- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #18.721
Cerolcum bak bakalim
ben kimyasal gebelik geçirdim canım.istersen anlatabilirim. gebelik belirtisi olarak kasıklarda kısa süreli agrı baş dönmesi iştahın artmasıVirüs benim adetim 15 gün gecmişti tahlil yaptırdım 5 haftalık dediler testin degeri 177 ani normal bir gebelik için cok düşüktü.dokor 3 gün daha gecsin tekrar tahlil yapalım dedi.testin degeri (177) yükselmese düşük olacagını söyledi.2 gün sonra düşük oldu. önce kasıklarda çok hafif agrı ardından pembe bir akıntı geldi.vede 15 gün kanamam oldu. şuan herşey normal 11 ay gecti. inşallah rabbim tez zamanda hayırlısı ile hepimize nasip eder.
ALINTIDIR
canım kendini strese sokma bu durum gebeliğini etkiler yaşadıklarını bende yaşadım daha önce mümkün olduğunca iyi şeyler düşünmeye çalış en son beta hcg değerin kaç çıkmıştı doktorun nasıl bu kadar rahat konuşabiliyor anlamadım
cerol geçmiş olsun canım inşallah doktorun dediği gibi olmaz herşey düzelir.sen moralini yüksek tut.
kızlar merhaba
Rabbim hepimizin gönlüne göre hayırlı sağlıklı güzel evlatlar nasip edr tez zamanda inşallah
bende bu ovulasyon testine baslamak istiyorum ne oldugu nasıl kullanıldıgıyla ilgili hıc bilgim yok biraz okdum ama silik çizgi koyu cızgi bişeyler yazılmış hangi marka almalıyım bunuda bilmiyoum bana yol gösterebilirmisiniz :26:
canım merhaba hoşgeldin bende senin gibiydim bu ay ilk kez kullandım koyu çizgileri gördüm çok şükür sonuçu 2hafta sonra bebek olup olmadığıyla öğrenicez hayırlısı baklalım :)
bence gittigidiyordan al ben ordan aldım laboquick die bir marka fiyatları çok ii bana testde iyi kolay geldi hatta yanında gebelik testide hediye olanları var ben onlardan almıştım adetin uzunluğuna göre başlaman gerekn gün içerisindeki kağıtta yazıyor bazı dikkat etmen gerekenler var mesela hergün aynı saatte yapıyorsun 3 saat önceden su ve sıvı almayı bıraktım ben almıcakmışsın aynı gebelik testi gibi ama tek farkı çizgilerin açık renkli ve koyu renkli olması çizgi koyu renkli çıktığnda kalın ve koyuysa yumurtlama başlıcak oluyor yani koyu çıktığı günler çalıştık biz benim bildiğim bu kadar canm hepimizin hakkında hayırlısı
kızlar bu ovulasyon testini sabah ilk idrarla yapamıyormuyuz :26:
ben calısıyorumda aksam da eve gitmem 7 yi buluyor bazen 8 o yuzden nasıl yaparım dıye dusunuyorum :2:
hemen kan testi yaptırrrrr !!! burada çok var o şekilde hamile kaldığını örenen
ay hadi inşallah ya bi güzel haber gelsin şuraya kıralım şeytanın bacaanı :)
gun icersin de istedgin saatte yapabilrisn cnm ama kesinlikle ayni saatte ve 3 saat once sivi icmyi birak kolay gelsin
testler hakkinda tecrübem yok ama yanlis görmüyosam cift cizgi.
evet rosa çift çizgi gibi. umudum gitmişti artık. yumurtlama günümü çoktan geçti. bugünde holter takıldı bana ne yapıcam şimdi ben. nasıl olacak bu iş.
Ay canım çok teşekkür ederim cevaplandırdıgın için hemen geliyor mu kargo en koyu olan gunlerde calısma olacak anladım.. Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et benide senden dileyen tüm kardeşlerimi sevindir Aminn
İnsanın içinde her zaman bir umut var inşAllah yeşerecek tez vakitte