Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlar sonuç geldi 176 beta hcg 1 hafta one 120 ıydı sanırım dr.haklı kızlar çok cnm sıkkın ne kdrda sevmiştim bebişimi alışmıştım ona nşimdi gidecek mi benden gerçekten (((((((

cerol cum cnm inan yeni okudum uzun zamandır giremiyordum nete rahatsızdım ama içini ferah tut arkadaşım hepimizin umudusun her zaman birlikteyiz yanındayız yanlız değilsin dua edelim bol bol

kızlar sonuç geldi 176 beta hcg 1 hafta one 120 ıydı sanırım dr.haklı kızlar çok cnm sıkkın ne kdrda sevmiştim bebişimi alışmıştım ona nşimdi gidecek mi benden gerçekten (((((((

Tatlim Allah insanlarin dayanabilecegi kadar yuk veriyor
Herkes cesit cesit imtihan oluyor bir hafta sonra bebegim yasasaydi dogacakti
Kalb atislarina kadar gordum hisettim 10. Hafta birakti gitti 4. Ayim deneyeli tik yok vakti zamani var
Kizlar hepimizin bebegi gelecek er yada gec sabir isi cok dua edin yaradana siginin en azindan yasiyor ve
Nefes aliyoruz esleriniz saglikli ne diyeyim ya bugun ovu testiyle gebrlik icin test yaptim cikmadi en gec pazartesi
Regl olucam hic bir belirti yok henuz erken gecen haftacalismslar oldu imutsuzda olmak istemiyorum
Selamete cikarsin guzel Allahim
Krky yavrum gecmis olsun nasilsin batin ne zaman ne var ne yok guzelim

tşk. ederim gurbet guzelım bu hafta daha iyiyim ben bu aydan pek ümitli değilim açıkçası çünkü ilaç kullanmak zorunda kaldım o yüzden testlerimide düzenli uygulayamadım bat 25.01.2012 ama hayırlısı yinede olmazsa zaten şubat ayında adetimin 3. günü dr. gitmeyi düşünüyorum doğal yolla olmuo tedaviye başlamak sanırım şart oldu

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
gulbebek, meg+

KONU SÜPER inşallahh bu ay olur hayırlısıyla

slm kızlar bugünde test yaptım .bugün çizgi silikti ama yinede belli idi. 3 gün önce çizft çizgi idi bakalım artık neler olacak rabbim inş kendiliğinden olur bu ay :)dr gitmeme gerek kalmaz inşallh:)

cerol seni tanımıyorum ama çok üzüldüm inan inş. rabbim sabrını da verir .kimyasal gebelik nedir hiç duymadım ama inş düzelirherşey ve yeniden bebişin olur.

gurbet güzeli sıra sende imiş hadi hayırlı haberlerle gel inşallah az kalmış gününe bence ovu testini bat gününde yap bebiş varsa çıkar inş.şimdiden yapma kendini sıkma rabbim inş gönlümüze göre versin:)

kablo bebiş falan olmayacak galiba ya. bugün yine düştü ateşim. yılan hikayesine döndü yani. neyse ki yarından sonra kendimi takip etme fırsatım olmayacak. adet olunca görücez. öpüyorum hepinizi

ne kadar üzülme desekde boş ama üzülme.daha yolun başındasın hamile kalabiliyosun.beterin beteri var daha büyükken kaybetmek eminim çok daha üzücü olurdu .canını sıkma durmak yok yola dewaaaammmm

cnm insAllah gerek kalmaz bu ay mujdeyi verirsin bize az kalmis ya bnden 3 gun sonrada sen ins hadi bakalim
sen gun asiri iki gunde bir iliskiye gir cnm baklaim mevlam neyler neylerse guzel eyler
kablo bebiş falan olmayacak galiba ya. bugün yine düştü ateşim. yılan hikayesine döndü yani. neyse ki yarından sonra kendimi takip etme fırsatım olmayacak. adet olunca görücez. öpüyorum hepinizi

bernardom gun dogmadan neler dogar ya guzelim bnm umutsuz olma bakarsin cikagelir bebgimiz

Kızlar bana bir test önerebilirmisiniz bugün hastalığımın 5.günü hoş 2 gün sürdü zaten o da regl olmak için kullanılan ilaçlardan aldım anca o şekilde olabildim lütfen bana bir test önerin hem uygun hemde doğru bilgi versin

