- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #19.061
ben bugün dayanamadım reglin 28. günü ovu testi yaptım ;sıkışık kaldım 4 saat ama 3 yudum ara ara su içmiştim.neysetesti yinede yaptım başta bişey belirmedi sonrada çooooookkkkkkkkk silik bişey çıktı ama baya silik ilk bakışta gözükmüyo gibi sonra dikkatini çekiyo. bu yok demk sanırım .kısmet artık hakkımıza hayırlısı RABBİM ne zaman isterse o zaman olur.regile 3-4 gün kala hamilelik için ovu testi yapıp öğrenen varmı daha doğrusu ;çizgileri çok mu koyuydu. lütfen yardım tecrübeli kişiler:)
bir sorumda şu;normal yumurtlama dönemi değilken çizgisi silik çıkan varmı (yani yumurtlamaya yakın veya yumurtlamadan sonra) yani bu çok silik çizgi herkeste çıkabilirmi (hamile olmayanlarda )
ümitlenmiyim dimi
valla hamis olanda cikiyor ins oyledir cnm tam adet gununde yapti cerol cikti cift cizgi bide sanirim ikiside netti
yok canım benim 3-4 gün var daha regile.ama silik çıktı baya hemde.birde sen yaptın mı hiç normal zaman da regle yakın çok silik çıkarmı. inşallah öyledir umarım ama göğüsler şişti acılı hemde bide,böle sanki hemn regl olcakmışım gibi his gelip gidiyo sanki sancı başlıycakta başlamıyo :)vucüt ne tepki verceğini şaşırdı artık:)RABBİM hayırlısı ve sağlıklısını versin inşALLAH
aaaaaaaaammmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)
cnm valla ben yaptim 3 gunluk lekelenmden sonra hic birsey cikmadi ama bugun elime et parcasi geldi bembeyaz suda yikadim kaybolmadi sanrim yine kimyasal gebelik yasadim cunku adete dair hic belirti olmadi ne zaman ki 3 gunluk lekelenme bitti bir gun ara verdi ertesi gunu basladi oda bas agrisi ile illaki bacaklarimda agrirdi agrimadi bu ikinci olacak hakkimizda hayirlisi olsun diyorum bu sefer bakalim dr ne diycek ins hersey guzel olurrr
canım onu muhakkak dr a göstersen keşke ne bileyim ne olduğunu söyler en azından .benm yeğenmnde başına öle bişey gelmiş duydum bembeyaz et parçası gelmiş eline oda anlamadı .ALLAHm hakkımıza hayırlısını versin inşallah.
peki bu benm silik çizgi başka bişeye işaret olabilirmi .mesela yumurta çatlamazsa testte çizgi çıkarmı hala, yani hormon (progestoron) düşmezmi çatlama olmazsa?bi bilgin varmı cnm bu konuda senide sıkmıyorum umarım sorularla canım:)
Allah korusun yumurta catlamassa kiste cevirir
O kadar karmasik bir konu ki bu
idrar testi algilamaz ovu algilar gebeligi
(progestoron) düsermi düşmezmi bilemem valla isis bitirip Allaha tevekkul etmek aslinda isimiz
biz cok heyecan yapiyoruz malesef her ay dort gozlöe gebelik beklyioruz halbuki cogu insan umursamyin hamile kalirsiniz diyor ne kadar basarabilirsek iste
yok canım benim 3-4 gün var daha regile.ama silik çıktı baya hemde.birde sen yaptın mı hiç normal zaman da regle yakın çok silik çıkarmı. inşallah öyledir umarım ama göğüsler şişti acılı hemde bide,böle sanki hemn regl olcakmışım gibi his gelip gidiyo sanki sancı başlıycakta başlamıyo :)vucüt ne tepki verceğini şaşırdı artık:)RABBİM hayırlısı ve sağlıklısını versin inşALLAH
aaaaaaaaammmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)
