyor ay sonuna kadar bekleyemeye karar verdim 31 aralıkda olmuştum kızken 2 - 3 gün öne gelirdi evlendiğimden beri 4 - 5 gün öne gelmeye başladı bende beklicem artık yapıcak bişi yok ama yoksa hemen doktora koşucammmmm.... erkenden bakılayım

canm sen ovulasyon testimi alıcan netten alsana gittigidiyordan ben ordan almıştım 30 adet ovulasyon 5 gebelik hediye 30 liramı 38 liramı neydi hemde 1 gün sonra gelmişti

cnm hiç gerek yok o kdr para vermene.gitti gidiyordan labr... diye marka alıyorsun içinde 20 tane ve gebelik testleride oluyor.

gg dan baktım buldum laboquick marka 20 ovu,3 gebelik testi 24 tl ama hiç netten alışveriş yapmadım,eşim güvenmiyo kart numarasını falan giriyoruz ya bişey olur diyo,ondan eczaneye sordum,onu getirtmeye çalışcam,sağolun:)

Kızlar merhaba,

Ben geldim yine:-( gelişmeler pek iyi değil maalesef. fsh değerim çok yüksek olduğu için bu ay yeniden doktora gitmeye karar verdim. Aslında doğal yolla olmazsa mayıs ayından sonra tekrar tüp bebek çalışmasına başlamayı düşünüyorduk. Planlarım alt-üst oldu. Kısmet tabi her işte bir hayır vardır, eğer o testi pazartesi günü yapmasaydım her ay acaba hamilemiyim diye bekleyecek sonra da hayal kırıklığı yaşayacaktım. Moralim çok bozuk yine de, dünden beri ağlıyorum.
28 Ocak Cumartesi prof.dr. Cihat Ünlü, 04 Şubat 2012 Cumartesi günü için dr. Süleyman Tosun'a randevu aldım. İkisine de gidip hatta 2 doktor daha var onlar içinde randevu alacağım sonra da içime hangi doktor sinerse onda yapmaya karar vereceğim.
Benim için lütfen çok dua edin kızlar. Çok zorlu bir sürece yeniden başlıyorum, çok korkuyorum:-(

canım benım herşeyde hayır var lütfen üzülme hakkında hayırlısı böyleymış dedıgın gıbı her ay hayal kırıklıgı yaşamktansa tedavi ılle bunu basarmak daha mantıklı
herzaman dualarımız senınle canım.allahım bızlere sağlıklı canlar versin.sen hangi şehirde yaşıyorsun

Ahhhhh canım benim, çok teşekkür ederim bende hayırlısı buymuş diye düşünüyorum ama üzülmeden de yapamıyorum işte. Daha aralık ayında ilk tüp denemem olumsuz sonuçlanmıştı. Henüz kendime yeniden bu strese sokmak için hazır hissetmiyorum aslında.
Ne bileyim işte kafam çok karışık.
İstanbul da yaşıyorum ben. Doktor çok, merkez çok o yüzden insanın kafası da çok karışık oluyor:-(. Hayırlı bir doktora denk gelsem başka birşey istemem. İlk doktorumdan hiç memnun kalmadım, o yüzden 2. denemeyi başka bir yerde yaptırmak istiyorum ama en önemli sorun kimde yaptıracağım.

Sen neler yaptın? kanaman başladı mı? Hep aklımdasın canım inşallah yeniden ve en kısa zamanda tekrar gebe kalırsın. Yumurtalarınız kıymetini bilin ve lütfen umudunuzu kaybetmeyin.

Bu arada bu topikte olan tüm arkadaşlara adetlerinin 2. yada 3. günü mutlaka FHS testini bir labaratuarda yaptırmalarını öneririm, bu test sizin yumurta rezervinizi gösteriyor.

canım benım tabikide üzülürsün ama gene şükürler olsun tedavi var eskiden bunlarda yokmuş.
ccanım bahçelievler medicanada bir dr. varmış arkdaşım bahsetmişti ablası orda tedavi yaptırcaktı istersen araştıryım.birde beylikdüzünde medicanada çok tatlı bir dr. var aysun laçin eşiyle tup bebek merkezinin sorumlusu selman laçin doç galiba.googla yaz ikiside çıkıyor.aysun hnm benım eski dr.umdu

Ben Selman Bey daha önce duymuştum ama nasıl biridir hiç bilmiyorum. aysun hanım'ı bilmiyorum
Sen memnun muydun aysun hanımdan?
Neden bıraktın?

Valla ben bahçelievler medicana ya hiç güvenmiyorum. Daha önce bir tanıdığımın kötü bir tecrübesi var o hastanede, sonrada kendisini kaybettik zaten. Orası bana güven veren bir hastane değil açıkçası, üzerimde negatif bir etkisi var.

Allah sanada bizlerede hayrlı sağlıklı evlat nasip etsin tez vakitte

cnm hakkinda hayilri olan olsun zor bir surec fakat elden ne gelir en azindan yapabilecek birseylerin var Allah yolunu acik etsin kolaylik versin cnmmm selamete cikarsin insAllahhh

cerol nerde oturuyorsun diger kizlar siz nerelerdensiniz.ben b.cekmecedeyim ve iyi bi hasta ve dr ariyorum tum sorularimi cevaplayacak

teşekkürler canım :) ben regilin 18.ve 19.günü ovulasyonda çift çizgiyi gördüm yumurtlama geçti bende şimdi regilin 28. günündeyim siklusum 31 ,32 sürüyor .gebeliği kastedmiştim yapsam ovulasyonda çıkarmı diye:)

ben bugün dayanamadım reglin 28. günü ovu testi yaptım ;sıkışık kaldım 4 saat ama 3 yudum ara ara su içmiştim.neysetesti yinede yaptım başta bişey belirmedi sonrada çooooookkkkkkkkk silik bişey çıktı ama baya silik ilk bakışta gözükmüyo gibi sonra dikkatini çekiyo. bu yok demk sanırım .kısmet artık hakkımıza hayırlısı RABBİM ne zaman isterse o zaman olur.regile 3-4 gün kala hamilelik için ovu testi yapıp öğrenen varmı daha doğrusu ;çizgileri çok mu koyuydu. lütfen yardım tecrübeli kişiler:)

bir sorumda şu;normal yumurtlama dönemi değilken çizgisi silik çıkan varmı (yani yumurtlamaya yakın veya yumurtlamadan sonra) yani bu çok silik çizgi herkeste çıkabilirmi (hamile olmayanlarda )

ümitlenmiyim dimi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…