Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ben bugün dayanamadım reglin 28. günü ovu testi yaptım ;sıkışık kaldım 4 saat ama 3 yudum ara ara su içmiştim.neysetesti yinede yaptım başta bişey belirmedi sonrada çooooookkkkkkkkk silik bişey çıktı ama baya silik ilk bakışta gözükmüyo gibi sonra dikkatini çekiyo. bu yok demk sanırım .kısmet artık hakkımıza hayırlısı RABBİM ne zaman isterse o zaman olur.regile 3-4 gün kala hamilelik için ovu testi yapıp öğrenen varmı daha doğrusu ;çizgileri çok mu koyuydu. lütfen yardım tecrübeli kişiler:)

bir sorumda şu;normal yumurtlama dönemi değilken çizgisi silik çıkan varmı (yani yumurtlamaya yakın veya yumurtlamadan sonra) yani bu çok silik çizgi herkeste çıkabilirmi (hamile olmayanlarda )

ümitlenmiyim dimi :KK43:

valla hamis olanda cikiyor ins oyledir cnm tam adet gununde yapti cerol cikti cift cizgi bide sanirim ikiside netti

valla hamis olanda cikiyor ins oyledir cnm tam adet gununde yapti cerol cikti cift cizgi bide sanirim ikiside netti

yok canım benim 3-4 gün var daha regile.ama silik çıktı baya hemde.birde sen yaptın mı hiç normal zaman da regle yakın çok silik çıkarmı. inşallah öyledir umarım ama göğüsler şişti acılı hemde bide,böle sanki hemn regl olcakmışım gibi his gelip gidiyo sanki sancı başlıycakta başlamıyo :)vucüt ne tepki verceğini şaşırdı artık:)RABBİM hayırlısı ve sağlıklısını versin inşALLAH
aaaaaaaaammmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)

Son düzenleme:
yok canım benim 3-4 gün var daha regile.ama silik çıktı baya hemde.birde sen yaptın mı hiç normal zaman da regle yakın çok silik çıkarmı. inşallah öyledir umarım ama göğüsler şişti acılı hemde bide,böle sanki hemn regl olcakmışım gibi his gelip gidiyo sanki sancı başlıycakta başlamıyo :)vucüt ne tepki verceğini şaşırdı artık:)RABBİM hayırlısı ve sağlıklısını versin inşALLAH

cnm valla ben yaptim 3 gunluk lekelenmden sonra hic birsey cikmadi ama bugun elime et parcasi geldi bembeyaz suda yikadim kaybolmadi sanrim yine kimyasal gebelik yasadim cunku adete dair hic belirti olmadi ne zaman ki 3 gunluk lekelenme bitti bir gun ara verdi ertesi gunu basladi oda bas agrisi ile illaki bacaklarimda agrirdi agrimadi bu ikinci olacak hakkimizda hayirlisi olsun diyorum bu sefer bakalim dr ne diycek ins hersey guzel olurrr

cnm valla ben yaptim 3 gunluk lekelenmden sonra hic birsey cikmadi ama bugun elime et parcasi geldi bembeyaz suda yikadim kaybolmadi sanrim yine kimyasal gebelik yasadim cunku adete dair hic belirti olmadi ne zaman ki 3 gunluk lekelenme bitti bir gun ara verdi ertesi gunu basladi oda bas agrisi ile illaki bacaklarimda agrirdi agrimadi bu ikinci olacak hakkimizda hayirlisi olsun diyorum bu sefer bakalim dr ne diycek ins hersey guzel olurrr

canım onu muhakkak dr a göstersen keşke ne bileyim ne olduğunu söyler en azından .benm yeğenmnde başına öle bişey gelmiş duydum bembeyaz et parçası gelmiş eline oda anlamadı .ALLAHm hakkımıza hayırlısını versin inşallah.
peki bu benm silik çizgi başka bişeye işaret olabilirmi .mesela yumurta çatlamazsa testte çizgi çıkarmı hala, yani hormon (progestoron) düşmezmi çatlama olmazsa?bi bilgin varmı cnm bu konuda senide sıkmıyorum umarım sorularla canım:)

canım onu muhakkak dr a göstersen keşke ne bileyim ne olduğunu söyler en azından .benm yeğenmnde başına öle bişey gelmiş duydum bembeyaz et parçası gelmiş eline oda anlamadı .ALLAHm hakkımıza hayırlısını versin inşallah.
peki bu benm silik çizgi başka bişeye işaret olabilirmi .mesela yumurta çatlamazsa testte çizgi çıkarmı hala, yani hormon (progestoron) düşmezmi çatlama olmazsa?bi bilgin varmı cnm bu konuda senide sıkmıyorum umarım sorularla canım:)

