- 24 Nisan 2011
- 8.717
- 5
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #18.781
Merhaba bende fortel aldım ilk defa denedim bu ay bugün kanda gebeliğe baktırdım 218 çıktı büyük ihtimal hamileyim yarın doktora gidicem Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
kızlar ben gecen ay 20 tane ovulasyon testi aldım 9. günden itibaren 19 . güne kdr yaptımm 16-17-18-19 da çift çizgi çıktı..bu ayda 10-11-12-16-17-18-19 şuanda 3 tane kaldı önümüzdeki ay işime yaramaz az çünkü..
ama benden tavsiye bol keseden kulanmayın..
mesela 32 günde bir adet oluyorsanız 32-14=18 . gün ovulasyon gününüzdür kabaca hesap bu tabii..
15. günden başlarsanız en fazla 5 tane kulanırsınız ovulasyonu yakalarsınız.. ben bu ay 14-15 de evde yoktum ondan test yapamadım kesin o iki günde pozitif oldu çünkü diger günler negatif çıktı:)
canım bendede 19 .gün yani dün çift çizgi çıktı sen kaç günde bir oluyorsun regl.ya bide bende kist vardı ne oldu bilmiyorum 3 ay önce 6 cm idi bu nasıl engel oluyo gebeliğe anlamadım bir bilgin varmı bu konuda.acaba hep aynı taraftamı yumurtluyoruz.sağ sol değişiyomu. bu ay denk gelipte o dar yerden geçip döllenme olurmu:)ki inşallah olur
cnm 30-32 günde bir oluyorum genelde..
ben doktora gittigimde bana dediki her ay bi tarafta yumurtlarsın.. bir ay soldan bi ay sagdan bi ay soldan bi ay sagdan.. böyle gidermiş.. ki ben dikat ettim doktora gittigimde sol kasıgım agrıyordu soldan yumurtlamıştım diger ay sag agrıdı sagdan yumurtladım... valla benim arkadşaım var kocaman kisti var portakal büyüklügünde hamile olup dogurdu dogum sırasında aldılarrr..hamile kalmasa o kalmassdı:)ksımet bacım inşşş hamiş kalırsınn en yakın zamanda:)
demek bir sağdan bir soldan:)o zaman ne taraf ağrırsa bilki orada yumurtluyorsun.peki canım bide şey duydum ilişkiden sonra sağa dön yat diyorlar fakat bende bilemezsin ki diyorum ne tarafta yumurtladığını:)sende öyle bişey duydunmu.ayyy canım ya böyle şeyler duyduğumda öyle ümitleniyorumki inş. bende öyle hamile kalırım sağlıkla inşallah:)dediğin gibi aslında herşey bir bahane rabbim ol derse olur inşallah bizlerede nasip eder isteyen herkese inşallah:)
sen ne kadardır istiyorsun cnm ilk bebeğinmi olcak bir sorun yoktur inş sende de:)
cnm bn gulen yuz kullaniyorum gecena y guloen yuzu gordum fakat bu ay gormedimbnde bir daha yapmadim ezbere gun asiri calistimcanım merhaba çift çizgi cıkınca yumurtlama gerceklesecek oluyor sanırım bu testin markası ne?
dogru cnm devam et sen ayni sekilde gebelikte o sekilde anlasiliyorArkadaşlar ayıp olmazsa bişi sölemek istiyorum ben netten bir jinegoluğun sitesinden okumuştum yumurtlama günlerini test etmenin yolları die aralarında rahim ağzı kontorulüde vardı 2 günde bir rahim ağzımı kontrol ediyorum adetimin 10. Günündeyim ben ve rahim ağzım yukarı çekilmiş 2 gün önce otra parmağım resmen değiyordu şimdi değmiyor yumurtlama yaklaşınca yukarı çekilirmiş döllenme olursa rahim yukarda kalırmış olmazsa adete 2 3 gün kala aşağıya doğru sarkarmış ben bu ay kontrol ediyorum hakketen öle oluyor ya :s bileniz daha önce bu yöntemi duyanız var mı?
gozun aydin cnm bnm gun asirimi oldu iliski nasil oldu aydinlatirsan sevinirimMerhaba bende fortel aldım ilk defa denedim bu ay bugün kanda gebeliğe baktırdım 218 çıktı büyük ihtimal hamileyim yarın doktora gidicem Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
18 ovulasyon +2 gebelik testi = 20 tl kargo bedava nette ondan almayı düşünüyorum şimdi elimde 7 tane var 23. güne kadar idare edecek ama ben sonuna kadar yapmayı düşünüyorum bu ay olmadı bidahaki aya kalırsa 2 tane mi alsam yani 36 tane inşallah hamile kalırsam elimde kalanları buradaki arkadaşlara yolllarım :)) İnşallah olur bu sefer...
