Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

evettt canımmm bence bu barizzzz ÇİFT ÇİZGİİİ :)) üzülme sakın moralini iyi tuttttt lütfennnn

bencede çift çizgi canm. ve ben sıvı alımına dikkat etmedim bugün. dikkat etsem daha bile koyu çıkabilirdi.

holter ne ? hayirlisi olur insallah

kalp atışlarımı 24 saat boyunca kontrol edecekler canm. üstümde kablolar falan var. nasıl çalışma yapacaz

canım ben siparişi verdim hemen ertesi gün geldi test ilk günler pek anlamadım amann sevmedim bu test işini dedim ama ne zaman çizgi koyuldu süpperrrr bu test dedim bence ordan al hemen geliyor bende işten çıkınca 6 buçukda falan evde oluyordum her akşam 8de de testlerimi yaptım saat 5de sıvı almayı bıraktım sende öyle yapabilirsin saati kendine uygun ayarlarsın inşallah tutar bu ay canım benimde aysonu adetim bakalım bekliyorum heyecanlaa ayın bitmesiniii inşallah gelen olmaz kırmızılardan bu ayy:)

sevgen bende seninle aynı duyguları ve düşünceleri paylaşıyorum

Cnm bu ne simdi gebelikmi yokda ovu testimi?

lh canm ovu. testi. biliorsun artık umudumu kaybetmiştim. elimdeki testler bitsin die yapıyrdum valla. bugün sıvıya bile dikkat etmeden aynı saatte yaptım testi sonuç bu hatta şimdi çok daha koyu. eşimde senn yumurtlama günün geçmiştir dio. ama hiç bu kadar koyu çıkmamıştı. hayırlısı artık

Kızlar merhaba,

Yarın benim için büyük gün. Normal şartlarda ve benim hesabıma göre yarın adetimin başlaması (İNŞALLAH OLMAM) gerekiyor. Adetimin başlayacağına dair yada hamilelik ile ilgili hiç bir belirti yok bende. Ne göğüslerde şişkinlik, ne kasıklarda hafif ağrı hiç ama hiç biri yok. Her ay adetime 7-8 gün kala göğüslerim şişer ve çok acırlardı, adetime 3 gün kalada sönerlerdi. Bu ay hiç birini yaşamadım. İlginç geldi bu bana. Henüz test falan da yapmadım. Sanırım Cumartesi gününe kadar bekleyip eğer adet olmazsam kanda gebelik testi yaptırmayı düşünüyorum. Haaaa sahi sadece bugün canım iğde çekti:-). İğde'yi bilir misiniz?

canlarm merhaba

laboquick testi iyi değil diyorlar doğru mu bu yanlış sonuc veriyormuş :2:

kafam karıstı hangisini alsam ki kullanıpta hamile kalan var mı :KK30:

lh canm ovu. testi. biliorsun artık umudumu kaybetmiştim. elimdeki testler bitsin die yapıyrdum valla. bugün sıvıya bile dikkat etmeden aynı saatte yaptım testi sonuç bu hatta şimdi çok daha koyu. eşimde senn yumurtlama günün geçmiştir dio. ama hiç bu kadar koyu çıkmamıştı. hayırlısı artık

canım merhaba kullandıgın testin markası ne en güvenilir hangisi ise onnu almak istiyorum :KK50:

canlarm merhaba

Selam canım,

Ben fortel kullandım, piyasadaki en iyi ovulasyon testi diyorlar. Eğer hamile kalmışsam mutlaka tavsiye edeceğim;-)

Selam canım,

Ben fortel kullandım, piyasadaki en iyi ovulasyon testi diyorlar. Eğer hamile kalmışsam mutlaka tavsiye edeceğim;-)

ah canım inşAllah hamile kalırsın kalırız Rabbim yeterki hayırlı sağlıklı versin :KK34:

fortelin nasıl oluyor çift çizgi şeklinde mi gülen surat olan mı elinde foto var mı paylasabilir misin :KK34: :KK42:

canım merhaba kullandıgın testin markası ne en güvenilir hangisi ise onnu almak istiyorum :KK50:

canm ben laboquick kullandım. ben bayağı bir araştırmıştım çok güvenilir die aldım. sonuç olarak bişey söyleyemem. benm ovu. günüm geçti ama hünüz çift çizgiyi gördüm. hayırlısı

ah canım inşAllah hamile kalırsın kalırız Rabbim yeterki hayırlı sağlıklı versin :KK34:

fortelin nasıl oluyor çift çizgi şeklinde mi gülen surat olan mı elinde foto var mı paylasabilir misin :KK34: :KK42:

Ahhhh canım maalesef resim yok. Çift çizgi çıkıyor. Ben bu ay ilk defa yapmıştım ve 16. günümde koyu çift çizgiyi gördüm. İnşallah hepimiz hamile kalırız. Allah gönlümüze göre versin.

