- 12 Ocak 2012
- 779
- 1
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #18.801
Merhaba bende fortel aldım ilk defa denedim bu ay bugün kanda gebeliğe baktırdım 218 çıktı büyük ihtimal hamileyim yarın doktora gidicem Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
yavrum ins burada umutla bekleyen herkesle beraber sanirim ilk benden gelecek haber amin amin hepimiz icin amin
kizlar duanin kabulu icin her namazdan sonra yada gunde bir sefer de olur
Allahu azumussanin mubarek isimlerinden
YA ALLAH
YA RAHMAN
YA RAHIM
YA KAVIYYU
YA KADIR
Isimlerini 70 er defa cekiyorum ondan sonrada muhammed ummedine dua ediyorum Allahim kabul etsin insAllah
$izlerde okuyun birimizin kabul olmassa birimizin olur
Arkadaşlar merhaba,
Cerol dan haberi olan var mı? En son düşük tehlikesi olduğunu okudum, durumunu çok merak ediyorum. İnşallah korkulan olmaz ve sağlıkla bebeşini kucağına alır diye dua ediyorum. Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi acaba?
kızlar merhaba bende ovilasyon testi almak istiyorum önere bileceğiniz bir ürün varmı yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar merhaba,
Cerol dan haberi olan var mı? En son düşük tehlikesi olduğunu okudum, durumunu çok merak ediyorum. İnşallah korkulan olmaz ve sağlıkla bebeşini kucağına alır diye dua ediyorum. Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi acaba?
gittigidiyordan al 20lık ,25 lık oluyor 4 tane falanda gebelik testi.labruik diye bir marka unuttum şimdi .burda cogunluk onu kullanıyor.
duaların için çok sağol bende hepiniz için ayrı ayrı dua ediyorum her kendime ettiğimde .
canım burdayım birazdan kan tahlili yaptırıcam gene beta hcg yarında sonunda dr. gidicez.ama hala kahverengi pis şeyler geliyor ama takmamaya çalışıyorum.olursada olur napıyım hayırlısı böylemış derim diyorum ama genede gönlüm bebeğimi kaybetmek istemiyor.
canım hamilesin sanırım Allah korusun bebişinidinlen dualarım seninle sende bize dua edermisin Allah hepimizn kucaklarını doldursunn hayırlı sağlıklı evlatlarla :2:
sen hangi marka kullanmıstın tatlım
amin canım hep dua ediyorum zaten sizde benim için edin dr.yanılmış olsun ve yarın hep bebişimi hemde kalp atışını duyalım.
cnm ben ilk ay ovulasyon testi kullandım hamile kaldım onuda eczaneden almıştık 5 tanesi 25 tl markasını inan hatırlamıyorum ama snra gebelik testi almak için gitti gidiyordan senin aldıgından aldım hem gebelik testi hemde ovulasyon oluyor.hamileyken test ettim ovulasyonuda iyi test merak etme coğu kişi burda onu kullanıyor.
buarada 1 iş gununde geliyor sipariş ben sipariş verdim ertesi gun geldi.
hepimiz bebişlerimize kavuşalım hayırlısıyla sağlıklarıyla sağlıklarımızla.
Arkadaşlar,
Size sormak istediğim bir durum var. gittigidiyor.com dan ovulasyon testlerini araştırırken CONCEIVE PLUS PRE-CONCEPTION LUBRICANT
diye bir ürün gördüm. Doğal Yolla Hamile Kalmaya Yardımcı - Sperm Dostu vajinal jeldir diye bir ibare vardı. Bu ürün ile ilgili bilgisi yada tecrübesi olan var mı?
canım burdayım birazdan kan tahlili yaptırıcam gene beta hcg yarında sonunda dr. gidicez.ama hala kahverengi pis şeyler geliyor ama takmamaya çalışıyorum.olursada olur napıyım hayırlısı böylemış derim diyorum ama genede gönlüm bebeğimi kaybetmek istemiyor.
kızlar benm çizgi bugün daha da koyu çıktı hatta kontrol çizgisinden de koyu. dün kablolar ile birlikte çalışma yapmak da bi değişti. terminatör gibi. eşim bu kablolarla birlikte de yaptık ya dio gerçekten çok istiyoruz biz bu çocuğu. allahım herkese hayırlısını versin.
cerol allahım bebeğini de seni de korusun inşallah
kızlar benm çizgi bugün daha da koyu çıktı hatta kontrol çizgisinden de koyu. dün kablolar ile birlikte çalışma yapmak da bi değişti. terminatör gibi. eşim bu kablolarla birlikte de yaptık ya dio gerçekten çok istiyoruz biz bu çocuğu. allahım herkese hayırlısını versin.
cerol allahım bebeğini de seni de korusun inşallah
3 gün üstüste yapınn cnm boş bırakma:)
bu arada kablo derken:):):) o ne oluyo