Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Yok guzelim oyle. Agri falan ama regl gunum yaklastikca bide asiri gaz oldu bnde bide grip oldum

24 ocaktA atesin ne durumda olacak bklim ins bu ay gelirler

inşallah gelirler. sizin dediğiniz gibi dün akşam ve bu sabah ateşimi dil altından ölçtüm ve hiç görmediğim rakamları gördüm gece yatarken yaptım 36.7 sabah uynadığımda da 36.7 10 dk sonra 37.2 oldu şaşırdım.bilmiyorum ama acayip vucudum yanıyo çok sıcakk hasta mı olcam üşüttüm mü acaba ama böle halsizlik falan yok tuhafyani yada gün yaklaştı die mi böyle oluyo bilmyrm.hakkımıza hayırlısı baklm:) yine kondurmak istemiyorum ama yaklaşık 5 gündür karnım gur gur gurulduyo gaz rahatsız ediyo bide bunun sonu ne olcak merak ettim inş ağır soğuk algınlığı olmaz

Son düzenleme:
test sonucum 2098 miş değerlerim baya katlanmış sanırım hamileyim :))

tebrik ederim canım . Allahım sağlıkla ,analı babalı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. nolur bana da dua et benmde regl günüm 28-29 ocak çok yakın :) mü'minin mü'mine duası kabul olurmuş:) şimdiden teşkkürler

Bugun sabah itibariyle siddetli bir basagrisi ile adet sokulmeye basladi hayirlisi olsun randevuyuda one alicam yumurtlama gunune insAllah yer vardir

kizlar acil yardim hayal kirikligina ugradim,... Bu sabah one step test yaptim 7.5 liralik test ti ovulasyon icinde cikti adetim 29 30 ocak yaptim negatif ovulasyon gunum 14 15 ocakti simdi bebisim yok mu

kizlar acil yardim hayal kirikligina ugradim,... Bu sabah one step test yaptim 7.5 liralik test ti ovulasyon icinde cikti adetim 29 30 ocak yaptim negatif ovulasyon gunum 14 15 ocakti simdi bebisim yok mu

cnm geç döllenme olabılır çıkmayabılır bende yapmıştım çıkmamıştı.regli gunumde yaptım çıktı.arkadaşım reglisinden 7 gun sonra ancal görebildi.döllenmeyle alakalı

cnm geç döllenme olabılır çıkmayabılır bende yapmıştım çıkmamıştı.regli gunumde yaptım çıktı.arkadaşım reglisinden 7 gun sonra ancal görebildi.döllenmeyle alakalı

canim ya yumurtlamayi 14 15inde gordum ya .ogunden sonra gec dollenme olabilir mi ki hep negatifti sonrasi cunku,bugun dollenmeden sonraki 10.gun kan tahlili yaptirayim dedim.labaratuar erken daha iki gun gecsin dedi peki kanda cikma ihtimali var mi

canim ya yumurtlamayi 14 15inde gordum ya .ogunden sonra gec dollenme olabilir mi ki hep negatifti sonrasi cunku,bugun dollenmeden sonraki 10.gun kan tahlili yaptirayim dedim.labaratuar erken daha iki gun gecsin dedi peki kanda cikma ihtimali var mi

sen rahmındeki döllenmenin ne zaman olabıleceğini bilemezsin.evet yumurtlama gununu bilebilirsin.ama sperm ile yumurtanın birleşmesindeki döllenme geç olabılır erken olabılır.acele etme telaş etme bekle unut duşunme bekle hemen kan testi yaptırma.önce idrarda gör bence.çünkü o kan testini 1 saat beklemek çok zor o 1 saat oluyor 6 saat.
regli gunun gelsin idrarda yap ama gene çıkmassa reglide olmasan gene bekliceksin canım.

bu bekleyis ne kadar zor.3 ay oldu hala umut yok.ilk defa ovulasyon testi yaptim bu ay hemen goruncede cift cizgiyi olucakmis hissine kapildim suan yok eminim ama ben yine kendi kndime gelin guvey oluyorum neyse vardir bi hikmeti

bu bekleyis ne kadar zor.3 ay oldu hala umut yok.ilk defa ovulasyon testi yaptim bu ay hemen goruncede cift cizgiyi olucakmis hissine kapildim suan yok eminim ama ben yine kendi kndime gelin guvey oluyorum neyse vardir bi hikmeti

evet bu bekleyiş bitmek bilmiyor haklısın yaşadıgın heyecanı bilmiyorum bende ilk ovulasyon testinı kullandığım ay hamile kaldım ve çok hissettim senın gıbı erken test yaptım negatif çıktı ama o kadar çok hıssediyordum kı hamile oldugumu o yuzden hıç kötü olmadım pozitif çıkıcağına emindim ama sağlıklı bir döllenme olmadı o yuzden sonlanacak gebeliğim ama hala regli olamadım ((
o yuzden hep sağlıkla hayırlısıyla de ve düşünme zamanı gelene kadar sabret

Tatlim umud olmasa yasanirmis sabirla bekliycez yapacak bir sey bnm 3 gunluk pembe akintim umud verdi bana 4. Gun hicbirsey gelmedi gece 22 de basim agrimaya basladi ve sabah regl gordum
Yumurtlama gunumde dr gidicem bakalum ne diyecek

Tatlim umud olmasa yasanirmis sabirla bekliycez yapacak bir sey bnm 3 gunluk pembe akintim umud verdi bana 4. Gun hicbirsey gelmedi gece 22 de basim agrimaya basladi ve sabah regl gordum

canım neden yumurtlama döneminde gidicen .neye baktırcan gerçekten o tarihte yumurtluyormusun ona baktırmak için anlamadım

canım neden yumurtlama döneminde gidicen .neye baktırcan gerçekten o tarihte yumurtluyormusun ona baktırmak için anlamadım

Iki aydir 15. Gun catliyor o nedenle hesaplamada 7. Subatta catliyor 8 subattta da bn aldim randevu bakalim ne olur gorucez

Iki aydir 15. Gun catliyor o nedenle hesaplamada 7. Subatta catliyor 8 subattta da bn aldim randevu bakalim ne olur gorucez

anladım yumurta takibi yaptırıcan aslında ovulasyon testınden daha mantıklı geliyor bana dr.dan destek almak.
ben kendi dr.sordum ovulasyon testi ile baktım diye birdahakıne biz bakalım o testler yanıltıcı olabılıyor dedi.
bakarız yumurtan en fazla oldugunda ilişki olur daha verimli olur dedi .ama herzaman dr.gitmeye vakit olmuyor olsada randevuları dolu oluyor doktrların

hakkımızda hayırlısı olsun bende ılk zamanlarda vardı oldu bu sefer dıodum ama bu sabah testı gorunce yıne yıkıldım tek cızgılerı gormekten bıktım artık

canım ya senın kını de sımdı okudum.uzuldum canım ama belkı ımtıhanımızdır ve rabbım bızı ıns bebeksız bırakmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…