Sevgili Cerol sanırım ilk sırada ben varın. Normalde dün (18 Ocak 2012) adet olmam gerekiyordu, henüz bişey yok. Beklemedeyim. Deli gibi dua ediyorum olmasın diye. Hadi kızlar sizde benim için dua edin lütfen

Çok üzüldüm sevgili Cerol,

Önemli olan sağlıklı bebişler dünyaya getirebilmemiz. Allah hayırlısını versin, tez zamanda tekrar hamile kalırsın inşallah. Moralini de bozma sakın, sen iyi olursan daha sağlıklı yumurtalar yumurtlarsın, sakın unutma.
Senileyiz.....

slm hanımlar bu ay bende ateş ölçme ve ovulasyon testi ile hamile olmaya çalışıcam bugün netten sipariş ettiğim testlerim geldi şuan adetin 2, günündeyim bu ay benim için çok önemli eşimle ayrı şehirlerdeyiz ben yeni atandığım için daha önce 1 gebelik geçirdim fakat 7+3 ken kalp atışları durdu sorun kan pıhtılaşması şimdi hergün aspirin,folbiol ve benexol içiyorum daha önceki gebeliğimde de ovulasyon testiyle 2, ayda hamile kalmıştım inşallah bu seferde de çok beklemem daha doğrusu rabbim isteyen kimseyi bekletmez

Kolay gelsin cnm 4. Ayim bnm bakalim bu ay ne olur
Sevgili Cerol sanırım ilk sırada ben varın. Normalde dün (18 Ocak 2012) adet olmam gerekiyordu, henüz bişey yok. Beklemedeyim. Deli gibi dua ediyorum olmasın diye. Hadi kızlar sizde benim için dua edin lütfen

Ins adetim pesinede bn takilcam ondan sonra diger anne adaylari ins
Sende adate ve gebelige dair belirti varmi

Hayırlısı olsun, umarım herşey gönlünce olur

Kolay gelsin cnm 4. Ayim bnm bakalim bu ay ne olur

Ins adetim pesinede bn takilcam ondan sonra diger anne adaylari ins
Sende adate ve gebelige dair belirti varmi

Bende hiç bir belirti yok maalesef, zaten öyle fazla bir belirtim olmaz adet olacağım zaman. Ovulasyon testini ilk defa denedim, gerçi biraz geç yumurtladım bu ay o yüzden bir gecikme olmuştur diye heyecan yapmıyorum. Bugün adetimin 28. günü hala tık yok bakalım neler olacak. Geçen ay tüp bebek denedim, sonuç olumsuz olmuştu. Çok ümitlenmek istemiyorum o yüzden, hayal kırıklığı çok büyük oluyor...

Benimde adete 5 gün falan kaldı ovucan yine çift kırmızı çıktı acaba neden ki varmı öyle olanınız.Birkaçgün önce aynı şekilde çift kırmızıyı yaklalamıştım halvet falan oldu sonra silikleşmişti tekrar kızardı adete 6gün kala bugünde yapıcam bakalım ne çıkacak...

kızlar kafayı yiycem 17. gün hala negatif ovulkasyon testi

arkadaslar ben nuripek yeni kullanici adim bu.beni listede duzeltebilirmisiniz.30 ocak bat tarihim.bu arada bende ovulasyon testini uyguladim 1 ocak adet baslangicimdi 12 ocakta silik cizgiyydi 13 ocakta biraz daha belirdi 14 ocak cmt gunu ise ikinci cizgi birinci cizgiden daha koyuydu birlesme oldu 15 ocak ikisi de ayniydi hatta test cizgisi az acik renkti.16 ocak ta malesef silikti ve 17 ocak belli belirsizdi.bende testi biraktim tekrar pozitif cikma ihtimali yoktur dimi.bide atesimi olcuyorum sabahlari 36.4 36.5 arasi degisiyor.hamile olunca hic dusmezmis ya ates acaba kacin altina dusmez

kızlar ewet sonuç hüsran kimyasal gebelik ve regliyle atıcakmışım.şimdi dua edelim lutfen hemen regli olayım hemen yumurtlayım.
gene sizlerle ovulasyon testı kullanıcam
eşim çok üzüldü ona üzülmekten ben kendime üzülemedim.ama herşeyde hayır var .en azından bizde sorun yok onu öğrenmiş olduk.
allahım hepimize sağlıklı evlatlar ver yarabbim.amin.

Laydblue güzel hbrlrini ver bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…