Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

galenik ovulasyon testini kullandım ben daha pahalı vardı bu test 24 tl idi diğer 45 tl di daha pahalısıda var dedi ama galenik işini görür bence dedi eczacı kız ben galeniği kullandım 3 ay takip ettim 3. Ay tuttu gebeliğim dedi .

kızlar ben gecen ay 20 tane ovulasyon testi aldım 9. günden itibaren 19 . güne kdr yaptımm 16-17-18-19 da çift çizgi çıktı..bu ayda 10-11-12-16-17-18-19 şuanda 3 tane kaldı önümüzdeki ay işime yaramaz az çünkü..
ama benden tavsiye bol keseden kulanmayın..
mesela 32 günde bir adet oluyorsanız 32-14=18 . gün ovulasyon gününüzdür kabaca hesap bu tabii..
15. günden başlarsanız en fazla 5 tane kulanırsınız ovulasyonu yakalarsınız.. ben bu ay 14-15 de evde yoktum ondan test yapamadım kesin o iki günde pozitif oldu çünkü diger günler negatif çıktı:)

Bende bu ay başladım bakalım hayırlısı bugun 2. çizgi silik çıktı ama iki çizgide bariz gözüküyor benim adetlerim çok düzensiz bi kaç aydır ama 33-35 arası adet olurum normalde bugün 16. gün sizce yumurtlama olmuş mudur?

bu yumurtalama zamanları her ay düzenli olmayabiliyor arkadaşlar bende 35 günde bir regli görüyorum benimde 21. güne denk gelio ovulasyonum ama bu ay erken yumurtluyorum galiba yumurtlama belirtileri başladı çünkü

2. çizgi cnm silik çıktıysa dmekki ymurtlamana az kalmış 18 19 20 günlerde yapmaya devam et.

ya bu test ner zaman kullanılmaya başlanıyor biri yardumetsin birde benim adettlerim düzensiz

canm adet gününe göre içersinde yazıyor hangi başlayacağın ben 26 günde bir adet oluyorum 10.gün başlamıştım takiğe bence sen fazla al adet bitince hemen başla garantiye al kendini giiti gidiyordan aldım ben 30 adet ovu. testi 6 adette gebelik testi hediyeydi

az önce bende aldım gittigidiyordan 10 adet ovu.testi.29 günde adet oluyorum.kaçıncı gün başlicam

cnm 19 undan önce yumurtlamassın bence:)

bu yumurtalama zamanları her ay düzenli olmayabiliyor arkadaşlar bende 35 günde bir regli görüyorum benimde 21. güne denk gelio ovulasyonum ama bu ay erken yumurtluyorum galiba yumurtlama belirtileri başladı çünkü

cnm 2-3 gün erken yada geç olabilir 21. günden... yaniii 18-23 arasında heran yumurtlarsın:)

canım bende bugün sipariş vericem hemencecik alırım inşAllah :) biri 20 ovulasyon+ 3 gebelik birisi 26 ovulasyon+5 grbrlik testi 20 li yeter mi perşembe başlıcam bakalım Allahım kucaklarımızı doldursun hayırlısıyla

az önce bende aldım gittigidiyordan 10 adet ovu.testi.29 günde adet oluyorum.kaçıncı gün başlicam
13 . günden başla cnm 15 . günde çift çizgi çıkar büyük ihtimLLE

VALLA CNM BEN 20 li olandan aldım iki ay kulandım.. keşke ilk kullandıgım ay adet bitince başlamasaydım eger öyle olsaydı 3 ay yeterdi...
bide 3 günde eline ulaşıyor:)

bu testler bozuk:))) bugün çift çizgiyi bekliyordum bir türlü gelmedi kör olasıca hep 2. çizgi silik yarında yapıcam çıkmazsa bırakıcam

aa canım ben 26 lı almayı dusunuyorum adetım bitince her gun yapıcam inşAllah gününü yakalarız.

bu testler bozuk:))) bugün çift çizgiyi bekliyordum bir türlü gelmedi kör olasıca hep 2. çizgi silik yarında yapıcam çıkmazsa bırakıcam

bacım sne beni delü etcen haa kıs okumadınmı bu topigi 22-24. günlerde pozitif görenler var.. hem ilk ay deneme ayı bu ayda ovulasyonunun kaçıncı günde oldugıunu anlıycan:)

aa canım ben 26 lı almayı dusunuyorum adetım bitince her gun yapıcam inşAllah gününü yakalarız.
valla cnm ben hamile kalırım diye düşünmüştümmm hatta 10 lu alcaktım dedim belli olmas 20 li alayım:) şimdiki aklım olsa 26 lı alırdım 3 ay rahat rahat kulanırdım:)

aslında ben ne zaman yumurtladığımı anlıyodum ama bu ay ovucukla destekleyelim dedim:)belki böyle tutar bakalım 4.ayım alucak inşallah son olur.çünkü yavaş yavaş psikolojim bozulmaya başladı

canım benimde 4. ayım olcak üzülmeye kafaya takmaya basladım (((( iş ortamım çok stresli saygı denen bişey yok değer vermiyorlar eşim çık diyor ama çocuk olana kadar dewam edeyim diyorum bilmiyorum stres kilo etkiliyor herhalde boyum 168 cm kilom 76 balık etliyim göbeğim var ağırlıklı olrak

ama bizim işyerindeki arkadaş benden kilolu ama hamile şimdi nasip aslında ya Yeterki Yüce Allah istesin olur

ilk bebeğinmi olucak?kiloyla çokda alakası yok heralde.ben 160 boy ve 44 kiloyum kalsaydım ben kalırdım heralde hemen:)eveT
alllah istesin yeter gerisi boş.

ilk bebeğinmi olucak?kiloyla çokda alakası yok heralde.ben 160 boy ve 44 kiloyum kalsaydım ben kalırdım heralde hemen:)eveT
alllah istesin yeter gerisi boş.

İlk canım Rabbim o heyecanı eşlerimizle ailelerimizle yaşatsın inşAllah çok isterimm eşime hamileyiiimmm diye bağırmayı ve onun yüzündeki o tatlı ve şaşkın ifadeyi görmeyii Allahım büyüksün hayırla ver

Selam canım,

Ben fortel kullandım, piyasadaki en iyi ovulasyon testi diyorlar. Eğer hamile kalmışsam mutlaka tavsiye edeceğim;-)
Merhaba bende fortel aldım ilk defa denedim bu ay bugün kanda gebeliğe baktırdım 218 çıktı büyük ihtimal hamileyim yarın doktora gidicem Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…