Allah korusun yumurta catlamassa kiste cevirir
O kadar karmasik bir konu ki bu
idrar testi algilamaz ovu algilar gebeligi
(progestoron) düsermi düşmezmi bilemem valla isis bitirip Allaha tevekkul etmek aslinda isimiz
biz cok heyecan yapiyoruz malesef her ay dort gozlöe gebelik beklyioruz halbuki cogu insan umursamyin hamile kalirsiniz diyor ne kadar basarabilirsek iste:KK36:

(progestoron) düsermi düşmezmi bilemem valla isis bitirip Allaha tevekkul etmek aslinda isimiz
biz cok heyecan yapiyoruz malesef her ay dort gozlöe gebelik beklyioruz halbuki cogu insan umursamyin hamile kalirsiniz diyor ne kadar basarabilirsek iste:KK36:

doğru söylüyorsun canım.zaten bende kist vardı en son 3 ay önce bakınmıştım 6 cm idi şimdi ne durumda bilmyorum haftaya çarşamba dr a gidince anlarız .
di şimdi eşime gösterdim testi eve geldi gitti diyo ki:bu çizgiden hiçbişi çıkmaz canım:KK70: neden diyorum çok silik dedi .belkide haklı RABBİM hayırlısını versin hakkımıza en başta sağlıklısını inşALLAH...keşke umursamamayı başarabilsek .bazen diyorum keşke arsız olsaydım azcık:)

Canımm aynı durum bendede varr gögüslerde acıma ara ara hafif kasık ağrısı baş ağrısı kısa süreli bende 26.günde bir adet görüyorum bende 25.gün ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi çıktı adetin 11. - 12.günü çıkanlarla aynıydı sonrra gebelik yaptım onda tek çizgi çıktı bugün 27.gün adetin bekliyorum bakalım içimden bir ses olmadı diyor ama hayırlısı beklemek en zoruymuşşş bunu anladımmm :))) hepimizin hakkında hayırlısııı

gurbetcim canım dün baktım gündüz yoktun nette merk ettim valla nasılsınn :)) canım bence onu doktora gösterr anlat kendinede dikkat et canm

ben bugün dayanamadım reglin 28. günü ovu testi yaptım ;sıkışık kaldım 4 saat ama 3 yudum ara ara su içmiştim.neysetesti yinede yaptım başta bişey belirmedi sonrada çooooookkkkkkkkk silik bişey çıktı ama baya silik ilk bakışta gözükmüyo gibi sonra dikkatini çekiyo. bu yok demk sanırım .kısmet artık hakkımıza hayırlısı RABBİM ne zaman isterse o zaman olur.regile 3-4 gün kala hamilelik için ovu testi yapıp öğrenen varmı daha doğrusu ;çizgileri çok mu koyuydu. lütfen yardım tecrübeli kişiler:)

bir sorumda şu;normal yumurtlama dönemi değilken çizgisi silik çıkan varmı (yani yumurtlamaya yakın veya yumurtlamadan sonra) yani bu çok silik çizgi herkeste çıkabilirmi (hamile olmayanlarda )

Adet günü yapılan ovulasyon testi,şayet yumurtlamadaki gibi çift kopkoyu çizgiyse,büyük ihtimalle gebelik var demek..

Laboquick marka testte,yumurtlama gününün dışındaki günlerde de silik ikinci çizgi çıkıyor devamlı..
İstisnaen çıkmayanlar da varmış ama geneli silik çizginin hep olduğunu söylüyor.. diğer markalarda durum değişir..

gurbetcim canım dün baktım gündüz yoktun nette merk ettim valla nasılsınn :)) canım bence onu doktora gösterr anlat kendinede dikkat et canm

Bu sabah ayni sekilde ayni buyuklukte geldi parca geldi bembeyazdi dr a gidince sorucam kist falan o sekilde dusermi bu ay kasik agrisi hic dinmedi bende Affff ya regl kanamasida cok degil wc ye oturunca geliyor oda peceteye karnimda agri yok iki hafta var drada ha deyince gidilmiyorki:KK43:

Ben Selman Bey daha önce duymuştum ama nasıl biridir hiç bilmiyorum. aysun hanım'ı bilmiyorum
Sen memnun muydun aysun hanımdan?
Neden bıraktın?

