-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #18.861
kızlar ewet sonuç hüsran kimyasal gebelik ve regliyle atıcakmışım.şimdi dua edelim lutfen hemen regli olayım hemen yumurtlayım.
gene sizlerle ovulasyon testı kullanıcam
eşim çok üzüldü ona üzülmekten ben kendime üzülemedim.ama herşeyde hayır var .en azından bizde sorun yok onu öğrenmiş olduk.
allahım hepimize sağlıklı evlatlar ver yarabbim.amin.
Laydblue güzel hbrlrini ver bize
kızlar ewet sonuç hüsran kimyasal gebelik ve regliyle atıcakmışım.şimdi dua edelim lutfen hemen regli olayım hemen yumurtlayım.
eşim çok üzüldü ona üzülmekten ben kendime üzülemedim.ama herşeyde hayır var .en azından bizde sorun yok onu öğrenmiş olduk.
kızlar sonuç geldi 176 beta hcg 1 hafta one 120 ıydı sanırım dr.haklı kızlar çok cnm sıkkın ne kdrda sevmiştim bebişimi alışmıştım ona nşimdi gidecek mi benden gerçekten(((((((
merhaba arkadaşlar geçen gün değerlerimi yazmıştım size ertesi günü doktora gittim büyük ihtimal gebelik yok dedi ve ultrasonla baktı üstten kist göründü ayrıntılı ultrasonla bakalım dedi bende tanıdığımız bi doktorla görüştüm bana cuma gününe kadar beklememi bir daha test yaptırmamı söyledi bende yarın tekrar test yaptırıcam anlayamadım neden böyle oldu 218 tahlil sonucu evde yaptığımız testte silik çizgi çıktı doktor da böyle deyince moralim bozuldu yarın sabah tahlile gidicem :18::18:
GurbetGuzeli kullanıcısından alıntı
sen gun asiri iki gunde bir iliskiye gir cnm baklaim mevlam neyler neylerse guzel eyler
kızlar kafayı yiycem 17. gün hala negatif ovulkasyon testi
merhaba arkadaşlar geçen gün değerlerimi yazmıştım size ertesi günü doktora gittim büyük ihtimal gebelik yok dedi ve ultrasonla baktı üstten kist göründü ayrıntılı ultrasonla bakalım dedi bende tanıdığımız bi doktorla görüştüm bana cuma gününe kadar beklememi bir daha test yaptırmamı söyledi bende yarın tekrar test yaptırıcam anlayamadım neden böyle oldu 218 tahlil sonucu evde yaptığımız testte silik çizgi çıktı doktor da böyle deyince moralim bozuldu yarın sabah tahlile gidicem :18::18:
merhaba bu ovulasyon testlerı hakkında bıraaz bılgı verebılırmısınız...marka vs..dun eczaneden almak ıstedım sıparısle getırıyorlarmıs 50 tl ıcınde 5 adet var bana cok pahalı geldı...bugun reglımın 3.gunu bıtsınde hemen baslayayım dıyorum
Cnm herhangi bir yumurta
Gelistirici kullaniyormusun senin yumurtan birden fazla olabilir o nedenlede cikmak ihtimali yuksek
Canımmmm,
İnan çok çok üzüldüm, senin ne hissetiğini çok iyi anlıyorum. Ben de ilk bebeğimi kalbi durduğu için kaybetmiştim. Ama sağlıklı değilmiş demekki diye kendimi teselli etmiştim. İnşallah şimdi daha sağlıklı bebişler dünyaya getireceğiz.
Senin için dua adiyorum, allah gönlüne göre versin canım.
Ben bu siteden çok fazla şey öğrendim ve sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum.
İnşallah iyi haberler veririm fakat ben pek umutlu değilim maalesef. Bugün yarın bekliyorum, eğer adet olmazsam belki yarın akşam kan testi yaptırırım.
GG sitesinden alıyoruz..
İsmi laboquick benim kullandığımın..
Çoklu paket.. Hem ekonomik,hem doğru çalışıyor..
Cnm bnm ins mujdeli haberi bekliyoruz
Bnm dun az pembe akintim geldi sanirim bn 23 gunde bir adet olucam yada diyorum ki insAllah oledir
6-8-10 aralikta calisma oldu 10.-12. Gun imlasyon olabilir herhangi bir karin agrisi bas agrisi bacak agrisi yok
Bakalim 2 gun var Allahim yeniden hayirla nasip etsin insAllah hepimizle beraber
Eylul topiginde cok kayip oldu genelde kimyasal gebelik
Yumurta ve sperm dolleniyor fakat tam rahme yerlesecegi zaman birtakim sagliksiz durum ortaya cikiyor tutunmuyor
Rahme ve adet kani ile atiliyor 3 ay once yasadim bn ppozitifi gordum iki gun sonra pembe akinti oldu 3 sonrada kanama gerceklesti boyle durumlarda adacayi icin icerdeki pislikleri cok iyi sokuyor disari atiyor