Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ayy harikasınız inşalla emekleriniz boşa çıkmaz canım.benimde kontrol çizgisinden daha koyu çıkmıştı .
kızlar beta hcg yaptırdım ama makınalarında sorun varmış akşam 9 dan snra sonuç çıkarmış :)) dua edin şöyle 3000-5000 bişeyler çıksın göbek atıcam.
annemlerde bilmiyor durumu yarın dr.sonra gelin anlattın telefonda anlatmayın dedi.kötü sonuç çıkarsa nasıl söylerim onlara bilmiyorum

inşallah dediğin gibi olur,çokda göbek atmaa göbişde bebiş var:KK49::))

ayy harikasınız inşalla emekleriniz boşa çıkmaz canım.benimde kontrol çizgisinden daha koyu çıkmıştı .
kızlar beta hcg yaptırdım ama makınalarında sorun varmış akşam 9 dan snra sonuç çıkarmış :)) dua edin şöyle 3000-5000 bişeyler çıksın göbek atıcam.
annemlerde bilmiyor durumu yarın dr.sonra gelin anlattın telefonda anlatmayın dedi.kötü sonuç çıkarsa nasıl söylerim onlara bilmiyorum

İnşAllah 5500 çıkar canımmmm :KK52: hayırlı haberlerini beklıoruzzz :KK54:

ama cnm 3gun üstüste olursa sperm kalıtesi düşer diyor dr.lar siz bilirsiniz ama 2 gun arka arka bile tavsiye etmiyorlar.
biz hep gun aşırı yaptık.ama siz bilirsiniz tabi

valla cnm bisürü yazı okudum kimi sitede ovulasyonda çift çizgi gördüysen 12-24 saat sonra çatlıyor diyorlar.. kimi sitelerde e 24-36 saat sonra diyorlar.. 12-24 saat se eger çift çizgiyi gördügün gün yapman lazım .. deilsde 1 gün ara ile yaparsın ama bence riske atmamak lazımm..sonucta 1 sperm döllüycek yumurtayı...

kızlar benm çizgi bugün daha da koyu çıktı hatta kontrol çizgisinden de koyu. dün kablolar ile birlikte çalışma yapmak da bi değişti. terminatör gibi. eşim bu kablolarla birlikte de yaptık ya dio gerçekten çok istiyoruz biz bu çocuğu. allahım herkese hayırlısını versin.

cerol allahım bebeğini de seni de korusun inşallah
ayy yerim bn sizin kablonuzu ins tutar gun asiri en guzeli cnm merak etme kacirmassin yumurtayi spermler bekcilik yapsim kanala yumurta inene kadar ondan sonra kablo bebgimize hamis kal emiiii:)))

ahh yavrum meraktan olucem heeee ins kiz beraber atak gobekkk hee esonuclar guzel cikacak merak etme guzelim

valla cnm bisürü yazı okudum kimi sitede ovulasyonda çift çizgi gördüysen 12-24 saat sonra çatlıyor diyorlar.. kimi sitelerde e 24-36 saat sonra diyorlar.. 12-24 saat se eger çift çizgiyi gördügün gün yapman lazım .. deilsde 1 gün ara ile yaparsın ama bence riske atmamak lazımm..sonucta 1 sperm döllüycek yumurtayı...

işte sen çizgiyi gördükten snrskı 18 saat snra yap .ama hergün yapıp sprem kalıteli olmadıktan snra gene riske atıyorsun boşuna gidiyor oda var. valaha bak biz şöyle yapmıştık.
ilişkiye girdik ertsi gun öğlen 1 gibi çift çizgiyi görmüştük.ertsi sabah ilişki olmuştu

ayy yerim bn sizin kablonuzu ins tutar gun asiri en guzeli cnm merak etme kacirmassin yumurtayi spermler bekcilik yapsim kanala yumurta inene kadar ondan sonra kablo bebgimize hamis kal emiiii:)))

ahh yavrum meraktan olucem heeee ins kiz beraber atak gobekkk hee esonuclar guzel cikacak merak etme guzelim

ay canım sen mı ben mı buarada eşimle 7.ayımızı bugun bebişimiz bize hediye vericek inşallah güzel sonuçlar çıkacak.
kızlar buarada ilk kimin gunu kimden iyi haberler alıyoruz gurbet güzeli senin ne zaman

cnmkorkunun ecele faydasi yok sen hele bir hamile kalda nasil bir guzel duygu hele o kucagina alinca acima aci maci bir sey kalmaz