Valla ben bahçelievler medicana ya hiç güvenmiyorum. Daha önce bir tanıdığımın kötü bir tecrübesi var o hastanede, sonrada kendisini kaybettik zaten. Orası bana güven veren bir hastane değil açıkçası, üzerimde negatif bir etkisi var.

normal muayene rutın kontrollere giderdim aysun hnma ama hamile kalmak istediğimi söyledim ben artık sadece tüp bebekle ilgilenicem dedi.o yuzden bıraktım cnm yoksa çok tatlı çok motive eden bir bayan.ama selman bey yada aysun hnmın tup bebek ile ilgili tecrübelerini yada iyiler mi bu konuda bilemiyorum ama aysun hnmın hep doluydu randevuları 2 hafta zor alıyordum.istersen netten biraz araştır canım.tavsiye ederim diyemem araştrmak için aklında olsun.

cerol nerde oturuyorsun diger kizlar siz nerelerdensiniz.ben b.cekmecedeyim ve iyi bi hasta ve dr ariyorum tum sorularimi cevaplayacak

ayy bende beylikdüzündeyim hahaha.
ben medilifede senem ve selda hnmı duydum nettende araştırdım iyi diyorlar.ama benım dr.bahcelievler hizmet hastansinde.
selda hnmıda denemk istiyorum ama

benim 2 cizgide aynı koyuluktaydı tıpkı ovulasyonda yumurtlama zamanı çıkan gibiydi

kesinlikle buna katılıyorum çok heyecan yapıyoruz çok buyutuyoruz.umursamamak lazım

ay canım ihmal etme bence bir dr.git derim

ayy bende beylikdüzündeyim hahaha.
ben medilifede senem ve selda hnmı duydum nettende araştırdım iyi diyorlar.ama benım dr.bahcelievler hizmet hastansinde.
selda hnmıda denemk istiyorum ama

beylikduzu medicana nin pahali oldugunu duymustum.avcilar daha uygunmus.ama oranin trafiginden gina geldi hamile olsam direksiyonda dogururum oraya gidene kadar

selamlar.bi sorum olucak size ben şimdi 2 gündür teste başladım.10 ve 11.gün yaptım en son dün akşam 6 da.çok silik çıktı.daha sonra gece tuvaletim yaptıktan sonra farkettimki yumurta akı gibi akıntım var hemde çook yoğun.şimdi yumurtluyomuyum testte ni ye çıkmadıki.birazdan testi tekrarlicam.bu arada değerlendirdim yine nolur nolmaz diye.

normal muayene rutın kontrollere giderdim aysun hnma ama hamile kalmak istediğimi söyledim ben artık sadece tüp bebekle ilgilenicem dedi.o yuzden bıraktım cnm yoksa çok tatlı çok motive eden bir bayan.ama selman bey yada aysun hnmın tup bebek ile ilgili tecrübelerini yada iyiler mi bu konuda bilemiyorum ama aysun hnmın hep doluydu randevuları 2 hafta zor alıyordum.istersen netten biraz araştır canım.tavsiye ederim diyemem araştrmak için aklında olsun.

Anladım canım çok sağol,
Bir araştırayım bakalım ama daha önce iyi sonuçlar almış tecrübeli bir merkezde yaptırmak istiyorum bu defa. Gerçi geçen seferki doktorum da bu alanın en iyilerinden birisi ama bizim doktorla elektriğimiz tutmadı maalesef.
Beni çok üzüp tedavi sürecinde çok ağlattı, o yüzden bu defa fazlasıyla seçici olmaya karar verdim. Güveneceğim, iyi bir izlenim aldığım birinde deneyeceğim.
Bu tedavide doktora güven çok önemliymiş.

cnm hakkinda hayilri olan olsun zor bir surec fakat elden ne gelir en azindan yapabilecek birseylerin var Allah yolunu acik etsin kolaylik versin cnmmm selamete cikarsin insAllahhh

Aminnnnnnnnnn, hepimizi inşallah.

Canım benim, iyi dileklerin için çok çok teşekkür ediyorum. İyiki varsınız, sizlerle kendimi daha iyi hissediyorum.
İnşallah herşey iyi olacak, ben umudumu henüz yitirmedim. Kısmet tabi herşey, yaşayıp göreceğiz... Sizlere de bol şans diliyorum, allah hepinizin kucağını bebişle doldursun. Hepiniz için dua ediyorum canlarım, allah hayırlısını versin...

X