- 24 Aralık 2011
- 2.193
- 3
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #19.021
18 gün 17 gün 16 gün 15 gün ( en baştaki 18 )
arkadaşlar 29 - 30 günde bir adet oluyorum 16 gün çift çizgiyi gördüm ama hala devam ediyo neden kaynaklanıyor bu yumurta hala çatlamadımı? en doğru zaman hangi gün olacak ?
3 gun pozitifi görmedim.bilen var mı bende merak ettim
bende merak ettim lh hormonu yükseldiğinde 24 36 saat içinde yumrtlama olur deniyor yumurta orda dururkendemi çft çizgi çıkıyor anlamadım lh hormonu yumurtlama olur olmaz düşmesi gerekmiyormu kafam karıştı :)
oyle tatlim yaa hayirlisi bakalim dr ne diycek merakla bekliyorumcanım ya senın kını de sımdı okudum.uzuldum canım ama belkı ımtıhanımızdır ve rabbım bızı ıns bebeksız bırakmaz
bende merak ettim lh hormonu yükseldiğinde 24 36 saat içinde yumrtlama olur deniyor yumurta orda dururkendemi çft çizgi çıkıyor anlamadım lh hormonu yumurtlama olur olmaz düşmesi gerekmiyormu kafam karıştı :)
oyle tatlim yaa hayirlisi bakalim dr ne diycek merakla bekliyorum
tatalim pozitifi gorunce ilk 24 ila 36 hatta 48 saat icinde catlayanlar var ve su demek oluyor 4 gun boyuncada gorebilirsin ben pozitifi gorunce birakiyorum tamamdir diye devam etmiyorum devam etsem herhalde bndede cikar diye dusunuyorum dr. gidince sorarim iki hafta sonra
cerolum sorma yaa bakalim bir sefer gidicem dra yumurtayi kacirirmiyim yoksa o gun gorur iliskimi onerir bilemiyorum
kıslar merhaba nassnızzz
şu kırmızılr gelecekse biran önce gelsinn adetin 25.günü normalde 26 günde bir adet olurum hala gelen yok ama gögüs acısı yüzde sivilce ara ara kasık ağrısı ve yarım saattirde baş ağrısı başladı sanrım adet olucam bebiş yoktest yapsam daha geçikmede olmadı ama bakıyorum sivilce gögüs acıması kasık ağrıları hem adet hem hamilelik belirtisi bende artık biran önce belli olsun istiyorum adet oldum olucam ha şimdi ha şimdi demekten yoruldummm :) birde bu ay tam anlamıyla ilk çalışmamız ve ilk defa ovulasyon testi kullandım sonuç olumsuz olursa o testlerede inanmam artık bde 30 tane almıştımmmm :))) birde sanırım çokkkk üzülürümmmmmm ((((((
kıslar merhaba nassnızzz
şu kırmızılr gelecekse biran önce gelsinn adetin 25.günü normalde 26 günde bir adet olurum hala gelen yok ama gögüs acısı yüzde sivilce ara ara kasık ağrısı ve yarım saattirde baş ağrısı başladı sanrım adet olucam bebiş yoktest yapsam daha geçikmede olmadı ama bakıyorum sivilce gögüs acıması kasık ağrıları hem adet hem hamilelik belirtisi bende artık biran önce belli olsun istiyorum adet oldum olucam ha şimdi ha şimdi demekten yoruldummm :) birde bu ay tam anlamıyla ilk çalışmamız ve ilk defa ovulasyon testi kullandım sonuç olumsuz olursa o testlerede inanmam artık bde 30 tane almıştımmmm :))) birde sanırım çokkkk üzülürümmmmmm ((((((
ya icimde bi yasama sevinci gitti kacgundur umutla bekliyordum umudum herseyum kirildi
kizlar umudunuzu yitirmeyin 5, ayima giricem ben de gcecen ay bn pozitif gormedim o nedenle acaba sorusu hep oldu aklimda
sevgen canm ovu testin varsa test yap canim eger cift cikarsa gebelik vardir
tatlim sebeb olacaktir belki benimk bir bilgim yok bu konuda iyi arastir ben yapin derim sana beklemek cok cok zor cnmKızlar tekrar merhaba,
İki gün önce yazmıştım hatırlarsınız, bir süre buraya girmeme kararı aldım diye ama işler umduğum gibi gitmiyor, bizim topiğimizle pek bir alakası yok fakat sizlerle durumu paylaşmak ve fikir almak istiyorum.
