Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlar ewet sonuç hüsran kimyasal gebelik ve regliyle atıcakmışım.şimdi dua edelim lutfen hemen regli olayım hemen yumurtlayım.
gene sizlerle ovulasyon testı kullanıcam
eşim çok üzüldü ona üzülmekten ben kendime üzülemedim.ama herşeyde hayır var .en azından bizde sorun yok onu öğrenmiş olduk.
allahım hepimize sağlıklı evlatlar ver yarabbim.amin.

Laydblue güzel hbrlrini ver bize

canim gecmis olsun cok uzuldum .vardir bi hikmeti.moralini duzgun tut ki daha saglam bi sekilde bastan basla bizlerle

kızlar ewet sonuç hüsran kimyasal gebelik ve regliyle atıcakmışım.şimdi dua edelim lutfen hemen regli olayım hemen yumurtlayım.
eşim çok üzüldü ona üzülmekten ben kendime üzülemedim.ama herşeyde hayır var .en azından bizde sorun yok onu öğrenmiş olduk.

Cnm gunde 3 sefer ada cayi ic sökülsün
Bn bebegimi kaybettigimde adacayi ictim bol bol cok sukur kurtaj bile olmadim

kızlar sonuç geldi 176 beta hcg 1 hafta one 120 ıydı sanırım dr.haklı kızlar çok cnm sıkkın ne kdrda sevmiştim bebişimi alışmıştım ona nşimdi gidecek mi benden gerçekten :KK43:(((((((

Canımm üzülme herşeyde vardır bir hayır :KK5: Allah büyük inşAllah birdahaki aya birlikte hamile kalırız :KK34: bol bol dua edelim :KK54:

merhaba arkadaşlar geçen gün değerlerimi yazmıştım size ertesi günü doktora gittim büyük ihtimal gebelik yok dedi ve ultrasonla baktı üstten kist göründü ayrıntılı ultrasonla bakalım dedi bende tanıdığımız bi doktorla görüştüm bana cuma gününe kadar beklememi bir daha test yaptırmamı söyledi bende yarın tekrar test yaptırıcam anlayamadım neden böyle oldu 218 tahlil sonucu evde yaptığımız testte silik çizgi çıktı doktor da böyle deyince moralim bozuldu yarın sabah tahlile gidicem :18::18:

merhaba arkadaşlar geçen gün değerlerimi yazmıştım size ertesi günü doktora gittim büyük ihtimal gebelik yok dedi ve ultrasonla baktı üstten kist göründü ayrıntılı ultrasonla bakalım dedi bende tanıdığımız bi doktorla görüştüm bana cuma gününe kadar beklememi bir daha test yaptırmamı söyledi bende yarın tekrar test yaptırıcam anlayamadım neden böyle oldu 218 tahlil sonucu evde yaptığımız testte silik çizgi çıktı doktor da böyle deyince moralim bozuldu yarın sabah tahlile gidicem :18::18:

Nazar drgdi yaaa affffff Allahim cnm hakkimizda hayirli olan olsun ins

GurbetGuzeli kullanıcısından alıntı
sen gun asiri iki gunde bir iliskiye gir cnm baklaim mevlam neyler neylerse guzel eyler

canım biz hata mı yaptık bilmiyorum ama çift çizgiyi görmeden önce 2 gün bişey yapmadık ,çizgiyi gördükten sonra 4 gün üst üste yaptık bence yanlıştı ama benim kocama dinletemedim işi şansa bırakmayalım dedi durdu :dedim giden gitti ilk gün diye ama nafile inş sağlıklısıyla tutmuştur:)dediğin gibi mevlam neyler neylerse guzel eyler

Son düzenleme:
kızlar kafayı yiycem 17. gün hala negatif ovulkasyon testi

canım bende bu ay ilk defa kullandım ovu testini ve senin gibi noluyo yoksa yumurtlamıyorum mu ben dedim korktum bizim bebek için 9. ayımız ve ben adetin 19. günü gördüm çizgiyi 18.günde bariz vardı ama 19. gün daha kalındı belli idi.yani merak etme olur inşlah:)ama hergün yap

nazarmı oldu ne oldu ya .iki kişide böle oldu inşallah düzelir herşey inş hamilesindir canım :)inş bir hata vardır dr da

Selam..