Elbette öyle korkunun ecele faydası yok zaten dün geceye kadar hiç korkmuyodum ama gece çok araştırdım doğumla ilgili konuları sanırım ondan oldu bidaha bakmıcam :KK1: tövbe :KK1: Tşk ederm cnm ilgilendiğin için :KK54:

Son düzenleme:
ay canım sen mı ben mı buarada eşimle 7.ayımızı bugun bebişimiz bize hediye vericek inşallah güzel sonuçlar çıkacak.
kızlar buarada ilk kimin gunu kimden iyi haberler alıyoruz gurbet güzeli senin ne zaman

Cnm nerdesin guzelim senin icin girdim topige
Hadi bize guzel haberler ver guzelimm
Ilk bnm sanirim olumlu yada olumsuz haber verecek olan

CErol canım sonucların nasıl meraktayım inşAllah iyisindir Allah yardımcın ve yardımcımız olsun :KK3:

ay canlarım sinir oldum.sürekli kan tahlili yaptıgım ve her zaman 1.5 saat içinde verirlerdi.bugun maiknaları bozukmuş akşam 9da vericez dediler.
9 oldu gece yada sabah çıkar sonuç diyorlar.allahtan internet sayfalarından bakılıyor sürekli ekranı yenılemekten parmağım ağrıdı :))) yok hala çıkmadı kızlar sonuç artık yarın dr.dan geline inşallah güzel haberlerimş vericem size.

cnmkorkunun ecele faydasi yok sen hele bir hamile kalda nasil bir guzel duygu hele o kucagina alinca acima aci maci bir sey kalmaz

Elbette öyle korkunun ecele faydası yok zaten dün geceye kadar hiç korkmuyodum ama gece çok araştırdım doğumla ilgili konuları sanırım ondan oldu bidaha bakmıcam :KK1: tövbe :KK1: Tşk ederm cnm ilgilendiğin için :KK54:

ya izleme yada okuma .aslında ne kdr fazla bilgi o kadar zararlı .çünkü bu dönem insan daha hassa oluyor okudugun tum olumsuzlukları düşünür onları çekersin .çekim gücüne çok inan biriyim ve bunu hep yaşarım.şuanda yaşadığımda kesin kötü çekimden ama bunu döndürücem inşallah

işte sen çizgiyi gördükten snrskı 18 saat snra yap .ama hergün yapıp sprem kalıteli olmadıktan snra gene riske atıyorsun boşuna gidiyor oda var. valaha bak biz şöyle yapmıştık.
ilişkiye girdik ertsi gun öğlen 1 gibi çift çizgiyi görmüştük.ertsi sabah ilişki olmuştu

ah bacım ah öle ben yaparım yapmasına mantıklısıda öyle ama benim eşim sabah hayatta yapmaz ögleleyin imkansız yapmaz ancak gece yapcak oda 24 saat yapıyo hoşşş benimki üstüste imkansız yapmaz en az iki gün ara vercekk:) ondan bebiş olmuyor ben öle yorumluyorum:)

kızlar sonuç geldi 176 beta hcg 1 hafta one 120 ıydı sanırım dr.haklı kızlar çok cnm sıkkın ne kdrda sevmiştim bebişimi alışmıştım ona nşimdi gidecek mi benden gerçekten :KK43:(((((((

kızlar sonuç geldi 176 beta hcg 1 hafta one 120 ıydı sanırım dr.haklı kızlar çok cnm sıkkın ne kdrda sevmiştim bebişimi alışmıştım ona nşimdi gidecek mi benden gerçekten :KK43:(((((((

hımmmmmmm:KK43::KK43::KK43: cnmmm sanki kimyasal gebelikkk üzmek istemem seni ama degerin neredeyse hiç artmamış:KK43:ama üzülme en azından hamile kalabiliyorsunnnnn bi sorun yok eşindede sende onu ögrenmiş oldunnn

X