Pazar günü adet oldum, merak ettiğim için şu fsh değerime bir baktırayım dedim Dün kan verdim adetimin 2. günü yani, bugün sonuç 25,5 çıkmış. Şok oldum, inanılmaz yüksek bir değer. Aralık ayında tüp bebek yapmıştık ve maalesef olumsuz sonuçlanmıştı, fsh sonucunu doktoruma gönderdi, hemen tekrar tüp bebek yapmalısın diyor. Oysa 3-4 ay beklemek istiyorduk eşimle.
Hayıt Ekstraktı'nın fsh değerini düşürdüğünü okumuştum bir topikte, bilgisi olanlar var mı aranızda. Ayrıca fsh değeri bu kadar yüksekken tüp bebek yapmak ne kadar doğru olur acaba?
gurbetcim 30 tane aldım ovulasyon testi 5 tanede gebelik hediye ama ne bilim yapmadım hep adet olucam dedm bu akşam yapayımmı 26 gün sayarsan yarın adet olmam gerek kızken 2 sefer geçikme olmuştu tek sadece 2 kez onun haricinde hiç geçikmem falan olmadı hep 4,5 gün öne gelir aksine işte yarın tam 26.gün acaba daha bekliyeymmi geçikme olcakmıki diorum bi tarftan yapayım yoksa bebiş hemen doktor randevusu alayım diorum bide çalışıyorum ya öle ikilemde kaldım akşam yapsam varsa çıkabilirmi yoksa zaten çıkmazdimi
Kızlar tekrar merhaba,
İki gün önce yazmıştım hatırlarsınız, bir süre buraya girmeme kararı aldım diye ama işler umduğum gibi gitmiyor, bizim topiğimizle pek bir alakası yok fakat sizlerle durumu paylaşmak ve fikir almak istiyorum.
Pazar günü adet oldum, merak ettiğim için şu fsh değerime bir baktırayım dedim Dün kan verdim adetimin 2. günü yani, bugün sonuç 25,5 çıkmış. Şok oldum, inanılmaz yüksek bir değer. Aralık ayında tüp bebek yapmıştık ve maalesef olumsuz sonuçlanmıştı, fsh sonucunu doktoruma gönderdi, hemen tekrar tüp bebek yapmalısın diyor. Oysa 3-4 ay beklemek istiyorduk eşimle.
Hayıt Ekstraktı'nın fsh değerini düşürdüğünü okumuştum bir topikte, bilgisi olanlar var mı aranızda. Ayrıca fsh değeri bu kadar yüksekken tüp bebek yapmak ne kadar doğru olur acaba?
Bugun sabah itibariyle siddetli bir basagrisi ile adet sokulmeye basladi hayirlisi olsun randevuyuda one alicam yumurtlama gunune insAllah yer vardir
evet bu bekleyiş bitmek bilmiyor haklısın yaşadıgın heyecanı bilmiyorum bende ilk ovulasyon testinı kullandığım ay hamile kaldım ve çok hissettim senın gıbı erken test yaptım negatif çıktı ama o kadar çok hıssediyordum kı hamile oldugumu o yuzden hıç kötü olmadım pozitif çıkıcağına emindim ama sağlıklı bir döllenme olmadı o yuzden sonlanacak gebeliğim ama hala regli olamadım((
o yuzden hep sağlıkla hayırlısıyla de ve düşünme zamanı gelene kadar sabret
umarım iyisinizdir buradaki herkesin ilk bebeklerimi olacak ovulasyon testleri işe yararsa?
canım merhaba benm regle 4 gün falan kaldı acaba bu ovulasyon testini yarın yapsam çıkarmı yoksa regl gününü mü beklemeliyim.gerçi bel ağrım da var ama artık ümitler tükeniyo yavaş yavaş.sorum şu sen hamileliğinden habersizken regle yakın adet hissi varmıydı yada bel ağrısı.bide hissettim demişsin gerçekten nasıl oluyo he hamile kalnlar hissttim diyo inşallah bende hissederim bu ay:)ama daha çok ben korku hissediyorum .tahmini regln 3. gününe şimdiden randevu aldım dr. için:)