- 25 Ağustos 2011
- 782
- 0
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #19.001
Yok guzelim oyle. Agri falan ama regl gunum yaklastikca bide asiri gaz oldu bnde bide grip oldum
24 ocaktA atesin ne durumda olacak bklim ins bu ay gelirler
test sonucum 2098 miş değerlerim baya katlanmış sanırım hamileyim :))
kizlar acil yardim hayal kirikligina ugradim,... Bu sabah one step test yaptim 7.5 liralik test ti ovulasyon icinde cikti adetim 29 30 ocak yaptim negatif ovulasyon gunum 14 15 ocakti simdi bebisim yok mu
cnm geç döllenme olabılır çıkmayabılır bende yapmıştım çıkmamıştı.regli gunumde yaptım çıktı.arkadaşım reglisinden 7 gun sonra ancal görebildi.döllenmeyle alakalı
canim ya yumurtlamayi 14 15inde gordum ya .ogunden sonra gec dollenme olabilir mi ki hep negatifti sonrasi cunku,bugun dollenmeden sonraki 10.gun kan tahlili yaptirayim dedim.labaratuar erken daha iki gun gecsin dedi peki kanda cikma ihtimali var mi
sen rahmındeki döllenmenin ne zaman olabıleceğini bilemezsin.evet yumurtlama gununu bilebilirsin.ama sperm ile yumurtanın birleşmesindeki döllenme geç olabılır erken olabılır.acele etme telaş etme bekle unut duşunme bekle hemen kan testi yaptırma.önce idrarda gör bence.çünkü o kan testini 1 saat beklemek çok zor o 1 saat oluyor 6 saat.
regli gunun gelsin idrarda yap ama gene çıkmassa reglide olmasan gene bekliceksin canım.
bu bekleyis ne kadar zor.3 ay oldu hala umut yok.ilk defa ovulasyon testi yaptim bu ay hemen goruncede cift cizgiyi olucakmis hissine kapildim suan yok eminim ama ben yine kendi kndime gelin guvey oluyorum neyse vardir bi hikmeti
Bugun sabah itibariyle siddetli bir basagrisi ile adet sokulmeye basladi hayirlisi olsun randevuyuda one alicam yumurtlama gunune insAllah yer vardir
bu bekleyis ne kadar zor.3 ay oldu hala umut yok.ilk defa ovulasyon testi yaptim bu ay hemen goruncede cift cizgiyi olucakmis hissine kapildim suan yok eminim ama ben yine kendi kndime gelin guvey oluyorum neyse vardir bi hikmeti
Tatlim umud olmasa yasanirmis sabirla bekliycez yapacak bir sey bnm 3 gunluk pembe akintim umud verdi bana 4. Gun hicbirsey gelmedi gece 22 de basim agrimaya basladi ve sabah regl gordum
Yumurtlama gunumde dr gidicem bakalum ne diyecek
ay cnm ne kadar da umutlanmıştım ben senden.hayırlısı ınsallah.
neden doktorra gidicen
canım neden yumurtlama döneminde gidicen .neye baktırcan gerçekten o tarihte yumurtluyormusun ona baktırmak için anlamadım
Iki aydir 15. Gun catliyor o nedenle hesaplamada 7. Subatta catliyor 8 subattta da bn aldim randevu bakalim ne olur gorucez
evet bu bekleyiş bitmek bilmiyor haklısın yaşadıgın heyecanı bilmiyorum bende ilk ovulasyon testinı kullandığım ay hamile kaldım ve çok hissettim senın gıbı erken test yaptım negatif çıktı ama o kadar çok hıssediyordum kı hamile oldugumu o yuzden hıç kötü olmadım pozitif çıkıcağına emindim ama sağlıklı bir döllenme olmadı o yuzden sonlanacak gebeliğim ama hala regli olamadım((
o yuzden hep sağlıkla hayırlısıyla de ve düşünme zamanı gelene kadar sabret
Tatlim umud olmasa yasanirmis sabirla bekliycez yapacak bir sey bnm 3 gunluk pembe akintim umud verdi bana 4. Gun hicbirsey gelmedi gece 22 de basim agrimaya basladi ve sabah regl gordum
Yumurtlama gunumde dr gidicem bakalum ne diyecek