valla cnm bende duydum netaraftan yumurtluyorsan otarafa yat diye..
ben zamanım varsa yarım saat sırt üstü yaırm saatte hangi kasıgım agrıyorsa otarafa yattım buay:)
ben 19 aylık evliyim 6 aydır deniyoruz.. ben muayene oldum sorun yok dedi ama detaylı bi muayene olmadım.. kocamda muayene olmadı 1 sene dolunca eşinle gel dedi doktor.. biz 8. ayda birlikte gitmeyi düşünüyoruz 2 ay daha bekleyip:)
kizlar bnm ne adet olacagima dair nede gebelige dair belirtim yok
gecen ay bir hafta belim agridi adetten once
hamilesin dediler 3 gun erken geldi adet ve 10 gun surdu agrili oldu
bu ay bel agrisi yok ustelik 4 gun varken gogusler dolgunlasti sadece, oda hem adet olacakken hemde gebelikte olabiliyor
asiri uyku uyumak istiyorum oda adet belirtisi ve gebelik belirtisi
halsizlik desen keza oyle ikisindede olur bakalim dananin kuyrugu cumartesi kopacak
eger basim agrimassa ve bacaklarim agrimassa umutlanicam gebelik icin
Bugünde kimse bana cvp vermiyo korkumla başbaşa kaldım
saoll arkadaşım test konusunda dimi ilkden sevmemiştim test işini ama sonra sevdimm sende ay sonunumu bekliyorsunn :))) senin ne zaman adet tarihin tabi inş. olmazsınnn göbiş doludurdaa :))) heheeee
bu testler bozuk:))) bugün çift çizgiyi bekliyordum bir türlü gelmedi kör olasıca hep 2. çizgi silik yarında yapıcam çıkmazsa bırakıcam
Allah sifa versin canim insallah
kizlar bnm ne adet olacagima dair nede gebelige dair belirtim yok
gecen ay bir hafta belim agridi adetten once
hamilesin dediler 3 gun erken geldi adet ve 10 gun surdu agrili oldu
bu ay bel agrisi yok ustelik 4 gun varken gogusler dolgunlasti sadece, oda hem adet olacakken hemde gebelikte olabiliyor
asiri uyku uyumak istiyorum oda adet belirtisi ve gebelik belirtisi
halsizlik desen keza oyle ikisindede olur bakalim dananin kuyrugu cumartesi kopacak
eger basim agrimassa ve bacaklarim agrimassa umutlanicam gebelik icin
en geç 28 ocakta bekliyorum canm. ama bu yumurtlama işi yeni olduysa tabi uzayacaktır bu tarih. dün ateşim düşüktü bugün baktım yükselmiş. allah hayırlısını versin ne diyelim
canım bendede 28 ocak son gün aslında 26günü sayarsam 25 ocak ama ben garantiye alıp 28 ocaka kadar bekliyeceğim gelirse bişi yok gelmezse (inşallah GELMEZZZ) test yaparım sanırım çok hevesliydim geçen hafta testde çift çizgileri görünce ama şimdillerde ne bilim olmadı tutmadı demeye öyle düşünmeye başladım nedenki yaa moralimide bozmak istemiyorum ama içimde kuşku var olmadı diye tam anlamıyla çalışıpda ilk denememiz bu ay geçen 2 ayda 2 yada 3 sefer olmuştu korunmadan birleşmemiz olmuştu hiç öle yumurtlama gününe falan dikkatde etmemiştik tabi tutmadı bu ay tam çalışıyoruz ama bakalım ALLAHım hayırlısını versin inşallahh banada cümlemizede
cnmkorkunun ecele faydasi yok sen hele bir hamile kalda nasil bir guzel duygu hele o kucagina alinca acima aci maci bir sey kalmazBende düne kadar korkmuyorum dedim ama bugün araştırdım biraz doğumla ilgili bişeyler içimi bi korku sardı ne güzel atmıştım o korkuyu üzerimden çok korkuyorum yine ya offf :'((
canımbenimmm inşallahhh o dananın kuyruğuuu koparda ve olumlu pozitiffff sonuçla koparrrr :)))
ağrımasın bacakların başın göbiş dolu olsun inşallahhhh ALLAHım gönlüne göre versin arkadaşımmm