İlginç bir durum olduğu için,buraya ekleyeyim istedim..
5 gün üstüste çift koyu çizgi testte..adet siklusu 28

Bat 2 ocak idi..
Bugün 19. gün..

Son düzenleme:

Canımmmm,

İnan çok çok üzüldüm, senin ne hissetiğini çok iyi anlıyorum. Ben de ilk bebeğimi kalbi durduğu için kaybetmiştim. Ama sağlıklı değilmiş demekki diye kendimi teselli etmiştim. İnşallah şimdi daha sağlıklı bebişler dünyaya getireceğiz.
Senin için dua adiyorum, allah gönlüne göre versin canım.
Ben bu siteden çok fazla şey öğrendim ve sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum.

İnşallah iyi haberler veririm fakat ben pek umutlu değilim maalesef. Bugün yarın bekliyorum, eğer adet olmazsam belki yarın akşam kan testi yaptırırım.

Selam..

İlginç bir durum olduğu için,buraya ekleyeyim istedim..
5 gün üstüste çift koyu çizgi testte..adet siklusu 28

Bat 2 ocak idi..
Bugün 19. gün..
Cnm herhangi bir yumurta
Gelistirici kullaniyormusun senin yumurtan birden fazla olabilir o nedenlede cikmak ihtimali yuksek

Test sonucun çok yüksek aslında, nasıl böyle bişey oldu anlamadım. Peki adetin kaç gün gecikti?

merhaba bu ovulasyon testlerı hakkında bıraaz bılgı verebılırmısınız...marka vs..dun eczaneden almak ıstedım sıparısle getırıyorlarmıs 50 tl ıcınde 5 adet var bana cok pahalı geldı...bugun reglımın 3.gunu bıtsınde hemen baslayayım dıyorum

merhaba bu ovulasyon testlerı hakkında bıraaz bılgı verebılırmısınız...marka vs..dun eczaneden almak ıstedım sıparısle getırıyorlarmıs 50 tl ıcınde 5 adet var bana cok pahalı geldı...bugun reglımın 3.gunu bıtsınde hemen baslayayım dıyorum

GG sitesinden alıyoruz..
İsmi laboquick benim kullandığımın..
Çoklu paket.. Hem ekonomik,hem doğru çalışıyor..

Cnm herhangi bir yumurta
Gelistirici kullaniyormusun senin yumurtan birden fazla olabilir o nedenlede cikmak ihtimali yuksek

Yumurta geliştirici kullanmıyorum..
Hormon düzenleyici etkili hayıt otu hapı içiyorum 2 aydır sadece..
Bununla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum ama..

Canımmmm,

İnan çok çok üzüldüm, senin ne hissetiğini çok iyi anlıyorum. Ben de ilk bebeğimi kalbi durduğu için kaybetmiştim. Ama sağlıklı değilmiş demekki diye kendimi teselli etmiştim. İnşallah şimdi daha sağlıklı bebişler dünyaya getireceğiz.
Senin için dua adiyorum, allah gönlüne göre versin canım.
Ben bu siteden çok fazla şey öğrendim ve sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum.

İnşallah iyi haberler veririm fakat ben pek umutlu değilim maalesef. Bugün yarın bekliyorum, eğer adet olmazsam belki yarın akşam kan testi yaptırırım.