Sen ne kadar zamandır deniyorsun?

bende bu ay gittigidiyordan alcm gün aşırı yapmıştık ama kaçırdım bi gün gaaliba bu ay olmadı.önümüzdeki ayda ovu.testleriyle deneyelim bakalım.kaçlısından aliyim çok almaya gerek varmı?

bende bu ay gittigidiyordan alcm gün aşırı yapmıştık ama kaçırdım bi gün gaaliba bu ay olmadı.önümüzdeki ayda ovu.testleriyle deneyelim bakalım.kaçlısından aliyim çok almaya gerek varmı?

Benim bildiğim kadarıyla hergün yapmak gerekiyor. Ben 12. günden başlayarak hergün yaptım, 16. gün ovulasyonu yakaladım. Birde testi hergün aynı saatte yapmak çok önemliymiş.
Unutmadan ben testten 2 saat önce sıvı tüketimini tamamen kesiyordum

canlarm merhaba

canım bence testtede bu kadar takma kafana bizlerin rahat olması gerek bir arkadaşım o marka testi kullandı ve hamile kaldı bende onu kullandım ay sonu görücem sende rahat ol bence bende aynı senin gibi düşünmüştüm ilk ama test gayet gayet güzel bence

sevgen bende seninle aynı duyguları ve düşünceleri paylaşıyorum

saoll arkadaşım test konusunda dimi ilkden sevmemiştim test işini ama sonra sevdimm sende ay sonunumu bekliyorsunn :))) senin ne zaman adet tarihin tabi inş. olmazsınnn göbiş doludurdaa :))) heheeee

Son düzenleme:
Arkadaşlar ayıp olmazsa bişi sölemek istiyorum ben netten bir jinegoluğun sitesinden okumuştum yumurtlama günlerini test etmenin yolları die aralarında rahim ağzı kontorulüde vardı 2 günde bir rahim ağzımı kontrol ediyorum adetimin 10. Günündeyim ben ve rahim ağzım yukarı çekilmiş 2 gün önce otra parmağım resmen değiyordu şimdi değmiyor yumurtlama yaklaşınca yukarı çekilirmiş döllenme olursa rahim yukarda kalırmış olmazsa adete 2 3 gün kala aşağıya doğru sarkarmış ben bu ay kontrol ediyorum hakketen öle oluyor ya :s bileniz daha önce bu yöntemi duyanız var mı?

canım ben siparişi verdim hemen ertesi gün geldi test ilk günler pek anlamadım amann sevmedim bu test işini dedim ama ne zaman çizgi koyuldu süpperrrr bu test dedim bence ordan al hemen geliyor bende işten çıkınca 6 buçukda falan evde oluyordum her akşam 8de de testlerimi yaptım saat 5de sıvı almayı bıraktım sende öyle yapabilirsin saati kendine uygun ayarlarsın inşallah tutar bu ay canım benimde aysonu adetim bakalım bekliyorum heyecanlaa ayın bitmesiniii inşallah gelen olmaz kırmızılardan bu ayy:)

bu ovu testini adetten sonramı kullanmaya başlıyoruz biri bana yardım etsin yaaa

canım bence testtede bu kadar takma kafana bizlerin rahat olması gerek bir arkadaşım o marka testi kullandı ve hamile kaldı bende onu kullandım ay sonu görücem sende rahat ol bence bende aynı senin gibi düşünmüştüm ilk ama test gayet gayet güzel bence

ya bu test ner zaman kullanılmaya başlanıyor biri yardumetsin birde benim adettlerim düzensiz

ya bu test ner zaman kullanılmaya başlanıyor biri yardumetsin birde benim adettlerim düzensiz

ovu testleri adetinin 10. Günü başlayıp yaparsan daha iyi olur ben öle yapmıştım geçen ay 20 gün yumurtlamam oldu 14. Gün olmadı yani 2 günde bir yapmışdım eczanedeki kız öle demişti daha iyi olur 2 günde bir yaparsan die öle yaptım ayın 20 sine kadar yetti walla ama tutmadı işte :KK43:

X