cnm valla ben yaptim 3 gunluk lekelenmden sonra hic birsey cikmadi ama bugun elime et parcasi geldi bembeyaz suda yikadim kaybolmadi sanrim yine kimyasal gebelik yasadim cunku adete dair hic belirti olmadi ne zaman ki 3 gunluk lekelenme bitti bir gun ara verdi ertesi gunu basladi oda bas agrisi ile illaki bacaklarimda agrirdi agrimadi bu ikinci olacak hakkimizda hayirlisi olsun diyorum bu sefer bakalim dr ne diycek ins hersey guzel olurrr
ben bugün dayanamadım reglin 28. günü ovu testi yaptım ;sıkışık kaldım 4 saat ama 3 yudum ara ara su içmiştim.neysetesti yinede yaptım başta bişey belirmedi sonrada çooooookkkkkkkkk silik bişey çıktı ama baya silik ilk bakışta gözükmüyo gibi sonra dikkatini çekiyo. bu yok demk sanırım .kısmet artık hakkımıza hayırlısı RABBİM ne zaman isterse o zaman olur.regile 3-4 gün kala hamilelik için ovu testi yapıp öğrenen varmı daha doğrusu ;çizgileri çok mu koyuydu. lütfen yardım tecrübeli kişiler:)
bir sorumda şu;normal yumurtlama dönemi değilken çizgisi silik çıkan varmı (yani yumurtlamaya yakın veya yumurtlamadan sonra) yani bu çok silik çizgi herkeste çıkabilirmi (hamile olmayanlarda )
ümitlenmiyim dimi
gurbetcim canım dün baktım gündüz yoktun nette merk ettim valla nasılsınn :)) canım bence onu doktora gösterr anlat kendinede dikkat et canm
Ben Selman Bey daha önce duymuştum ama nasıl biridir hiç bilmiyorum. aysun hanım'ı bilmiyorum
Sen memnun muydun aysun hanımdan?
Neden bıraktın?
Valla ben bahçelievler medicana ya hiç güvenmiyorum. Daha önce bir tanıdığımın kötü bir tecrübesi var o hastanede, sonrada kendisini kaybettik zaten. Orası bana güven veren bir hastane değil açıkçası, üzerimde negatif bir etkisi var.
cerol nerde oturuyorsun diger kizlar siz nerelerdensiniz.ben b.cekmecedeyim ve iyi bi hasta ve dr ariyorum tum sorularimi cevaplayacak
ümitlenmiyim dimi
Allah korusun yumurta catlamassa kiste cevirir
O kadar karmasik bir konu ki bu
idrar testi algilamaz ovu algilar gebeligi
(progestoron) düsermi düşmezmi bilemem valla isis bitirip Allaha tevekkul etmek aslinda isimiz
biz cok heyecan yapiyoruz malesef her ay dort gozlöe gebelik beklyioruz halbuki cogu insan umursamyin hamile kalirsiniz diyor ne kadar basarabilirsek iste
ayy bende beylikdüzündeyim hahaha.
ben medilifede senem ve selda hnmı duydum nettende araştırdım iyi diyorlar.ama benım dr.bahcelievler hizmet hastansinde.
selda hnmıda denemk istiyorum ama
normal muayene rutın kontrollere giderdim aysun hnma ama hamile kalmak istediğimi söyledim ben artık sadece tüp bebekle ilgilenicem dedi.o yuzden bıraktım cnm yoksa çok tatlı çok motive eden bir bayan.ama selman bey yada aysun hnmın tup bebek ile ilgili tecrübelerini yada iyiler mi bu konuda bilemiyorum ama aysun hnmın hep doluydu randevuları 2 hafta zor alıyordum.istersen netten biraz araştır canım.tavsiye ederim diyemem araştrmak için aklında olsun.
cnm hakkinda hayilri olan olsun zor bir surec fakat elden ne gelir en azindan yapabilecek birseylerin var Allah yolunu acik etsin kolaylik versin cnmmm selamete cikarsin insAllahhh