Cnm bnm ins mujdeli haberi bekliyoruz
Bnm dun az pembe akintim geldi sanirim bn 23 gunde bir adet olucam yada diyorum ki insAllah oledir
6-8-10 aralikta calisma oldu 10.-12. Gun imlasyon olabilir herhangi bir karin agrisi bas agrisi bacak agrisi yok
Bakalim 2 gun var Allahim yeniden hayirla nasip etsin insAllah hepimizle beraber
Eylul topiginde cok kayip oldu genelde kimyasal gebelik
Yumurta ve sperm dolleniyor fakat tam rahme yerlesecegi zaman birtakim sagliksiz durum ortaya cikiyor tutunmuyor
Rahme ve adet kani ile atiliyor 3 ay once yasadim bn ppozitifi gordum iki gun sonra pembe akinti oldu 3 sonrada kanama gerceklesti boyle durumlarda adacayi icin icerdeki pislikleri cok iyi sokuyor disari atiyor

Cnm bnm ins mujdeli haberi bekliyoruz
Bnm dun az pembe akintim geldi sanirim bn 23 gunde bir adet olucam yada diyorum ki insAllah oledir
6-8-10 aralikta calisma oldu 10.-12. Gun imlasyon olabilir herhangi bir karin agrisi bas agrisi bacak agrisi yok
Bakalim 2 gun var Allahim yeniden hayirla nasip etsin insAllah hepimizle beraber
Eylul topiginde cok kayip oldu genelde kimyasal gebelik
Yumurta ve sperm dolleniyor fakat tam rahme yerlesecegi zaman birtakim sagliksiz durum ortaya cikiyor tutunmuyor
Rahme ve adet kani ile atiliyor 3 ay once yasadim bn ppozitifi gordum iki gun sonra pembe akinti oldu 3 sonrada kanama gerceklesti boyle durumlarda adacayi icin icerdeki pislikleri cok iyi sokuyor disari atiyor

İnşallah müjdeli haberleri hep birlikte veririz canım. Evet adaçayını bende buradan öğrendim, çok iyi geliyormuş.
Bende sadece bir tek gebelik oldu, onu da kalbi durduğu için 9. haftada kaybettim. 1,5 senedir de tekrar gebe kalabilmek için deniyorum ama maalesef.
Bu aşamada 1 aşılama ve bir tüp bebek denemesi oldu, Aralık ayında tüp bebek denememizde olumsuz sonuçlandı maalesef. Şimdi dinlenme aşamasındayım belki doğal yolla tekrar gebe kalırım diye her duyduğumu deniyorum.
Bugün çok azım var, sanırım adet olacağım:-(
Bir gelişme olursa mutlaka buradan bilgi veririm.
İnşallah umutlarımız boşa çıkmasın, hepimiz için dua ediyorum

canım nolur bana bir akıl ver lütfenn kafam karıştı iyice adetim 30 günde bir olur hem ateş ölçüyorum hem test yapıyorum testi yapmadan önce 2 saat bişey içmiyorum sonra yapıyorum 16-17. günler biraz çizgi daha kalındı ama negatifti. normalde çoktaaannnn yumurtlamam lazımdı. adetim hep düzenlidir ilk defa geçen ay gecikti oda stresten oldu. ateşimi ve testin fotoğrafını koyuyorum sana bugün 18. gün ama hala negatif. ateşe göre yumurtladım teste göre yumurtlamadım. dünkü testin fotoğrafı yok ama o da aynı $100_2411.jpg

buda ateş tablom

38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com

mrb kızlar benimde bi sorum olacak sizlere benimde adetin 12.günü sol tarafımda bi ağrı oldu bacaklarıma doğru inen acaba yumurtlamamı oluyor dedim lavaboya gittiğimde uzayan akıntıyı gördüm 4veya 5 gün sonra kanamam oldu normal adetten az vede ağrısız kahverengi sonra doktora gittim adetime 1 hafta kala neden kanama oldu diye doktor ultrasonla falan baktı çok temiz birşey yok dedi bendede su gibi akıntı vardı onu söyledim ultrasondada gördüm onu yumurtlamış olabilirsin dedi bende anlamadım bi ayda 2 defa yumurtlama olurmu yada ben önce yanlışmı gördüm diycem ama çok net bi şekilde gördüm uzayan akıntıyı adet günümede 4 gün var sonucu çok merak ediyorum

X